IT-sup­port­spe­ci­a­list til IT-afdeling i vækst


Mazanti-Andersen er et større erhvervsretligt advokatfirma med kontorer i København og Odense og godt 125 medarbejdere. Vi har en imødekommende, rar og fleksibel arbejdskultur præget af tillid og en uformel tone.

Du vil primært blive tilknyttet vores kontor i København, hvorfra du skal agere supportfunktion for husets brugere, både fysisk og remote. Derudover vil du have indflydelse på digitaliserings- og optimeringsprocesser i virksomhedens IT-opsætning.

Vi tilbyder et attraktivt arbejdsmiljø med dygtige kollegaer, og du vil blive en del af et mindre team, bestående af en IT-ansvarlig samt to studentermedhjælpere fordelt i København og Odense. Derudover vil du have et tæt samarbejde med vores eksterne IT-leverandør.

IT-afdelingen servicerer firmaets 125 medarbejdere fordelt i København og Odense, og der må derfor medregnes rejsedage til kontoret i Odense 2-4 gange om måneden.

Du vil skulle supportere organisationen, så huset oplever en kompetent og hurtig IT-service, og samtidig skal du være med til at sikre, at vi udvikler os effektivt inden for digitalisering og sikkerhed. Du har medindflydelse på dagsordenen og udviklingen i afdelingen, og du arbejder med reference til vores IT-ansvarlige.

Typiske opgaver indebærer blandt andet:

 • First- og second level-supportopgaver
 • Indkøb, installation og opsætning af hardware
 • Administration af licenser og hardware
 • Generel IT-support til slutbrugere i samarbejde med ekstern leverandør
 • Rådgivning og undervisning af slut- og superbrugere i organisationen
 • Sparring, planlægning og implementering af IT-projekter

Vi forventer, at du er passioneret omkring supportarbejde, at du kan tænke innovativt og er løsningsorienteret samtidig med, at du bidrager med såvel teknisk indsigt samt hands-on kompetencer i den daglige drift.

Den foretrukne kandidat:

 • Har en bred teknisk forståelse og kan lære fra sig
 • Har erfaring med daglig IT-support og leverer et højt serviceniveau
 • Arbejder selvstændigt, målrettet og er samtidig løsningsorienteret og nysgerrig i tilgangen til opgaver og nye ansvarsområder
 • Har bredt kendskab til både Windows og Mac, samt Microsoft Office
 • Formår klar kommunikation både i skrift og tale

Af hardware og applikationer bruger vi Apple og Lenovo laptops, Microsoft 365-suiten, Advosys, Bella Konkursportal og andet hardware såsom diktafoner, telefoner, videoudstyr i mødelokaler mv.

Vi tilbyder en udfordrende og afvekslende hverdag, hvor du kommer til at arbejde sammen med dygtige og engagerede kollegaer i et uhøjtideligt arbejdsmiljø. Vi tilbyder en stilling, hvor du selv kan være med til at sætte dit præg på jobbet, gode ansættelsesvilkår, muligheder for faglig og personlig udvikling samt personalegoder som sundhedsforsikring, frokostordning, forskellige sociale aktiviteter og arrangementer m.m.

Er du interesseret i stillingen, så ansøg via linket herunder. Vi afholder løbende samtaler og ansætter så snart, vi har fundet den rette kandidat. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte IT-ansvarlig Jacob Fredsgaard på jfr@mazanti.dk.

Gem job