Cisco Lead - Security Architect

I Atea er vi optaget af at bygge Danmark med IT, og derfor har vi brug for endnu en Security Architect. Du er nysgerrig på, og har erfaring med forskellige sikkerhedsløsninger. Din motivation for at opbygge relationer vil være en vigtig faktor, og du brænder for at levere de mest optimale løsninger til vores kunder.

Vi er nordens største Cisco sikkerhedspartner, og vi søger endnu en sikkerhedsarkitekt til at styrke vores team i det jyske. Du indgår naturligt i samarbejdet som en betroet rådgiver på tværs af kundesegmenter. Du motiveres i krydsfeltet mellem en dyb teknologi-forståelse og en kommerciel tæft, som kan omdanne løsninger til forretningsværdi for kunderne.

Bliv en af alle os i Atea

Atea er Danmarks mest erfarne kunde- og partner-fokuserede IT sikkerhedshus, som med udgangspunkt i strategisk rådgivning og tæt samarbejde med vores største partnere skal sikre kundens forretning i et stærkt foranderligt marked.

Ateas Security-team er et stærkt kundevendt team af 11 IT-sikkerhedsspecialister og arkitekter. Sammen med dem har vi godt 70 kompetente sikkerhedskonsulentkolleger (+ 100 certificeringer), hver med deres eget sikkerhedsdomæne på tværs af vores partnerlandskab.

Atea Security arbejder med hele spektret af it-sikkerhed, ud fra principperne ”Mennesker, Processer & Teknologi”

 • Strategi, processer, arkitekturer og løsninger
 • Fra applikationer, enheder, klienter og infrastruktur til datacenter og cloud
 • Løsninger baseret på vores partneres produkter og services

Atea har nogle af branchens mest erfarne konsulenter og det er endda styrket af et tværgående nordisk sikkerhedsfællesskab. Atea er også en Managed Security Service Provider, der leverer end-to-end sikkerhedstjenester.

Dine primære opgaver

Dit primære ansvarsområde er at formulere IT sikkerhedsarkitektur og formidle IT sikkerhedsløsninger på tværs af kundernes produktlandskab – men med særligt fokus på Cisco som er en af vores strategiske partnere. Du skal dele ud af din viden indenfor, men ikke nødvendigvis begrænset til, Ciscos økosystem af sikkerhedsprodukter og arkitektur.

Du er hjemmevant i at udarbejde præsentationer og demonstrere for kunder i forskellige segmenter og med forskellige interessenter. Du skal bistå account-teams med arkitektur og løsningbeskrivelser for Cisco Security. Dette kan både være teknologisk perspektiv, samt en oversættelse til kundens forretningsværdi af sikkerhedsløsningen.

I din rolle er du ansvarlig for at rådgive og hjælpe kunder med at finde de rigtige løsninger inden for Atea sikkerheds sortiment. Din analytiske tilgang giver hurtigt et overblik over kundens sikkerhedslandskab og situation.

Det betyder, at du blandt andet skal:

 1. Præsentere og demonstrere sikkerhedsløsninger – med afsæt i Cisco
 2. Samarbejde mellem kunde, producent og leverandør, og forstå vigtigheden af samarbejdet mellem alle interessenterne
 3. Aktivt deltage i komplekse dialoger, brainstorming og workshop for at sikre løsningerne for kunderne
 4. Kommunikere og inspirere på området, og brænde igennem med budskaberne
 5. Udarbejde løsningsforslag, styklister samt prisberegninger i samarbejde med account-teams

Sammen med dine øvrige kolleger i Atea Security bidrager du desuden løbende til udvikling af sikkerhedsservices, og med din høje faglighed, til at Atea styrker sit cybersikkerhedsbrand i markedet. Du deltager aktivt i vores Security Communities sammen med teamet og de udførende sikkerhedskonsulenter, og er med til at bygge bro og sparring på tværs af Atea.

Om dig

Du arbejder godt selvstændigt og på tværs af teams, og trives med at få samarbejdet mellem kunde, producent og Atea til at fungere til fulde. Du kan lide at sparre med kollegaer, dele ud af din humor og deltage i sociale arrangementer.

