Hel­heds­o­ri­en­te­ret og erfaren IT-løs­nings­ar­ki­tekt med gen­nem­slags­kraft


Excellerer du i at bevare overblikket i et større systemlandskab, og ønsker du at være med til at sætte retningen i en succesfuld softwarevirksomhed i vækst? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors IT Architecture Team.

Markedsledende virksomhed i vækst

Med en af markedets mest populære it-løsninger til løn- og HR-området kombineret med en ekspansiv vækststrategi er der travlt i Lessor. Vi arbejder løbende på at indtræde på flere markeder, forbedre vores løsninger og have de rette ressourcer. Til at understøtte ekspansionen har vi lavet gennemgribende ændringer i vores back office, hvor nogle dele er idriftsat, mens andre dele er på vej. Vi ”skifter hjul under kørslen”, så at sige.

Til at styre udviklingen af området sikkert og med øje for at fastholde løsningens integritet søger vi en erfaren og helhedsorienteret løsningsarkitekt med bred indsigt i kerneprocessystemer inden for finans, CRM, fakturering, masterdata, kundeservice og marketing.

Keld Hjortskov, som er Chief Technology Officer, uddyber:

”I hjertet af kerneprocessen finder du en datahub og tilhørende datamodel, der skal værnes om. De mange delsystemer afkobles via datahub’en, som derfor kræver et vågent øje, når der introduceres ændringer i forretningen. Forståelse af kerneprocesserne marketing, salg, finans og kundeservice er derfor centralt i denne stilling."

I jobbet som IT-løsningsarkitekt skal du

  • navigere i et omfattende område med interne såvel som eksterne interessenter
  • sætte en kurs, der understøtter en europæisk ekspansion
  • holde skarpt fokus på, hvordan området bringer værdi til virksomheden
  • til enhver tid have overblikket over vores administrative systemer
  • indgå som nøglespiller i implementering og udfasning af systemerne
  • holde styr på den centrale datamodels integritet

Personlige og faglige kvalifikationer

Du er selvkørende og har arbejdet med arkitektur en årrække og derigennem fået et bredt kendskab til virksomhedsprocesser. Du er robust og en dygtig samarbejdspartner, og hvad enten du taler med sælgere eller en CFO, så kan du forklare tekniske afhængigheder, så de giver anledning til de rigtige processer og arbejdsgange. Du har en gennemslagskraft og forstår, at gode indsigter/beslutningsgrundlag kræver gode data, og har et skarpt øje for, hvad der skaber værdi i kerneprocesserne.

Vi bruger en del Microsoft-produkter (Dynamics 365, Power BI, Azure service bus) og en række andre delløsninger. Erfaring inden for Dynamics er derfor en stor fordel.

Lessor tilbyder dig

Du får en spændende stilling i et softwarehus i vækst med attraktiv løn- og pensionspakke. Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores dejlige lokaler i Allerød med mulighed til også at arbejde hjemmefra.  

Du får mulighed for at gøre brug af vores lækre fitnessrum såvel som en god kantineordning og en aktiv personaleforening. Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Rekrutteringen til stillingen som IT-sikkerhedsarkitekt håndteres af Recruit IT

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Johni Petersen på adressen jpp@recruit-it.dk eller på telefon +45 2637 7535.

Gem job