Pro­jekt­le­der


Ønsker du at arbejde med projektledelse og digitalisering? Finder du det spændende og udfordrende at være ansvarlig for forretningskritiske it-projekter for nationale og internationale virksomheder? Motiveres du af at drive og stå på mål for den overordnede succes af dine projekter? Så er denne jobåbning måske din næste karrieremulighed.

Din Mjølner hverdag

Dine projekter har typisk en varighed af 3-12 måneder og udføres oftest i agile teams af 3-8 kollegaer med forskellige fagligheder. Projekterne kan både være placeret i huset hos Mjølner og ude hos den enkelte kunde.

Du sætter retningen på dine projekter - i tæt samarbejde med projektteamet. Du sørger også løbende for, at I følger planen. Du koordinerer det daglige arbejde, prioriterer opgaverne og spreder motivation hos teamet og kunden. Derfor er det også vigtigt, at du skaber relationer, så både teamet og kunden føler sig trygge ved, at du sidder for bordenden.

Du bliver en del af vores projektledelsesafdeling bestående af 7 senior projektledere og en afdelingsleder. I det faglige fællesskab for projektledere får du rig mulighed for at give og modtage sparring. Projektlederne samarbejder desuden om at implementere vores projektmodel, forbedre vores processer og i det hele taget tilpasse vores projektledelsesværktøjer.

Dine personlige kvalifikationer

Vi søger en erfaren projektleder med en relevant videregående uddannelse. Du er vant til at arbejde med styregruppearbejde, agile udviklingsmetoder og opbygning af relationer til kunder og leverandører. Det er en fordel, hvis du har erfaring med udvikling og implementering af softwareløsninger inden for et eller flere forretningsområder.

Du brænder for ledelse og styring af projekter og har erfaring med SCRUM og er i stand til at agere scrummaster. Måske har du også erfaring som Product Owner. Du lykkes med at kommunikere på alle niveauer i en organisation. Du er struktureret, målrettet og trives i en koordinerende rolle. Du har et godt overblik og ved hvilke faser, der kræver det største arbejde, og du forsøger at agere, inden udfordringerne opstår.

Da nogle af vores kunder er engelsktalende, er det vigtigt, at du behersker engelsk på højt niveau.

Hvad kan Mjølner tilbyde dig? 

Som arbejdsplads tilbyder vi dygtige, kreative og frem for alt engagerede kollegaer. Vi har et højt niveau af vidensdeling på tværs af projekterne og en uformel omgangstone, der giver plads til diversitet og udvikling.  

Vi er en fleksibel arbejdsplads, der rummer det hele menneske – vi har respekt for familie og fritid. Det betyder, at vi stoler på vores medarbejdere, der selv står til ansvar for deres arbejde.  

Vores sociale fællesskab er stærkt, både i hverdagen og til vores mange sociale arrangementer. Vi har et fest-, fredagsbar-, sport-, film- og kulturudvalg, som finder på sjove arrangementer for os året rundt. Vi holder fx temafester, filmaftener i vores egen biograf, brætspilscafé, tager i teater og på travbanen og deltager i motions- og cykelløb. Er du til mere sport, har vi vores eget fitnessrum, som mange kollegaer benytter sig af før, midt på eller efter arbejdsdagen. 

Læs mere om Mjølners kultur og hverdag i vores kulturprofil.

Er du klar til det næste skridt i karrieren?

Så send et CV og en motiveret ansøgning allerede i dag. Hvis du har spørgsmål, kontakt da Peder Højmark Sylvestersen på phs@mjolner.dk eller 25247724. Vi afholder samtaler løbende.

Stillingstype: Projektleder

Arbejdstid: Fuldtid

Arbejdssted: Finlandsgade 10, Aarhus N

Peder Højmark Sylvestersen
Senior Director
Projects & Products
phs@mjolner.dk

Gem job