In­fra­struk­tur­spe­ci­a­list til Koncern IT

 

Stærk infrastrukturspecialist fra On-Prem til Cloud 

Du skal drive og udvikle vores Server/Storage/Backup/VMware og hjælpe det fra vores On-Prem datacentre ud i vores Cloud. Vi er Koncern IT Netværksdrift og Datacenter i Københavns Kommune. 

Koncern IT’s infrastrukturteam driver hele København Kommunes fælles, administrative IT-platform, lige fra netværk og hardware til virtuelle miljøer og systemsoftware. Vi er en organisation, der går forrest, når det drejer sig om de nyeste teknologier og metoder. Du kommer til at varetage vore server/storage/backup/VMware på rejsen over i Cloud, og du vil selv flytte med derover som fx Cloud-specialist eller -arkitekt. 

Brænder du for at arbejde i et team, hvor du vil være med til at sikre, at vores Server-stak både er klippestabilt og bliver klar til fremtiden med Cloud? Har du mod på at kaste dig over nye projekter, og vil du være med til at præge områdets fremtid, som går nye udfordringer og forandringer i møde? Bliver du motiveret og nysgerrig af en fremtid, der byder på muligheder og forandringer? 

Kan du se dig selv arbejde med scripting i infrastrukturen og være med til at sikre stabil drift, hvor IT-sikkerhed og en fremtid med Cloud er afgørende faktorer? Kan du både arbejde selvstændigt og samarbejde i større tværfaglige grupper? Så er du måske vores nye IT-specialist. 

Vigtigst er måske, at du er åben, konstruktiv og fremadskuende. I vores område sker der hele tiden udvikling, og hverdagen vil med garanti se anderledes ud om 1-3-5 år. Du skal trives med de muligheder og forandringer, det giver. 

Dine opgaver og udfordringer 

Sammen med en gruppe nære kolleger vil du have medansvaret for vores Enterprise Data-område. Du vil indgå i drift og projekter og bidrage aktivt til den fortsatte modning, udvikling og optimering af dette centrale område, og du vil være med at tage vores Server-stak med ind i Cloud-fremtiden hos os. Du får en stor kontaktflade til kollegaer på tværs af organisationen – fra visitatorer, tværgående driftskoordinatorer, løsningsansvarlige og andre tekniske specialister til kontorchefer.

Du vil være med til at forme området, sætte retningen, udarbejde politikker, strategier og procedurer – og implementere og drifte det efterfølgende. 

Du vil komme til at arbejde med de nyeste teknologier, som bl.a. omfatter:  

 • Veeam-backup 
 • UCS-servere 
 • Windows Server 
 • VMAX storage 
 • ESX og NSX 

Samt løbende performancetuning, fejlfinding og projekt- og implementeringsopgaver til nye infrastruktur-systemer.  

Vores forventninger til dig: 

 • God teknisk og forretningsmæssig forståelse 
 • Fleksibilitet og samarbejdsiver 
 • Selvkørende og med øje for løbende forbedringer 
 • Lysten til at holde dig opdateret indenfor de nyeste teknologier og arbejdsmetoder 
 • Evner at bevare et strategisk overblik, eksekvere og skabe resultater for både dig selv, teamet og kommunens brugere
 • Gerne kendskab til Cloud og SAFe e.l. 

Er vi arbejdspladsen for dig?  

Vi har et samarbejdsorienteret miljø, som bærer præg af et stort tværgående engagement, og hvor personlig udvikling og professionalisme er i højsædet.   

Vi har travlt, og vi har det sjovt. Vi hjælper og passer på hinanden. Vi har fokus på både teknologi, forretning, vores brugere, kommunen og på løbende udvikling af medarbejderne, services og processer.  

Løn- og ansættelsesforhold   

Stillingen er på 37 timer ugentligt, med familievenlige arbejdstider og flekstid og til besættelse snarest muligt.  

Løn forhandles efter overenskomst og kvalifikationer.   

Yderligere oplysninger 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef for Netværksdrift og Datacenter Kim Lohse på 4044 7632 eller fagkoordinator Preben Bruun på 2463 8225. 

Medsend motiveret ansøgning og CV  og søg via linket senest tirsdag den 30. november 2021 

Vi holder samtaler løbende.

Om Koncern IT

Vi er KIT – Københavns Kommunes Koncern IT. Vi går på arbejde for at digitalisere Danmarks største arbejdsplads. Vi har en høj faglighed, og vi brænder for nye teknologier. Vi udnytter vores mange fagligheder, og sammen sikrer vi plads til mere velfærd og gør hverdagen nemmere for borgerne i København. Mød os på Koncernit.kk.dk

Gem job