Net­værk­s­tek­ni­ker


- og udpræget teamplayer.

Vil du arbejde i Danmarks førende medievirksomhed? Er du en erfaren netværkstekniker, der kan indgå i vores eksisterende netværksteam med udstrakt medbestemmelse og indflydelse? Vil du være med til at forandre og modernisere vores eksisterende netværk? Så send os en ansøgning med det samme.

JP/Politikens Hus søger en erfaren netværkstekniker til det team, der varetager driften af vores netværk. Stillingen er den rette for dig, der ønsker faglige udfordringer i samspil med forskellige forretninger i rivende udvikling. Du har lyst at bruge dit teknik-gen til at styre forretningens netværk sikkert gennem forandringer og samtidig sikre en forudsigelig hverdag ved at levere en upåklagelig driftssikkerhed.

Du kommer til at arbejde med et mix af vores egne datacentre, platforme og services. Der er en høj grad af samarbejde med vores projektkontor og udviklingsafdelinger, både internt og eksternt.

Hvad kan du forvente? 

Som netværkstekniker i team fundament vil du indgå i et selvkørende team på syv, som har det daglige ansvar for drift af hele organisationens netværksfundament, ofte samarbejde på tværs i organisationen. Det giver et stort ansvar ift. både proaktiv og reaktiv håndtering af sager og hændelser.

Du får en spændende hverdag i en dynamisk organisation, hvor du vil indgå i den daglige drift med incident håndtering, problem management, daglige driftsopgaver samt udvikling og hærdning af netværket.

Vores nuværende platform baserer sig primært på Cisco, HP, Arista og Palo Alto.

Hvad forventer vi af dig 

 • Du er nysgerrig af natur og har lyst til en blanding af drift og projekter, samt løbende bud på forbedringer og udvikling af området.
 • Du har en solid netværkserfaring, gerne på Cisco CCNP-niveau.
 • Du er vant til at opdatere dokumentation, forankre og dele viden.
 • Du arbejder analytisk, struktureret, målrettet, har en høj grad af ansvarsfølelse, sætter dig hurtigt ind i ukendte eller nye teknologier og er villig til at give den en ekstra skalle, når det brænder på.
 • Du har en relevant teknisk uddannelse og flere års praktisk erfaring med drift af netværksløsninger.
 • Du vil gerne være en del af vores firewall drift (herunder regel implementering og optimering)
 • Du har gerne erfaring og viden om implementering og drift i Cloud (AWS og Azure).

Du har et ønske om at udvikle, implementere og arbejde med en bred vifte af avancerede netværksteknologier såsom:

 • Wireless (primært Cisco)
 • Cisco DNA Center (Cisco Digital Network Architecture)
 • Cisco Secure Network Analytics (Stealthwatch)
 • Cisco ISE
 • Palo Alto NGFW
 • VPN, MPLS, SD-WAN
 • Arista

Vi tilbyder

Vi tilbyder dig en interessant og udfordrende hverdag i en markant dansk medievirksomhed i fortsat transformation, hvor digitalisering og dataanvendelse står højt på den strategiske og forretningsmæssige dagsorden.

Du bliver en del af en levende arbejdsplads, der tilskynder fleksibilitet og frihed under ansvar.

Du vil få rig mulighed for at bruge dine samarbejds- og kommunikative evner, da dine opgaver i væsentligt omfang udføres i tæt samarbejde med medarbejdere internt i it-afdelingen og eksternt i forretningsenhederne.

Stillingen er på fuld tid og løn forhandles efter kvalifikationer. Det daglige arbejde forgår i Politikens Hus i København eller Aarhus.

Ansøgningsfrist: 1. december 2021.   

Spørgsmål vedrørende stillingen kan rettes til teamleder Preben Ryvard på e-mail preben.ryvard@jppol.dk eller telefon 28 87 77 78.

Vi glæder os til at høre fra dig.


JP/Politikens Hus - Vi skaber oplyste borgere

JP/Politikens Hus er en af Danmarks førende medievirksomheder med aktiviteter i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland. Vores formål er at formidle oplysning, nyheder, debat og litteratur til borgerne. Koncernens udgivelser tæller blandt andet Ekstra Bladet, Jyllands-Posten og Politiken samt nogle af Danmarks toneangivende erhvervsudgivelser; vi ejer 49,9 pct. af Dagbladet Børsen og står bag Finans, Ritzau Finans samt Watch Medier, som udgiver digitale medier i Danmark, Tyskland og Norge. Med Politikens Forlag udgiver vi en række af Danmarks og Sveriges mest læste forfattere. Og i regi af Jyllands-Posten udgiver vi 12 lokalaviser i Østjylland. Vi ejer også Saxo, Danmarks førende online boghandel og en af danskernes foretrukne bogstreamingtjenester. JP/Politikens Hus har 2.100 medarbejdere og havde i 2020 en omsætning på 3 mia. kr.

Gem job