Epinion søger Systemad­mi­ni­stra­tor på fuld tid


Hvem er vi? 

Epinion har eksisteret i 20 år, og har danske rødder og global rækkevidde. Vi er et ungt og entreprenant miljø, hvor hovedparten af vores ansatte er konsulenter. Konsulenterne hjælper vores kunder med at give mening af data om deres kunder eller borgere, så de kan blive bedre i dag og have visioner for morgendagen.  

IT udgør sammen med Finans, HR og Marketing vores supportteam, der alle er lokaliseret i København, og bidrager centralt til en effektiv og professionel styring af Epinion som virksomhed. Supportteamet har et tæt samarbejde præget af en positiv indstilling, godt kollegaskab og højt humør.   

Dine opgaver? 

Du vil referere til Epinions Head of IT og vil få mulighed for at varetage en bred palette af opgaver som bl.a.: 

  • Server drift. 
  • SQL management 
  • Azure management 
  • Netværk 
  • Sikkerhed, servere og endpoints, herunder backup  
  • O365 
  • Level 2 end user support (level 1 IT support er outsourcet)  

Som Epinions nye Systemadministrator, er du IT-teknisk og systematisk, optimering og simplificering er nøgleord i din hverdag. Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale. 

Erfaring med Azure og andre Microsoft-teknologier vil være en stor fordel. 

Hvad vægter vi højt?   

Du skal være fleksibel i forhold din opgaveportefølje og være villig til at lægge en ekstra indsats i perioder, da arbejdsmængderne kan variere over tid.  

Du skal kunne trives i en dynamisk hverdag og evne at holde overblik samt selv sætte struktur og processer op, der gør det muligt at arbejde effektivt.  

Du bliver motiveret af at sætte præg på din egen hverdag, hvor det at arbejde hjemme er en mulighed. 

Praktisk?

Upload en kort motiveret ansøgning inkl. CV. Anbefalinger modtages ligeledes gerne. Vi indkalder kandidater til samtale løbende og ønsker ansættelse snarest. For spørgsmål om stillingen er du velkommen til at kontakte Head of IT, Brian Johansen, på +45 87309500 eller brjo@epinionglobal.com.

Ansøgningsfrist: 01/12/2021.

Gem job