IT-pro­jekt­le­der til vores ho­ved­kon­tor i København K


Söderberg & Partners er i kraftig vækst, og vi søger derfor en ny kollega til vores hovedkontor i København K. Er du vild med IT og projektledelse? Og drives du af fremdrift og udvikling? Så er det muligvis dig, vi søger til at stå i spidsen for vores IT-udvikling.

Hvem søger vi?

Vi søger en IT-leder med en projektlederprofil, som har stor strategisk forståelse, når det gælder en hurtigtvoksende organisation som vores.

Vi har store ambitioner for vores fremtidige IT-løsninger, hvilket bl.a. betyder, at de skal være kundeorienteret, effektive og relevante i et marked, som konstant ændrer sig. Derfor søger vi en ny kollega, der både har solide IT-kompetencer, og samtidig mestrer kunsten at være struktureret i sin tilgang til at opstarte og følge IT-projekter til dørs.

Vi er på en digital rejse, hvor vi ønsker at udvikle digitale portaler og sikre IT-tjenester, som gør det lettere for vores kunder og medarbejdere at få et totalt overblik. Det er her, at vores nye IT-projektleder kommer ind i billedet.

Arbejdsopgaverne:

 • Ledelse af strategiske og prioriterede IT-projekter
 • Skabe overblik over vores IT-arkitektur ved hjælp af road maps
 • Udvikle en IT-strategi der understøtter vores vækststrategi
 • Identificere og gennemføre forbedringer på IT-området
 • Forretningsudvikling med fokus på øget digitalisering af vores forretningsprocesser
 • Konsolidering af data og on-boarding ved opkøb og andre samarbejdsaftaler
 • Indgå i opbygningen af relationer til de andre IT-afdelinger i vores internationale koncern

Dine kvalifikationer

Hvem er du?

Vi søger dig, der motiveres af at arbejde i en virksomhed, hvor de færreste dage ser ens ud. Du har drive og arbejder engageret med et smil på læben – også når det går stærkt. Hjælpsomhed og ansvarlighed er kendetegnende for dig, og du elsker en arbejdsplads, hvor der er gang i den. Derudover er du en selvstarter, som er god til at fange bolde og løbe videre med dem selv.

Vi forventer, at du har:

 • Erfaring med projektledelse - gerne indenfor agil metodik eller andre projektledelsesmetoder
 • Indgående teknisk forståelse
 • Gode kommunikationsevner – både på dansk og engelsk
 • Evnen til at arbejde individuelt og struktureret samtidig med, at du er en teamplayer
 • Et højt drive og brænder for at skabe resultater

Vi tilbyder

Et spændende og alsidigt job i et uformelt arbejdsmiljø med imødekommende kollegaer og mange faglige udfordringer. Du kommer til at referere direkte til direktør Torben Stubberup, ligesom du bliver tilknyttet vores hovedkontor i indre København, hvor vi i forvejen er ca. 28 medarbejdere. Her sidder vores forskellige stabsfunktioner og sikrer, at vores organisation opererer så smidigt som muligt.

Derudover tilbyder vi en attraktiv lønpakke med pensionsordning og sundhedsforsikring, en fremragende frokostordning samt diverse fordelagtige personalegoder.

Du søger stillingen ved at udfylde den elektroniske formular på nedenstående link, hvor vi beder dig vedhæfte en motiveret ansøgning og dit CV.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Torben Stubberup på tlf. 2060 7333.

Vi afholder løbende samtaler, så send os din ansøgning snarest muligt

Ansættelsesstart: Snarest muligt.


Om os

Söderberg & Partners blev grundlagt i Sverige i 2004 og er vokset til at være en af Nordens førende, uafhængige rådgiver og formidler af forsikringer og finansielle produkter. Koncernen har i dag over 2500 medarbejdere heraf 250 i Danmark og ca. 70 kontorer fordelt i hele Norden og Holland.

Vores vision er at være den førende formidler af forsikringer og finansielle produkter med de bedste løsninger og den mest kompetente rådgivning til vores kunder samtidig med, at vi konstant søger at forny og udvikle den traditionelle måde at arbejde på i branchen. Vores virksomhedsfilosofi bygger på tre kundeløfter: åbenhed, analyse og personlig rådgivning.

Gem job

Söderberg & Partners Danmark Forsikringsmæglervirksomhed A/S
Publiceret: 15. november 2021

Arbejdssted

Location