Developer

Vil du være en del af et agilt og hurtigtløbende team med god sparring og spændende kundedrevne opgaver? Trives du med kundekontakt og i at sikre kundespecifikke behov, og ønsker tilgodeses i dit udviklingsarbejde? Hvis ja, er du måske vores nye kollega!

WorkZone er en ledende dansk Enterprise Information Management (EIM) platform, som udvikles i Danmark, Polen og Indien. WorkZone består af +7 teams, som arbejder på selve produktet. Derudover er der et stort antal projektledere, konsulenter og en salgsafdeling, som du kommer til at skulle interagere med på daglig basis. 

Alle udviklingsteams har en Product Owner og en Scrum Master i teamet og alle arbejder med udgangspunkt i SCRUM. Fælles for de forskellige teams er, at de er meget selvbestemmende og selv finder ud af, hvilken måde at arbejde på, der er optimal for dem. 

Om jobbet

Du vil blive ansat som udvikler i teamet, der arbejder med kundetilpasninger, i daglig tale kaldet CSD (Customer Specific Development). Som teammedlem i CSD vil du arbejde med at tilpasse kundespecifikke ønsker til platformen, for at give kunder med områdespecifik funktionalitet endnu større værdi af WorkZone. 

Det forventes, at du ikke kun interesserer dig for at kode, men også deltager i analysen/afdækningen af opgave, automatisk test, opfølgning og i sikringen af at både kunden og udviklingsafdelingen modnes.

Sammenlignet med de teams, der arbejder på selve produktet, vil dit team være tættere forbundet til enkelte kunder med fokus på at løse de enkelte kunders behov i samarbejde med kunden, vores konsulenter og projektledere. Dette gøres gennem specifikke implementeringer i høj kvalitet og med tanke på senere vedligehold ved at anvende tilgængelige platforms API’er og ved brug af full stack tekniske færdigheder.

Som udvikler af kundetilpasninger forventes det, at de erfaringer du opnår ved arbejdet med de enkelte kunder, kanaliseres ind til de respektive produktteams til gavn for alle. Det gælder for eksempel typer af hyppige tilpasninger, forslag til udvidelser af funktionalitet eller modifikationer til eksisterende API, der kan hjælpe med en endnu hurtigere leverance fremover. Du kommer til at arbejde med hele løsningen, det vil sige både frontend (JS, TypeScript, Angular, React) samt backend (.Net, WCF, OData) og også med selve databasen.

CSD bruger også en del tid på vedligeholdelse af eksisterende tilpasninger, datamigreringer, fejlfinding og support til eksisterende tilpasninger. CSD består af seks teammedlemmer, hvor en har speciale inden for QA og resterende med udvikling.

Teamet er et samarbejdet team med meget bred erfaring. Ydermere består teamet af en Product Owner, en Scrum Master samt en Head of Development. 

Om dig

Vi forventer ikke, at du kan det hele fra start – det vigtigste er, at du er en teamplayer og er indstillet på at lære hurtigt og samarbejde på tværs af teams og kompetencer. Du er nysgerrig og trives i et hektisk og dynamisk miljø. Da WorkZone udvikles i både Danmark, Polen og Indien, må du forvente at arbejde i et multinationalt setup, hvorfor begrænset rejseaktivitet kan opstå. Rejseaktiviteten vil dog primært være i Danmark, således du kan indgå i dialog med kunder omkring løsningen.

Det er en fordel, at du har erfaring med at arbejde med kunder, at du har et konsulent-mindset samt er i stand til, på en diplomatisk måde og i et let forståeligt sprog, at forklare tekniske problemstillinger til ikke-teknikere. Derudover skal du ikke være bange for at komme med forslag til forbedringer og fremvise initiativ. Din primære lokation vil være på vores kontor i Ballerup.

Vi forventer, at du kan sige ja til de fleste af nedenstående kompetencer:

  • Relevant uddannelse indenfor computer science og softwareudvikling
  • Stærke udviklingskompetencer inden for .Net 4/4.5 (WCF, OData, WF)
  • Forståelse for RDBMS
  • Erfaring med eller mod på HTML, Javascript med Angular, JQuery, og React
  • Erfaring med at arbejde i Agile teams
  • Erfaring med at lave Unit og integrationstests
  • Erfaring med anvendelse af design patterns
  • Et godt niveau af engelsk i tale og skrift
  • Skal kunne sikkerhedsgodkendes til at arbejde med offentlige myndigheder i Danmark

Er du interesseret?

Som udvikler bliver du en del af Workzone, som hver dag arbejder på at skabe en fantastisk EIM-platform gennem tilpasninger af denne til kunder i ind- og udland. 

Har du uddybende spørgsmål til stillingen, så kontakt Head of Department Jess Block Christoffersen på telefon 22 42 55 07.

Vi holder løbende samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job