IT- og di­gi­ta­li­se­rings­chef søges til en af Danmarks største er­hvervs­sko­ler - Genopslag


Er du vores nye IT- og digitaliseringschef, som kan sætte retning og skabe gode rammer for den rivende digitale og IT-orienterede udvikling, ZBC er midt i?

Følger du de digitale udviklingstendenser? Har du IT-teknisk indsigt og kan du understøtte den pædagogisk/didaktiske og administrative digitale udvikling med digitale læringsformer? Har du erfaring med digitalisering og IT på uddannelsesinstitutioner? Kan du vurdere brugernes digitaliseringsbehov, holde overblikket og koordinere vores mange indsatser? Og brænder du for at bringe dine kompetencer og faglighed i spil i en organisation, som hver dag arbejder dedikeret for at uddanne til erhvervslivet? Så er ZBC måske din næste arbejdsplads.

Som erhvervsuddannelsesinstitution med udbud, som dækker en stor del af Sjælland, befinder vi os midt i den digitale og teknologiske udvikling og arbejder hele tiden med at matche digitale læringsformer og følge de digitale muligheder på det administrative område. Vores evne til at anvende de teknologiske muligheder er helt afgørende for vores fremtidige succes.

Om jobbet

Vi søger dig, som arbejder målrettet med at understøtte og sikre den teknologiske og digitale udvikling ift. brugernes behov, så ZBC kan lykkes som erhvervsuddannelses- institution.

Du skal som IT- og digitaliseringschef inddrage brugerne og skabe gode løsninger i samarbejde med særligt innovationschefen, udviklingskonsulenter og afdelingens medarbejdere. Yderligere skal du kontinuerligt understøtte direktionen i ZBCs overordnede beslutninger inden for IT og digitalisering.

Dine arbejdsopgaver vil være, at

 • vurdere digitaliseringsbehovet ift. helheden, koordinere initiativer og udarbejde beslutningsoplæg til direktionen.
 • medvirke til den pædagogiske/didaktiske digitale udvikling på uddannelsesområderne.
 • udvikle systemer samtidig med at du supporterer og sikrer koblinger med uddannelsesområderne og administrationen (fx med robotter, løn og HR-systemer).
 • skabe og vedligeholde ZBCs systemlandskab.
 • besidde overblik over brugersupportere ift. systemer og vedligeholde samarbejdet mellem den central brugersupport og lokale superbrugersupportere.
 • besidde et overblik over databehandleraftaler og bidrage til at disse overholdes og at alle systemer og databehandling opfylder persondataforordningen.
 • koordinere og stå for driften af en hotline, hvor ansatte får bruger- og systemsupport.
 • deltage i netværk og bidrage til EFIF (driftcenter) og andre IT- systemleverandører.
 • Lede dine 12-14 medarbejdere.

For at få succes i rollen forventer vi, at du

 • har indsigt i digitalisering og det IT-tekniske og kan se koblingerne derimellem - inden for både læringsmiljø og administration og kan få de to fagområder IT og digitalisering til at spille sammen.
 • har uddannelse inden for digitalisering/IT og erfaring med pædagogisk/didaktisk digital udvikling.
 • har relevant lederuddannelse eller ønsker at tage en lederuddannelse
 • har erfaring med digitalisering på et administrativt og operationelt niveau, gerne fra en lignende organisation, og formår at skabe værdi for elever, kolleger, ledelse og ZBC som organisation.
 • kan bevare overblikket i en funktion med mange snitflader og i perioder højt arbejdstempo med mange deadlines.
 • har stærke kommunikative evner både på skrift og tale.
 • kan samarbejde med både direktion, ledere og medarbejdere på tværs i organisationen og evner at sætte dig ind i brugernes behov.
 • kan sikre en stabil, velfungerende og sikker IT-drift og indgå i et tæt og konstruktivt samarbejde med EFIF, som er det IT-driftfælleskab, ZBC er med i samt andre IT-systemleverandører.
 • er en empatisk, motiverende og engagerende personaleleder, der kan sætte retning og få følgeskab.
 • kan sætte IT og digitalisering ind i en bæredygtig kontekst.

Til gavn for både ZBC og dig forventer vi, at du holder din viden ajour bl.a. ved at indgå i relevante faglige eksterne netværk og i relevante kurser ift. statens område.

På ZBC bliver du en del af en arbejdsplads, hvor dine opgaver og din dagligdag foregår sammen med mange talentfulde og engagerede kolleger, der med hver sin faglighed bidrager til, at vores mere end 6.000 elever og kursister dagligt får en god faglig og social oplevelse. Det er en styrke at have kollegaer med forskellige faglige og personlige baggrunde, og derfor vil du opleve, at vi hver dag arbejder for at spille hinanden gode og at samskabelse på tværs af fagligheder er en stor del af vores hverdag og DNA på ZBC. Herudover går vi op i en god balance mellem arbejde og privatliv, derfor tilbyder vi fleksible arbejdstider.

Ansættelse

Stillingen er på fuldtid, og vi ser frem til at byde dig velkommen den 1. februar 2022 – gerne før.

Ansættelsesområdet er ZBC, og du vil som udgangspunkt have tjenestested på Selandia Park 6 i Ringsted. Der vil være opgaver på alle ZBCs adresser, så du skal være indstillet på en høj grad af mobilitet mellem vores adresser. Det er derfor også nødvendigt, at du har kørekort, og at du har egen bil til rådighed.

Ansættelsen finder sted i henhold til gældende overenskomst for Akademikere i Staten mellem Finansministeriet og en række akademikerorganisationer.

Som uddannelsesinstitution indhenter vi børneattest i forbindelse med en evt. ansættelse.

Ansøgning

Har ovenstående vakt din interesse? Så klik på knappen "Søg jobbet her" nederst i stillingsopslaget og upload ansøgning, CV samt relevante uddannelsesbeviser.

Vi skal have din ansøgning senest den 10. december 2021. Ansøgninger modtages ikke efter ansøgningsfristens udløb.

Første ansættelsessamtale forventes afholdt den 14. december 2021 og anden ansættelsessamtale forventes afholdt den 20. december 2021.

Kandidater, der går videre til anden samtale, bliver bedt om at gennemføre en personprofiltest forud for samtalen. 

Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset personlig baggrund til at søge stillingen. Vi lægger alene vægt på kvalifikationer og kompetencer.

Ønsker du yderligere oplysninger, er du velkommen til at kontakte:

Ebbe Udengaard, Ressourcedirektør, på tlf.: 4096 2780 eller på e-mail: ebbe@zbc.dk eller Jan Bagge, Vicedirektør, på tlf.: 2220 1857 eller på e-mail: jbag@zbc.dk.

Gem job