We­b­ud­vik­ler til PHP-opgaver


Operate Technology søger en webudvikler til udviklingsopgaver i virksomheden, som er en del af ét af Danmarks bedste og største kommunikationshuse.

Vi skal bruge en ny kollega, der arbejder bredt med løsninger indenfor webudvikling, men også gerne med en sideløbende interesse for andre teknologier. Vi forventer at du er kendt i ét eller flere af de populære CMS’er og platforme på markedet, som er baseret på PHP, men uden direkte krav til nogle enkeltstående. Vi er et hus som elsker standarder og solide løsninger, men står ikke i vejen for spændende opgaver, som kræver udvikling fra bunden.

Hvad skal du lave?

Udvikle og vedligeholde funktionalitet til vores godt og vel 100 forskellige kunders hjemmesider og intranet, som primært kører på vores egne Drupal-platforme. Vi arbejder med et solidt, teknisk fundament og du vil få en mulighed for at præge den fortsatte udvikling og dermed præge fremtidige løsninger. Vores kunder og primære målgrupper spænder bl.a. indenfor medlemsforeninger og interesseorganisationer, til større myndigheder, fonde, fagforeninger og en række forsyningsselskaber.

Når du indgår i et projekt, kan opgaverne spænde fra alt imellem konkret modul-udvikling og nye funktioner, til migrering af indhold og tilpasning af eksisterende moduler. Du vil blive udfordret indenfor hele dit repertoire, men vi forventer også at du har en lyst til at udvikle dig selv og vores løsninger.

Hvem kigger vi efter?

 • Du har solid erfaring med objektorienteret PHP-udvikling til ét eller flere CMS’er.
 • Du kender GIT og versionsstyring.
 • Du kan bruge og forstår JavaScript.
 • Du har forståelse for SQL og database.
 • Du er struktureret og har et godt overblik.
 • Du skal beherske dansk tale og skrift

Erfaring med følgende områder er et plus:

 • Generel Drupal-udvikling (nyudvikling og contrib-moduler).
 • JavaScript frameworks (ikke mindst JQuery).
 • Automatiserede test-værktøjer og kvalitetsikring.
 • Opsætning og konfiguration af Linux-servere og AWS, bash-scripts, virtualisering (Vagrant), lokale udviklingsmiljøer etc.

Derfor skal du søge:

 • Vi er et fagligt og socialt stærkt team af ni kollegaer inden for webudvikling.
 • Vi har en god balance mellem privatliv og arbejdsliv, og du får gode muligheder for at arbejde fleksibelt og på tidspunkter og lokationer som passer dig og dine.
 • Vi har et tæt samarbejde med en række af Danmarks dygtigste kommunikationsrådgivere og grafiske designere.
 • Vi har relationer til en lang række spændende kunder i Danmark; fra de største virksomheder og ministerier til mindre organisationer på tværs af brancher.
 • Vi giver dig gode muligheder for at præge og videreudvikle dine faglige kompetencer.
 • Vi er en sund virksomhed med fremdrift og vækst.

Ring for at høre mere hos direktør Mattias Christoffer Leth-Hardrup på mch@operate.dk eller 40 81 50 07.

Send venligst din ansøgning hurtigst muligt med tilhørende CV til ovenstående med emnet "Webudvikler". Vi holder samtaler løbende som ansøgningerne kommer ind, og slår til, når den rigtige kandidat findes.

Starttidspunkt er så hurtigt som muligt.

Om Operate Technology

Operate Technology er et søsterselskab i Operate-gruppen. Operate Technology udvikler og implementerer digitale løsninger, der kan styrke organisationers eksterne eller interne kommunikation.

Det sidste år har Operate Technology bl.a. arbejdet organisationer som Lundbeckfonden, Kromann Reumert, Danske Bioanalytikere, Institut for Menneskerettigheder, CONCITO, Friluftsrådet og mange flere. Se evt. vores referenceliste på hjemmesiden.

Vi leverer både direkte til vores kunder og gennem kommunikationshuset Operate. Operate Technology tilbyder samlede løsninger for hjemmesider og intranet, databaser og digitale platforme, sammen med digitale ydelser som digitale publikationer, årsrapporter og nyhedsbreve samt udvikling af interaktive webapplikationer.

Operate Technology sidder sammen med resten af Operate-gruppen i dejlige, lyse lokaler på Jesper Brochmands Gade 10 på Nørrebro i København. Vi har et lækkert miljø med lounge/café, frokostordning og et hav af sociale arrangementer året rundt.

Læs mere om Operate Technology på www.operatetechnology.dk og Kommunikationshuset Operate på www.operate.dk.

Gem job