Angular udvikler

- brænder du for idræt, frivillighed og foreningsliv? Vil du arbejde for en organisation, der har som mål at gøre endnu flere danskere aktive? Så er et job i DGI måske lige noget for dig.

Vores kunde DGI IT søger en dygtig Angular udvikler.

Du kommer til at arbejde på en ikke-kommerciel arbejdsplads, som er drevet af værdier, målsætninger og et tæt samarbejde med organisationen og deres slutbrugere. Målgruppen er over 6.300 idrætsforeninger og over 1,6 million aktive idrætsudøvere i Danmark.

Hos DGI har udvikling af IT-værktøjer til det danske foreningsliv en høj prioritet og IT-udviklingsafdelingen har masser af spændende projekter i gang.

Du vil blive ansat i DGI IT´s udviklingsafdeling som har ansvaret for at levere en lang række af de digitale produkter, organisationen efterspørger. De fungerer som sparringspartnere og forandringsagenter, og er med hele vejen fra opstart af projekt til den endelige implementering i organisationen - og her er kort vej fra idé til handling. I udviklingsafdelingen yder de digital konsulentbistand til hele organisationen, samt varetager nyudvikling og vedligeholdelse af alle DGI’s interne systemer og webløsninger.

Du kan glæde dig til at blive en del af et unikt udviklingsteam, hvor du med dine kompetencer som frontend-udvikler vil få rig mulighed for at udvikle dig fagligt.

Du vil sammen med holdet af frontend og backend-udviklere kæde teknisk design og arkitektur sammen med organisationen's behov. Du kommer til at arbejde med forskellige forretningskritiske projekter som spænder fra 50-1000+ timer, hvor frontend-arkitektur og state management spiller vigtige roller. Du vil også skulle arbejde på mindre projekter der kan løbe nogle uger eller måneder.

Du skal kunne lidt at udfordre organisationens ønsker, og med din IT-faglighed omsætte dem til IT-løsninger sammen med dine kollegaer i teamet.

Hvem er du?

Du har minimum 3 års erfaring som frontend-udvikler og har stor erfaring med Angular.

Det forventes, at du besidder kompetencerne til at kunne arbejde med de fleste af de nævnte teknologier nedenfor. Det forventes ikke, at du er ekspert, men at du har lyst til at videreudvikle dine kompetencer med disse:

  • Angular
  • Typescript
  • Scss

Vi ser gerne, at du har en relevant IT-faglig uddannelse suppleret med en god teoretisk ballast, samt et naturligt talent inden for dit felt. Du brænder for udvikling af digitale produkter og sætter en ære i at levere innovative løsninger af høj kvalitet.

Vi lægger særligt vægt på, at du er engageret, er god til at samarbejde og er fleksibel i forhold til din opgaveløsning. Derudover evner du en høj grad af selvledelse og tør tage ansvar, udfordre kolleger og organisationen med din faglighed, som sikrer høj kvalitet i de udviklede produkter.

DGI IT tilbyder

Stort fokus på deltagelse i relevante uddannelser og konferencer.

Spændende, faglige og personlige udfordringer. Løbende videreuddannelse og opkvalificering indenfor relevante områder. Et uformelt arbejdsmiljø præget af dygtige, kvalitetsbevidste kolleger i en udviklingsafdeling bestående af 9 kolleger.

Teamet arbejder med en stor grad af frihed, som i høj grad giver dig gode muligheder for at påvirke din dagligdag og dine arbejdsopgaver. Et uformelt arbejdsmiljø, hvor der er højt til loftet.

Hos DGI IT er der velordnede personaleforhold, tid til fælles motion i arbejdstiden hver onsdag, frokostordning, firmafodboldhold, CS:GO team og mange sociale arrangementer på tværs i organisationen.

DGI

DGI er en non-profit organisation, der blandt andet varetager uddannelse af ledere og instruktører til det frivillige foreningsarbejde samt tilbyder stævner, turneringer og andre idrætsaktiviteter.

Dagligt arbejdssted er DGI's landskontor beliggende i naturskønne omgivelser i Vingsted ved Vejle.

Du er velkommen til at kontakte seniorkonsulent Dorte Pape hos Bloom på mobil 31609365 eller mail dp@bloom.dk hvis du har spørgsmål eller ønsker at søge denne stilling.

Bloom varetager rekrutteringsprocessen for DGI IT.

Da vi Bloom vurderer ansøgningerne løbende, ser vi frem til at modtage din ansøgning og dit CV snarest muligt. Du må gerne inkludere dine eksamenspapirer.

Gem job