RUC søger en sy­stem­ud­vik­ler med cloud-kom­pe­ten­cer


Vi vil i større grad udnytte mulighederne i cloud og søger derfor en profil, som med sin hands on-erfaring i Cloud-teknologier og forståelse for it-arkitektur kan hjælpe kickstarte denne rejse. Det er essentielt, at du har stærke faglige kompetencer med PHP-programmering samt DevOps- og Cloud-teknologier. Dette da vi skal have udviklet automatiseret test & deployments for en stor del af vores systemlandskab, så vi på længere sigt kan begynde at implementere en mere løst koblet (micro)service-arkitektur hvor flere af vores systemer kan få glæde af den samlede tilgængelige data.

RUC Digital

Afdelingen er en del af RUC Administration og tæller p.t. 42 fuldtidsansatte medarbejdere. I RUC Digital har vi en uformel omgangstone og en bred kontaktflade til det øvrige universitet. Vi lægger stor vægt på at have et fagligt skarpt og inspirerende arbejdsmiljø med mulighed for at deltage i mange spændende projekter inden for en bred vifte af driftstekniske områder og udviklingsprojekter. Vi varetager it-drift og udviklingsopgaver inden for forskning, undervisning og administration, til Roskilde Universitets godt 9.000 studerende og ca. 1.000 ansatte.

Arbejdsopgaver

Dine hovedopgaver i jobbet er:

 • at tage del i den fælles opgave med at få løftet vores legacy systemer op på et højere teknisk og moderne niveau.
 • at vedligeholde egenudviklede systemer samt udvikle nye systemer og api’er. bla. i azure cloud
 • at vedligeholde og udvikle integrationer mellem RUCs it-systemer
 • at hjælpe vores stakeholders med behovsafklaring og kravspecificering
 • at deltage i alle faser af DevOps (tekniske designs til programmering, implementering, code reviews, idriftsættelse, test, overvågning, bug fixing, kvalitetssikring og automatisering)
 • at deltage i daglige stand-up møder

Kvalifikationer

Vi forudsætter, at du har en fagrelevant uddannelse som f.eks. it-ingeniør eller datalog.

Vi forventer at du har/er:

 • Erfaring med applikationsudvikling (PHP/C# o.l.) og indgående kendskab til og forståelse af de objektorienteret principper.
 • Erfaring med udvikling af REST api’er, gerne i kombination med Azure faas eller anden container teknologi
 • Kendskab til web frameworks/teknologier herunder PHP, HTML5, CSS3, jQuery og Bootstrap.
 • Kendskab til Databaseteknologier (f.eks. MySQL, MS-SQL) og Dataintegrationer (f.eks. SOAP, XML, JSON)
 • I stand til at arbejde selvstændigt med fokus på egne opgaver, men samtidig også en holdspiller i agile udviklingsforløb, der respekterer og overholder deadlines.
 • I stand til at navigere i Linux miljøer ifm. deployment, fejlfinding m.m. af webapplikationer.
 • Interesse for de nyeste cloudteknologier (f.eks. ai, test og automation) samt selvstændigt fokus på at følge op på dem.

Derudover har du gerne erfaringer med flere af følgende områder:

 • Agil udvikling og Scrum
 • Scripting (f.eks. PowerShell eller Bash)
 • Microsoft power suite
 • AD og/eller LDAP

Vi lægger stor vægt på, at du arbejder systematisk og selvstændigt. Du skal evne hurtigt at sætte dig ind i nyt stof, være udadvendt og trives godt med projekt- og tværfaglige samarbejder. Du skal kunne fungere godt i samarbejde med andre og kunne formulere dig flydende på dansk og engelsk, i både skrift og tale. Du skal kunne trives med skarpe deadlines i et dynamisk arbejdsmiljø og formå at bevare ro, overblik og ikke mindst det gode humør i en travl hverdag.

Mere information

Du er velkommen til at kontakte teamleder Sonni Hansen på +45 6195 1227 eller sonni@ruc.dk. Vi forventer at holde ansættelsessamtaler løbende.

Ansættelsesvilkår

Du bliver ansat i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og relevant organisation. Der er mulighed for at forhandle tillæg. Der er tale om en fuldtidsstilling, dvs. 37 timer om ugen inklusive frokost. Vi ser gerne, at du kan begynde snarest eller efter nærmere aftale.

Ansøgning  

Søg stillingen via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden.

Ansøgningen skal indeholde:  

 1. Motiveret ansøgning  
 2. CV  
 3. Dokumentation for uddannelse

Ansøgningsfristen er 28. november 2021.  

Materiale modtaget efter fristens udløb vil ikke blive taget i betragtning.  

Roskilde Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge hos os.

Gem job

Roskilde Universitet
Publiceret: 9. november 2021

Arbejdssted

Location Roskilde