Net­værks­spe­ci­a­list til da­ta­cen­tre og platforme

Er du skarp inden for core-netværk, og har du lyst til at bruge dine evner i et team, hvor samarbejde, faglighed og frihed er kerneværdier? Trives du med forskelligartede opgaver, og kan du se dig selv i en rolle, som både er drift- og projektorienteret? Så læs med her!

Om jobbet

I rollen som netværksspecialist hos Mentor IT vil dine primære opgaver være at designe og gennemføre core-netværksprojekter vedrørende datacentre og platforme. Mere specifikt vil du arbejde med forbedring af netværk via overvågning, vedligeholdelse og automatiseringer. Herunder hører både planlagte og pludseligt opståede driftsopgaver, som skal sikre core-netværkets oppetid, stabilitet, opdatering og udvikling.

Som netværksspecialist kommer du til arbejde med spændende og forskelligartede projekter, hvor du har en høj grad af frihed og selv er med til at planlægge opgaverne. Arbejdsopgaverne afhænger af, hvilke kompetencer du kan bringe i spil i forhold til stillingen.

Arbejdsstedet er på et af Mentor IT´s kontorer i Esbjerg, Kolding, Viby J og Østerbro - der er fuld fleksibilitet i forhold til hjemmearbejde og Work-Life-Balance.

Arbejdsopgaverne vil typisk være:

 • Design og implementering af løsninger på core-netværk
 • Håndtering af iBGP og eBGP samt samarbejde med leverandører af forbindelser til transit peeringer
 • Overvåge relevante CVE-anbefalinger på core-netværk
 • Opsætte trafikanalyse fra netflow-data samt varetage løbende kontroller
 • Indgå i fælles projekter i teamet med fokus på netværk
 • Varetage vedligeholdelsesopgaver, fejlsøgning og udbedring af fejl på core-netværk
 • Opsætte og varetage løbende overvågning og kontroller
 • Udarbejde og opdatere dokumentation og vejledninger til vedligeholdelse og overvågning
 • Identificere forbedrings- og automatiseringsmuligheder og implementere dem
 • Håndtere sager på teknisk niveau i forhold til underleverandører
 • Håndtere serviceaftaler og produktgarantier på netværk

Du kommer til at indgå i et team med dygtige kolleger, hvor I samarbejder og bidrager til hinandens faglige udvikling.

Om dig

Som person er du lidt af en blæksprutte, som har lysten og drivkraften til at tage fat, hvor behovet opstår, hvad enten det er drift- eller projektorienteret. Uddannelsesbaggrund er ikke vigtig, så længe at du har de nødvendige færdigheder til at kunne varetage rollen. Du har solid erfaring med netværk fra en tilsvarende stilling og er bekendt med enterprise netværk som f.eks. Cisco, Juniper networks, Fortigate, Wanguard og VMware NSX.

Du er optaget af at dygtiggøre dig og kontinuerligt udbygge og opdatere din pallette af færdigheder. Du er ikke bange for at tage ansvar for løsning af nye opgaver, og du brænder for kvalitet.

Mentor IT kan tilbyde

Du bliver en del af en spændende virksomhed, hvor der er fart over feltet, masser af spændende og varierede opgaver og plads til socialt samvær.

Mentor IT har gode muligheder for faglig og personlig udvikling.

Du tilbydes en fuldtidsstilling med en lønpakke, som svarer til kravene til stillingen, desuden får du PC, bredbånd og mobiltelefon stillet til rådighed, samt pension og sundshedsforsikring.

Der tilbydes fleksible arbejdsforhold, med gode muligheder for hjemmearbejde.

Om Mentor IT

Mentor IT leverer IT-outsourcing, infrastruktur og cloudbaserede løsninger, altid med afsæt i den gode IT-oplevelse. Det er ambitionen at levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Mentor IT beskæftiger 60 medarbejdere, fordelt på fire lokationer i Danmark – Esbjerg, Kolding, Aarhus og København, og har eksisteret siden 1999. Se mere om Mentor IT her.

Send din ansøgning samt CV til PRO&CO via knappen "Søg jobbet". Ansøgningerne behandles løbende.

Såfremt du ønsker at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte

Kristine Axelsen
kba@proogco.dk
Tlf.: 96603201
Tlf.: 60474781

Ansøgningsfrist:
Hurtigst muligt

Gem job