Stu­den­ter­med­hjæl­per til SDC Pro­cu­re­ment


Træd ind i en procurement afdeling der brænder for indkøb, processer og stærke resultater - vil du med på rejsen, hvor vi hele tiden arbejder på at gøre det hele lidt bedre, så er det nu du skal slå til.

Vi har travlt, og søger derfor en administrativ og koordinerende studentermedhjælper, som vil hjælpe os i Procurement, vores kollegaer, ledere samt eksterne samarbejdspartnere.

Hos SDC kommer du ind i en stærk innovativ virksomhed, som lever i spændingsfeltet mellem bankverdenen og it. Vi agerer i et marked i rivende udvikling, hvor vi løbende tilpasser os, så vi kan tilbyde nordiske pengeinstitutter innovative, effektive og brugervenlige full-service it-løsninger til en konkurrencedygtig pris.

Dine arbejdsopgaver

Som studentermedhjælper understøtter du alle Procurements snitflader og processer fra A-Z. Vores opgaver spænder bredt fra analyse af SDC’ indkøbsområder, forhandling og indgåelse af aftaler med de store it leverandører, konsulenthuse såvel de helt nye tech-virksomheder. Samtidig med indgåelse af aftaler skal processerne vedrørende GDPR og Outsourcing også håndteres, hvor du vil få en vigtig rolle.

Dine primære opgaver vil være relateret til:

 • håndtering af Outsourcing- samt GDPR processer i forbindelse med SDC’s leverandøraftaler
 • håndtering af Contract Management processer og løbende udvikling heraf
 • analyse af indkøbsområder (behovsanalyse, spendanalyse, markedsanalyse og leverandøranalyse)
 • assistance i forbindelse med gennemførsel af udbudsprocesser og indkøb af konsulenter
 • håndtering af forfaldende administrative og ad hoc-opgaver i afdelingen

Lidt om dig

Vi forestiller os, at du er i gang med en relevant videregående uddannelse, gerne med fokus på indkøb, økonomi, jura eller måske har du mere fokus på det tekniske?

Du skal trives med at løse praktiske rutineopgaver, der vil fylde en stor del af din arbejdsdag - det kan være alt fra koordinering og arkivering til at arbejde med dataudtræk. Du er resultatorienteret, udviser højt energiniveau, har det bedst med at få ting fra hånden, dog uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du er struktureret anlagt, er ansvarsbevidst, samt god til at kommunikere. Du er åben og udadvendt, socialt sikker og nyder at yde en god service.

Vi forestiller os en ny kollega, der kan være med til at bidrage til afdelingens fortsatte udvikling med nye ideer, koncepter og Best practice. Vi har god erfaring med studentermedhjælpere, der har fået tildelt masser af ansvar og været med til at præge sin egen udvikling.

Kan du krydse af ved følgende?

 • Yes, jeg trives med administrative opgaver.
 • Yes, jeg evner at planlægge og prioritere og arbejde under klare frister.
 • Yes, jeg arbejder både struktureret og målrettet.
 • Yes, jeg er vild med Excel og har en god numerisk forståelse.
 • Yes, jeg er resultatorienteret og sætter en ære i at få arbejdet gjort.
 • Yes, jeg er en god samarbejdspartner samtidig med at jeg kan arbejde selvstændigt.

Som studentermedhjælper i Procurement er arbejdstiden ca. 15 timer ugentligt, som aftales nærmere. Der vil være mulighed for fleksibilitet i forbindelse med dine eksamensperioder og muligheden for at arbejde ekstra i ferieperioder. Du kommer til at arbejde på vores kontor i Ballerup, hvor vi i Procurement er 5, samlet set er vi ca. 35 i vores område Finance & Business Support. Vi sætter en ære i at være professionelle og proaktive, samtidig med, at vi holder os en uformel omgangstone og har det sjovt i hverdagen.

Alt det praktiske

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Procurement studentermedhjælper jobbet og SDC, er du velkommen til at give Morten et ring på 24889132.

Vi glæder os til at modtage dit CV og kort motiveret cover letter snarest muligt. Vi vil rigtig gerne have dig med ombord hurtigst muligt men har selvfølgelig forståelse for eksamensperiode. Vi læser løbende ansøgninger og indkalder til samtale.

Når du har søgt og spændt venter på at høre fra os, kan du bruge tiden på at lære meget mere om SDC her: www.sdc.dk.

Ansøgningsfrist: 30. november 2021.

Gem job