Senior backend .NET-udvikler til FTZ


Vil du være med til at videreudvikle fremtidens onlineløsninger til Autobranchen? Og trives du i et agilt miljø hvor man udfordrer og hjælper hinanden? 

FTZ er markedsførende i Danmark og arbejder på alle fronter på at sikre, at værksteder i Danmark har de bedste løsninger. De tilbyder en række digitale løsninger, der er med til at gøre hverdagen lettere for 1.500 brugere.

Til deres FTZ+ team søger vi en senior backend-udvikler – en person, som brænder for at gøre en forskel, og som har lyst til at bidrage til nye, spændende digitale kundeløsninger.

Om jobbet

Du kommer til at indgå i et dedikeret team med 8 udviklere, så der er god mulighed for sparring med kollegaer. Du vil få opgaver indenfor deres forskellige B2B-løsninger. Du kommer til at arbejde med såvel design som implementering og videreudvikling, og du kan i høj grad selv være med til at præge dine arbejdsopgaver. 

Det er vigtigt, at du tager initiativ og bidrager med din holdning, men også at du er en stærk teamplayer, der hjælper, hvor du kan. De arbejder efter de agile principper med Scrum Events og veldefinerede sprints.

Dine ansvarsområder og opgaver:

 • Definere ideer og ønsker til brugergrænsefladen i samarbejde med Product Owner og stakeholders
 • Omsætte krav til brugervenligt design under hensyntagen til eksisterende løsninger og best practices
 • Udvikling og implementering af nye løsninger
 • Videreudvikling og vedligeholdelse af eksisterende løsninger 

Om dig

Det forventes at du yder dit bedste, leverer til tiden og medvirker til fastholdelse af en stærk og positiv kultur. FTZ ønsker en person, der vil være en del af et team med stærk holdånd, hvorfor personlige egenskaber er lige så vigtige som faglige kompetencer.

Du har en relevant IT-uddannelse og stærke faglige kompetencer indenfor webudvikling i .NET/C#, .NET Core, MSSQL og Microservices.

Desuden har du: 

 • Gode analytiske evner
 • Forretningsforståelse
 • Lyst til at varetage et selvstændigt ansvar for udvikling og drift af løsningen med kunden i centrum
 • Gode engelskkundskaber og behersker flydende dansk

FTZ tilbyder

Du bliver en del af en virksomhed, hvor kundefokus, medarbejderfokus, service og samarbejde er i højsædet. Autobranchen er i forandring, og FTZ ønsker at gå i front og være med til at præge udviklingen.

Desuden får du: 

 • Gode arbejdsforhold, engagerede kollegaer og en fri omgangstone
 • Et fagligt miljø med store udfordringer
 • Løn efter kvalifikationer, pensionsordning, sundhedsforsikring, kantineordning m.m.

Om FTZ

FTZ Autodele & Værktøj A/S er Danmarks største og stærkeste grossistvirksomhed inden for autodele, værktøj, digitale løsninger samt viden og uddannelse til autobranchen. Vores kunder er vores eksistensgrundlag, og vi er konstant tæt på dem og deres behov. Kundefokus, service og innovation er i højsædet i en branche, der er i kontinuerlig forandring.

Fordelt på 50 afdelinger i Danmark og på Færøerne og med hovedkontor i Odense, er mere end 1.100 engagerede medarbejdere hver dag med til at give FTZ's kunder den bedste service i branchen. Den positive virksomhedskultur i FTZ er kendetegnet ved glæde, begejstring og samarbejde, som skaber glade kunder og gode resultater.

FTZ omsætter årligt for mere end 2,3 milliarder og står bag kendte værkstedskæder som AutoMester, Din Bilpartner, Hella Service Partner, CarPeople og 100 % Autotjek samt konceptet DriveClever, som tilbyder komplette billøsninger.

Læs mere om virksomheden her: www.ftz.dk.

Gem job