In­fra­struc­tu­re and Ope­ra­tions konsulent


Vil du være med til at sikre det fremtidige grundlag for dansk fødevareproduktion? Sætter du en ære i at levere god service og stabil infrastruktur? Vil du være med til at tage ansvar og arbejde med andre dygtige, motiverede kollegaer? Så er du måske vores nye kollega.

Vil du arbejde til gavn for samfundet hvor klima og bæredygtighed er i centrum?

Skab en karriere med mening i Landbrug & Fødevarer. Bliv en del af et engageret hold af specialister, der hver dag tager ansvar og har indflydelse. Vi repræsenterer en bred vifte af fagligheder og arbejder med alt fra sundhed til innovation, bæredygtighed til effektivitet og fødevaresikkerhed til dyrevelfærd. Sammen arbejder vi for en større dagsorden.

Om teamet

Infrastructure & Operations består af 9 engagerede medarbejdere fordelt på 2 lokationer. Vi har en spændende og udfordrende hverdag med mange forskelligartede interessenter, som blandt andet omfatter en stor intern udviklingsafdeling samt et væld af eksterne virksomheder som vi er IT-leverandører for.

Vi er ved at løfte vores IT-platform op i skyen (Azure) samt opdatere vores fysiske netværk. Vi søger en ny kollega til at tage del i og sætte sit aftryk på denne rejse - samt på vores fremtidige drift og governance.

Om jobbet

Du bliver en del af et fagligt og ambitiøst team, som løser både driftsopgaver og deltager i projekter i relation til hele virksomhedens samlede IT-infrastruktur. Vores forretning er primært baseret på Microsoft software. Vi anvender VMware og HyperV til servervirtualisering og har datacentre i både Aarhus og København. Netværket er primært baseret på netværkskomponenter og teknologier fra Cisco.

Konkrete opgaver omfatter blandt andet:

  • Drift og governance af Azure cloud miljø
  • Drift af standardløsninger og optimering af SaaS-drift
  • Løsning af opgaver i relation til MS Azure, MS Teams og Office365
  • Deltagelse i effektivisering og optimering af afdelingens driftsprocesser og -procedurer

Hvem er du?

Du har erfaring fra en stilling som infrastructure konsulent, techlead eller lignende, med erfaring i arbejdet med SaaS løsninger, gerne både migreringer og drift. Du er fagligt ambitiøs, nysgerrig og har mod på at afprøve nye metoder og teknologier. Kommunikation med brugerne samt koordinering af opgaver vil være en stor del af din hverdag, og du trives derfor med at prioritere og skabe overblik. Du er åben og ærlig og trives i en hverdag med skiftende arbejdsopgaver, hvor du bidrager til et godt arbejdsklima med dit gode humør.

Vi forventer en relevant uddannelsesmæssig baggrund indenfor IT og gerne med nogle års erfaring. Du kender til drift af Microsoft-baserede løsninger, virtualiseringsplatforme og fejlsøgning. Løsningsdesign og projektdeltagelse er også en naturlig del af din værktøjskasse. Fagligt har du erfaring med driftsopgaver vedrørende Microsoft Azure, serverhardware og SAN-løsninger, du har kendskab til Office365, og Powershell.

Ansættelsessted

Din primære arbejdsplads vil blive på Axelborg, København, men forvent jævnlige besøg på kontoret i Skejby.

Ansøgning

Send din ansøgning ved at klikke på knappen "Søg jobbet her" herunder.

Ansøgningsfrist:

Vi afholder løbende samtaler og forbeholder os retten til at afslutte processen, når vi har fundet den rette. Tiltrædelse er hurtigst muligt, men vi venter gerne på den rette kandidat. Vi glæder os til at høre fra dig!

Spørgsmål kan rettes til:

Leder af Koncern IT Nicolai Ørum Østergaard +45 9117 1541 eller mail til nioe@seges.dk.

Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af DanmarkLæs mere på www.lf.dk.

Mød nogle af vores medarbejdere her.

Gem job