Er du vores nye Senior Gover­nan­ce Risk & Com­pli­an­ce Lead til For­svars­mi­ni­ste­ri­et?


Har du en indgående viden om Governance, Risk & Compliance, og har du lyst til at være en del af et team af skarpe eksperter inden for faget og cybersikkerhed? Vil du lave værdiskabende løsninger, og være en del af implementeringen af koncernens vision for cyber- og informationssikkerhed?

Stillingen er nyoprettet, og du vil derfor få rig mulighed for at sætte dit eget aftryk i stillingen og i Cyber and Information Security Division (CID).

Om os

CID blev etableret i starten af 2020, som respons på den øgede cyber- og informationssikkerhedstrussel. Som de første i staten, er CID etableret for udelukkende at fokusere på at styrke cyber-, informationssikkerhed og databeskyttelsen inden for ét samlet ministerområde - Forsvarsministeriet.

På nuværende tidspunkt inkluderer CID ca. 60 medarbejdere og forventes at vokse.

”Det giver en særlig ”kant” at være med til at sikre Danmark, Forsvarets informationer og infrastruktur samt ikke mindst vores soldater. På alle niveauer er der et stærkt fokus på og opbakning til en styrket cybersikkerhed. Området er i rivende udvikling, hvilket giver en masse dynamik og spændende udfordringer.” fortæller Jacob, Competency Manager.

Om stillingen

Som vores Senior Governance, Risk & Compliance (GRC) Lead vil du være en af drivkræfterne bag en styrket cyber- og informationssikkerhed for hele Forsvarets organisation. Et område, som er strategisk vigtigt og højt prioriteret. Området er i vækst, der stilles høje krav til fagligheden, og du får i stor grad mulighed for at finde de rette løsninger.

Du bliver den faglige spydspids i GRC-teamet som består af tre medarbejdere med både civile og militære baggrunde. Teamet består af en Risk Manager, Policy Manager, Incident Manager og i 2022 vil der også blive ansat en Awareness Manager.

Din kommende leder, Lise Nordskov Nielsen fortæller: ”GRC-teamet har det overordnede ansvar for at sætte mål og strategisk retning for Forsvarsministeriets arbejde med informationssikkerhed, herunder at udarbejde politikker, processer og værktøjer, så vi sammen sikrer kvaliteten af informationssikkerheden i hele Forsvaret inkl. alle underliggende styrelser.”

Som vores Senior GRC Lead er du ansvarlig for;

 • Implementering og vedligehold af værdiskabende, dokumenterede og målbare processer indenfor Governance, Risk & Compliance i Forsvarsministeriets koncern.
 • Udvikling af forretningsorienterede og koncernfælles bestemmelser, procedurer og værktøjer, i henhold til interne og eksterne krav for Forsvaret.
 • At assistere organisationen med informationssikkerhedsmæssige aktiviteter og udfordringer, såsom implementering af ISO27001, hændelseshåndtering, hjælp til risikovurdering, overholdelse af bestemmelser, m.m.
 • Rådgivning af CID’s ledelse samt CISO’er i Forsvarsministeriets styrelser.
 • At stå for den informationssikkerhedsmæssige koordination og samarbejde med andre koncernmyndigheder, samt eksterne samarbejdspartnere.

Attraktioner i jobbet

Du får tæt kontakt til ledelsen, inden for et område med stor bevågenhed, som du rådgiver og arbejder sammen med for at finde de bedst mulige løsninger. Du arbejder også sammen med de øvrige ledelsesgrupper på tværs af CID og kan se frem til en alsidig hverdag, hvor du både er ”hands-on” og eksekverende samt rådgiver og ”støber kuglerne” til best practice.

Vi har fleksible mødetider og mulighed for hjemmearbejdsdage, som gør din hverdag lidt nemmere. Hos er er det vigtigt at have balance mellem privat- og arbejdslivet uden at gå på kompromis med strategiske opgaver, som udfordrer og udvikler din faglighed.

Om dig

Du har en relevant videregående uddannelse, som kan være suppleret med en efteruddannelse indenfor cyber– og informationssikkerhed. Du har flere års praktisk erfaring inden for Governance, Risk Management og Compliance, og har erfaring med ledelse af projekter, transformationer eller programstyring.

Vi ser gerne, at du;

 • har en høj faglighed inden for Governance, Risk Management og Compliance – herunder inden for cyber- og informationssikkerhed.
 • evner at lede implementeringen gennem andre og er hands-on for at få tingene til at ske.
 • trives med kompleksitet og er i stand til at håndtere og strukturere indsatser og løsninger i denne kontekst.

Som person;

 • er du selvstændig, proaktiv og udadvendt person.
 • er du en loyal medspiller, og er god til at bruge din leder og dine kollegaer til faglig sparring.
 • arbejder du udfra en transparent og tillidsfuld tilgang.

Ansættelsesvilkår

Du søger stillingen ved at sende din ansøgning, CV og eksamensbeviser via linket "Søg jobbet her" nederst på siden.
Ansøgningsfristen er 5. december 2021. Vi holder samtaler løbende, så hvis stillingen har fanget din interesse, ser vi gerne din ansøgning hurtigst muligt.

Dit arbejdssted vil være i Holmens kanal, København K.

Vil du vide mere om stillingen, så er du velkommen til at kontakte Lise Nordskov Nielsen, Kontorchef på tlf. +45 61 87 14 42, eller Jacob Competency Manager på tlf. +45 41 23 20 03. Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår, kan du kontakte Helena Kjær ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse på tlf. +45 32 66 52 66 eller på mail Fps-ba-bs2s3@mil.dk.

Du bliver ansat og aflønnet efter den til enhver tid gældende relevante overenskomst. I forbindelse med ansættelse være mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen.
Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets departement

Forsvarsministeriets departement har to hovedopgaver. Vi betjener forsvarsministeren og understøtter udviklingen af en visionær dansk forsvars-, sikkerheds- og beredskabspolitik. Derudover varetager vi den overordnede ledelse og styring af ministerområdet, hvor vi bl.a. fører tilsyn med, at den økonomiske og aktivitetsmæssige styring inden for ministerområdet tilrettelægges effektivt og inden for de fastsatte rammer.

Vi er tæt på den politiske beslutningsproces, udsynet er internationalt, og vi skal inddrage hele minister-områdets behov, når vi løser en opgave. Ikke to dage er ens, og arbejdstempoet er højt.

Vi er ca. 450 medarbejdere – med en blanding af både civil og militær baggrund og uddannelser. Til daglig arbejder vi enten i København K eller ved de decentrale partnerelementer eller økonomifunktioner, som er placeret ved vores styrelser og myndigheder rundt om i landet.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk.

Gem job