IT Service Manager


Er du en teknisk stærk profil med flere års erfaring indenfor projektledelse og implementering af Microsoft 365?
Vil du tage ansvar for virksomhedens helpdesk og kan etablere politikker, processer og procedurer?
Trives du i en uformel kultur med kort vej fra idé til handling? 

Virksomheden

Vores kunde er en dansk virksomhed med hovedsæde i centrum af Aarhus og afdelinger i de fire største danske byer. Virksomhedens produkter sælges til mere end 100 lande, og man har stort fokus på kvalitet og sikkerhed.
For at understøtte den fortsatte globale vækst søger SCR Rekruttering nu en IT Service Manager, som kan bidrage til at videreudvikle virksomhedens IT-service funktion.

Stillingen

Virksomhedens mål er at skabe en moderne IT-service funktion, med fokus på brugervenlighed, kvalitet, og sikkerhed. Du vil få base i IT-afdelingen, med direkte reference til virksomhedens CIO.
Stillingen kræver betydelig erfaring med at levere funktionelle, sikre og brugervenlige løsninger af høj kvalitet, og du evner at indgå i en organisation med mange interne interessenter på flere geografiske lokationer. Dagligdagen er defineret af uformel kultur, hvor tingene går stærkt og beslutningsvejene er korte.

Dine primære arbejdsopgaver vil bestå af:

  • Ansvar for helpdesk, computere, print, netværk og Microsoft 365 i samarbejde med eksterne IT-leverandører.
  • Projektledelse af infrastruktur og andre IT-projekter koordineret internt og med eksterne IT-leverandører
  • Ansvar for eksekvering af cyber-security strategi med fokus på at beskytte information, slutbrugere og tekniske løsninger.
  • Ansvar for etablering og implementering af politikker, processer og procedurer for at sikre både sikkerhed og compliance.

Personen

Du er som person drevet af at levere på et højt niveau og motiveret af at skabe skalérbare løsninger til brugerne. Derudover er du ambitiøs, selv-motiveret og passioneret omkring teknologi.
Du er en god kandidat, hvis du:

  • Har flere års erfaring fra en lignende rolle
  • Er teknisk stærk og har flere års erfaring med implementering af Microsoft 365
  • Har flere års erfaring med IT-projektledelse og har gennemført en række projekter fra behovsafdækning til implementering og forankring i organisationen
  • Arbejder struktureret og selvstændigt med egne opgaver og formår at prioritere
  • Taler flydende dansk, engelsk og gerne andre sprog

Virksomheden tilbyder

En nyoprettet fuldtidsstilling med gode muligheder for faglig og personlig udvikling i en international virksomhed. Muligheden for at arbejde sammen med dygtige og engagerede kolleger i en kultur, der er uformel med humor, højt til loftet og hvor det sociale vægtes højt.
Der er mulighed for fleksible arbejdstider og diverse personalegoder. Løn og øvrige vilkår forhandles i forhold til dine erfaringer og kompetencer.

Ansøgning

Da vi vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning snarest muligt. Har du spørgsmål til stillingen er du meget velkommen til at kontakte senior rekrutteringskonsulent Klaus Bendixen på mobil 60 20 45 46 eller mail kb@scr.dk.

Gem job