SAP CPI/PO In­te­gra­tion Spe­ci­a­list

Har du erfaring med at arbejde med integration i SAP? Og har du mod på at arbejde i en global SAP-division i rivende udvikling? Så er du måske vores nye SAP CPI/PO Integration specialist!

Hos KMD er vores SAP-konsulenter og Business Specialister landets førende, når det handler om at omsætte komplekse forretningsprocesser til enkle og effektive it-løsninger. KMD har gennem mere end 20 års arbejde med SAP skabt Danmarks største SAP-hus. Med vores unikke erfaring har vi opbygget en førende position inden for de forskellige SAP-teknologier.

KMD har i de senere år gennemført flere konverteringer til S/4HANA og har stået for implementeringen af større ERP-løsninger på S/4HANA. KMD har i mange år leveret løsninger på SAP-platformen til kommunerne i Danmark, men vi har også leveret SAP-løsninger til den private sektor samt rådgivet større private virksomheder i Danmark om implementering af alle aspekter af en SAP-løsning. KMD har en stærk gruppe af SAP konsulenter, som vi nu ønsker at udbygge.

Om jobbet

Du vil indgå som en vigtig del af KMDs SAP Division, som er en udviklings- og konsulentenhed. Enheden tæller omkring 200 SAP-specialister fordelt på fire danske lokationer samt kollegaer i vores afdeling i Warszawa. Vores opgaveportefølje er bred og dækker både udvikling af egne produkter, projektleverancer, application management og rendyrket konsulentarbejde.

Du vil indgå i vores SAP BI, Integration & Platform team med cirka 20 kolleger. Arbejdsopgaverne veksler, som i resten af SAP-enheden, hvor du på den ene opgave indgår et stort tværfagligt projektteam, mens du på den anden opgave står på egne ben i direkte dialog med kunden. Den ene dag udvikler du på din egen opgave, mens du den næste dag tager fagligt lederskab og agerer sparringspartner for dine kolleger i Polen og Indien.

Om dig

Vi forventer, at du har erfaring med:

  • SAP CPI (Cloud Platform Integration) og PO 
  • Analyse, implementering, drift, test og dokumentation af integrationsløsninger
  • Deltagelse i alle faser af integrationsprojekter såvel som vedligeholdelse af eksisterende løsninger

 Herudover er det være et stort plus med erfaring og faglig styrke inden for:

  • Java-udvikling
  • ABAP-udvikling

 Og endelig er erfaring med følgende også et plus:

  • Projekterfaring med hybrid cloud integration
  • SAP Gateway
  • API-platforme og teknologier 

Som person er du nysgerrig og opsøgende omkring de nye teknologier og arkitekturer - og holder løbende din viden ved lige. Du bruger din viden til at skabe kreative løsninger for enten konkrete eller potentielle kunder. Du er god til at sætte dig i kundens sted og har god forretningsforståelse. Du føler stolthed ved dit arbejde, og stiller høje krav til dig selv. Du er en teamplayer, der samtidig formår at løfte dit personlige ansvarsområde. Du er struktureret og analytisk i din tilgang til opgaverne – og dit fokus er ofte på standardisering, automatisering samt effektivisering.

Love it Live it

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. 

Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?

Vil du vide mere, så er du velkommen til at kontakte Head of Department Lone Toft Moltzen på +4521452204 eller Principal Solution Architect Morten Wittrock på +4541740068.

Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Seneste frist for ansøgning er d. 28. november 2021. 

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job