Stu­den­ter­med­hjælp­er med fokus på it-kon­trak­ter


Er du stud.jur. eller stud.merc.jur? Og har du lyst til at give din uddannelse en vitaminindsprøjtning gennem relevant erhvervsarbejde, så søger vi til team IT Contract Management hos Energinet en studentermedhjælper. Arbejdstiden er 15 timer om ugen med gensidig fleksibilitet særligt omkring eksamensperioden. Vi vil gerne have, at du kan møde fast ind om onsdagen på vores moderne hovedkontor i Fredericia, tæt på motorvejsnettet i hjertet af Trekantsområdet.

Som studentermedhjælper hos Energinet bliver du en del af et uformelt miljø, som er kendetegnet ved et højt fagligt niveau, tværgående samarbejde og fokus på faglig og personlig udvikling. Vores opgave er at sikre forsyningen af el og gas i Danmark, samtidig med at den grønne omstilling sker samfundsøkonomisk effektivt. Du får dermed også chancen for at være med til at løse en vigtig samfundsopgave, der samtidig giver dig indblik i store, komplekse og banebrydende projekter.

Dine arbejdsområder vil være it-kontrakter. Du vil komme til at sidde i et team med forskellige kompetenceområder inden for it-kontrakter, hvor du skal bistå os med bl.a:

  • Udarbejde kontraktdokumenter baseret på vores it-standarder skabeloner
  • Gennemlæse eksisterende it-kontakter og bistå med overblik, opdateringer og klassificeringer
  • Opdatere juridiske it-kontraktstandarder
  • Udarbejde interne arbejdsgangsbeskrivelser i samarbejde med teamet
  • Andet forefaldende arbejde i teamet

Vi forstiller os, at du er stud.jur. eller stud.merc.jur. Du arbejder effektivt, struktureret er faglig velfunderet og når dine deadlines. Det vil være en fordel hvis du har en naturlig interesse for it og it-retslige problemstillinger.

Du er selvstændig og sidder ikke og venter på svarene, men opsøger dem selv aktivt. Som person er du social, udadvendt, har gå-på-mod og lyst til at prøve dine teoretiske færdigheder af i en praktisk kontekst

Send din ansøgning og andre relevante bilag via linket ”søg jobbet her”. Bemærk at vi holder samtaler løbende og lukker rekrutteringen, når vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Agile People Leader Anette Bønding på tlf. 51 32 21 59. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.

Ansøgningsfrist: 30. november 2021.


Energinet IT understøtter koncernen og koncernens forretningsenheder med it-udvikling og -drift. IT skal sikre, at Energinets forretningsprocesser understøttes effektivt og sikkert med informationsteknologi. Vi er et datterselskab i Energinet-koncernen, som varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job