Behersker dansk og engelsk i skrift og tale, hvad enten det er i kunde-sammenhæng eller dialog med vores producenter.

Den ideelle kandidat har flere års erfaring med at rådgive og designe komplekse sikkerhedsløsninger og organisationer. Endvidere er erfaring med at influere evalueringskriterier og beslutningstagning en fordel. Du motiveres af at rådgive og udvikle Ateas kunder på flere niveauer, og samtidigt tage ansvar internt for at udvikle sikkerhedsservices, der er salgsrettede og efterspurgte i markedet.

Du sætter faglig udvikling højt. Det er vigtigt for dig at lære nyt og være på forkant af den teknologiske udvikling indenfor dit felt.

Vi er en specialistenhed, med en høj faglighed og sætter en ære i at sætte vores viden i spil. Vores kollegaer har meget forskellige baggrunde, hvilket er en væsentlig del af styrken i vores team. Du er sandsynligvis sikkerhedsspecialist eller konsulent, men ser den rådgivende og formidlende vinkel som nye udfordringer.

Du formår at omsætte dine specialiserede sikkerhedskompetencer til et helhedsperspektiv med inddragelse af forskellige sikkerhedsdiscipliner og producenter. Du kan gå i dybden teknisk uden at komplicere unødigt.

Kvalifikationer

Vi vil have it-branchens bedste i vores team, så vi søger ansøgninger fra folk med en bred vifte af erfaringer, baggrunde og personligheder.

Vi forestiller os, at du:

 • Har en relevant uddannelse, eks. kandidatuddannelse i Cyber Security eller tilsvarende
 • Er certificeret i Cisco sikkerhedsteknologier, og kendskab til ISO27001 eller/og andre standarder
 • Har erfaring fra roller som IT-arkitekt med fokus på Cyber Security
 • Kan kommunikere og præsentere information til både tekniske og ikke-tekniske målgrupper
 • Kan lide at opbygge relationer og har strategisk forretningssans
 • Er samarbejdsvillig og proaktiv – både som kollega og som IT-arkitekt

En del af it-branchens bedste?

Fokus på medarbejdertrivsel og udvikling af en sund og stærk kultur har givet os en topplacering blandt Danmarks bedste it-arbejdspladser. Atea skal være det naturlige valg, hvor du som medarbejder udvikler dig sammen med branchens mest kompetente og engagerede kollegaer – vi kalder det The Place To Be. Atea er Nordens største it-leverandør, og vi er begejstrede for den forskel, vi sammen kan gøre med it. Vi tilbyder høj faglig udvikling og en uformel kultur, hvor du kan arbejde selvstændigt med frie rammer og masser af albuerum. Derfor skal du have lyst til at gribe det ansvar, du får fra dag ét.

Vi fejrer dine succeser og investerer i dig som medarbejder

Vi fejrer dine succeser. Ikke kun fordi vi samler på glade kunder, men fordi dine succeshistorier i Atea har betydning for Danmarks digitale rejse. Vi ser det som vores ansvar at medvirke til et bygge et bedre og mere innovativt Danmark, og det ansvar ligger hos hver enkelt kollega.

Ansættelsestidspunkt 

Snarest muligt.

Ansættelsessted

Aarhus

Kontakt og ansøgning

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte rekrutterende leder Kenneth Thorsted på telefon: 3078 1092

Ansøgningsfrist

Send din ansøgning og CV senest den 30. november 2021. Vi gør opmærksom på, at vi løbende indkalder til samtale og vi ansætter, så snart den rigtige kandidat er fundet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Vi bygger Danmark med it

Sammen med vores kunder og samarbejdspartnere bygger vi et digitalt Danmark, vi kan være stolte af. Vi leverer skræddersyede it-løsninger, der fremtidssikrer og skaber værdi for vores kunders forretning. Vi gør det, fordi vi tror på, at it er og bliver den væsentligste drivkraft bag Danmarks succes. Med vores mere end 1400 medarbejdere har vi en stærk lokal tilstedeværelse med afdelinger fordelt over hele Danmark. Atea Danmark har den højeste internationale antibestikkelsescertificering; ISO 37001. Atea-koncernen er repræsenteret i hele Norden og Baltikum og noteret på Oslo Børs.

Gem job