Data- og in­form­a­tion­sarkitekt


Vil du med data som brændstof være med til at binde værdiskabelsen over for medlemmerne sammen med HK’s digitaliseringsstrategi og de forretningsmæssige mål, så skal du søge job i HK’s Analyseafdeling.

Du skal – sammen med kollegaer i afdelingen - bygge datamodeller, datakuber og udvikle dataarkitekturen, som styrker HK’s medlemsvendte handlinger.

Du skal arbejde med mange forskellige typer af data i et spændende datalandskab med oplevelsesdata, kontaktdata, adfærdsdata og mere klassiske kildedata om medlemmer og virksomheder.

Om din profil tænker vi, at du har:

  • Stor erfaring med T-SQL-forespørgsler og har kendskab til MDX, DAX og eventuelt R
  • Indgående kendskab til Microsoft SQL Server, Integration Services og Analysis Services
  • Dybdegående kendskab til Business Intelligence og Data Warehousing, især med fokus på ETL-processen
  • Erfaring med rapporteringsværktøjer – Power BI vil være en fordel
  • Stærke dokumentationsevner.

I HK Analyse er der 11 medarbejdere, som med interne og eksterne data samt forskellige analyseværktøjer rådgiver kollegaer og beslutningstagere. Afdelingen har fokus på at gøre data operationelle for forretningen HK på udviklingen i medlemspotentialer og på udvikling og forandringer i medlemmernes arbejdsliv. I det daglige arbejder vi tæt sammen med afdelinger, sektorer, forbund og A-kasse i forhold til at forstå og anvende HK’s data.

Ansættelsesvilkår

Du får en spændende og udfordrende stilling i en dynamisk og udviklingsorienteret organisation, hvor vi giver plads til din faglige og personlige udvikling, og hvor der tages hensyn til, at arbejdsliv og familieliv skal passe sammen.

Vi tilbyder attraktive ansættelsesvilkår i form af gode løn- og arbejdsvilkår. Ansættelsen er på normtid jf. overenskomst med Tillidsmandsklubben og HK Danmark.

Tiltrædelse

Snarest muligt.

Ansættelsessted

HK, Weidekampsgade 8, 2300 København S.

Yderligere oplysninger

For yderligere oplysninger kan du kontakte afdelingschef Henrik Hofman på telefon 2014 9045 eller BI-chefarkitekt Kenneth David Andersen på telefon 2614 9828.

Ansøgning

Søg stillingen ved at trykke "Søg jobbet her" nedenfor. 

Vedlæg venligst motiveret ansøgning, CV og andre relevante bilag.

Ansøgningsfrist: 1. december 2021 kl. 10.00.

Samtaler forventes afholdt 6. og 13. december 2021.

HK opfordrer alle interesserede, uanset alder, køn, religion, seksuel orientering eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.


Om HK Forbundet

Med 230.000 medlemmer er HK landets næststørste fagforbund. Vi arbejder blandt andet for gode overenskomster og sunde, sikre arbejdsforhold og hjælper vores medlemmer med job og karriere. Alt sammen for at give vores medlemmer et godt fodfæste på arbejdsmarkedet både i dag og i morgen.

HK Forbundet er en attraktiv arbejdsplads med et kollegafællesskab, hvor vi rækker ud og hjælper hinanden på tværs af teams og afdelinger. Vi arbejder hver dag for at indfri medlemmernes forventninger om god og nærværende service. Det sætter skub i en lang række initiativer og projekter, der er med til at skabe muligheder for, at du som medarbejder kan udvikle dig såvel fagligt som personligt. Målet er, HK skal levere services af en sådan kvalitet, at HK fortsat er det oplagte valg for nuværende og nye medlemmer.

Læs mere om HK: www.hk.dk/omhk

Mød tre medarbejdere i HK: https://www.hk.dk/omhk/job-i-hk-fagforening/om-at-arbejde-i-hk-fagforening

Gem job

HK Danmark
Publiceret: 24 November 2021

Arbejdssted

Location København