Erfaren web­me­d­ar­bej­der med gode ana­ly­ti­ske evner


Har du lyst til at arbejde med et af Danmarks største online-universer? Vil du være del af et team, hvor vi udvikler universitetets digitale kommunikation, og hvor der er en fleksibel hverdag og uformel omgangstone?

Hvis du har interesse for og solid erfaring med webstatistik, så har du nu muligheden for at blive vores nye kollega.

Du vil blive tilknyttet KU Kommunikations webteam med 10 kollegaer. Her kommer du til at spille en vigtig rolle med indsamling, efterbehandling og analyse af besøgsstatistik for Københavns Universitets eksterne web, intranet mv. Du skal bl.a. holde styr på dataindsamlingen og -kvaliteten på et stort og komplekst webdomæne. Desuden skal du være i stand til at omsætte ”de tørre tal” til strategisk rådgivning.

Teamets opgaver spænder vidt og indeholder bl.a. udvikling og teknisk vedligehold af platformene, UX, design, frontend-udvikling, test, webtilgængelighed, brugerundersøgelser, undervisning og support.

Hos os går tingene ofte stærkt, og opgaverne er mange og forskelligartede, men vi går ikke på kompromis med kvaliteten af den grund. Hos os vil du opleve engagement og fagligt fokus, hjælpsomme kollegaer og mange grin.

Dine opgaver bliver at

 • styre indsamlingen af besøgsstatistik på tværs af KU
 • sikre den bedst mulige datakvalitet
 • opsætning og løbende vedligehold af dashboards i Google Data Studio
 • opsætning af bl.a. Google Tag Manager og kampagnekoder
 • lave løbende afrapporteringer for udvalgte indsatser
 • udarbejde en langsigtet strategi for bedre udnyttelse af besøgsstatistik på tværs af hele universitetet
 • stå for rådgivning og support

Du vil desuden skulle tage aktiv del i teamets øvrige opgaver og projekter, deriblandt den daglige support og rådgivning.

Vi forventer, at du

 • har praktisk erfaring med webstatistik fra store komplekse domæner
 • har praktisk erfaring med Google Analytics
 • har erfaring med Google Dashboards
 • har evnen til at omsætte data til strategisk rådgivning
 • har kendskab til GDPR og cookiesamtykke
 • har gode it-kompetencer og solid erfaring med brug af CMS
 • er udadvendt, serviceminded og fuld af initiativ
 • arbejder struktureret og følger opgaverne til dørs, så vi kommer i mål

Om Kommunikationsafdelingen

Du vil blive en del af Københavns Universitets centrale fælles kommunikationsafdeling, som har det overordnede ansvar for den interne og eksterne kommunikation på universitetet. På www.kommunikation.ku.dk kan du læse mere om kommunikationsafdelingen og afdelingens medarbejdere. Du vil referere til sektionslederen for webteamet.

Arbejdssted

Nørregade 10, 1017 København K

Løn- og ansættelsesvilkår

Arbejdstiden er 37 timer pr. uge. Ansættelse sker efter overenskomst mellem Finansministeriet og AC som fuldmægtig. Der vil være mulighed for forhandling af tillæg efter kvalifikationer.

Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for ansættelse som specialkonsulent.

Københavns Universitet ønsker at afspejle det omgivende samfund og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge stillingen. 

Spørgsmål om stillingen kan rettes til sektionsleder Henrik Korzen, heko@adm.ku.dk / telefon 35 32 42 74.

Ansøgningsfrist

Vi skal modtage din online-ansøgning senest mandag den 22. november 2021. Du finder opslaget på www.jobportal.ku.dk under Administrative & forskningsunderstøttende stillinger – Administration, IT og service. Ansøgningen sendes elektronisk ved at åbne linket ”Søg jobbet her” i selve stillingsopslaget. Udfyld ansøgningsformular og vedhæft ansøgning samt CV.

Københavns Universitet giver sine knap 10.000 medarbejdere muligheder for at udnytte deres talent fuldt ud i et ambitiøst, uformelt miljø. Vi sikrer traditionsrige og moderne rammer om uddannelser og fri forskning på højt internationalt niveau. Vi søger svar og løsninger på fælles problemer og gør ny viden tilgængelig og nyttig for andre.

Ansøgningsfrist: 22-11-2021.

Gem job

Københavns Universitet
Publiceret: 16. november 2021

Arbejdssted

Location København