BI-udvikler (evt. nyud­dan­net) til Solutions & Data Warehouse-teamet i Telenor


Skal dit næste karriereskridt være i en afdeling, hvor du får en unik mulighed for at udvikle både dig selv i specialistrollen og Telenors brug af data? Og vil du gøre en markant forskel for et område, som er en strategisk hjørnesten i Telenor? Så er denne stilling helt sikkert noget for dig.  

Datatransformeringsprocesser, datamodeller og kildedata er lige dig!

Datamængden i telebranchen er enorm. Det er potentialet ved at udnytte data på den rigtige måde også. Data skal dog tilvejebringes på den rigtige måde til de rigtige først. Det skal klargøres fra kildesystemer og bringes ind i strukturerede og beskrevne modeller – og dette er en helt central del af Telenors datastrategi. I rollen som BI-udvikler vil du, sammen med dine nærmeste kollegaer, få ansvar for at få data klargjort og gjort tilgængeligt.

Dine primære arbejdsopgaver bliver derfor, at:

  • Udvikle datatransformeringsprocesser til at analysere og rapportere på dataområder
  • Udvikle og vedligeholde datamodeller der er hjørnestenene i rapportering
  • Analysere og hente kildedata ind i vores data warehouse
  • Implementere og sikre korrekt rapportering på forskellige operationelle KPIer
  • Fremme brugen af data hos vores slutbrugere i forretningen for at styrke deres beslutningsgrundlag

At designe og implementere dataprocesser i et data warehouse er en opgave, der kræver en god portion teoretisk og praktisk viden på området, samt kendskab til best practice. Du vil arbejde på indholdssiden sammen med dine nærmeste kolleger og bygge processerne op fra bunden med fokus på ETL og datamodellering.

Du er lige dele holdspiller og datanørd

Du motiveres af at være en holdspiller. Der er masser af erfaring og inspiration at finde i dine kollegaer og omvendt. Du er fleksibel, hårdtarbejdende og trives i et miljø, hvor vi har højt til løftet, men som også er dynamisk, og hvor prioriteter kan ændre sig for at følge med den øvrige forretning. Du evner at tilegne dig ny viden og lære fra dig og dele viden på tværs af organisationen.

Det er en forudsætning for at få succes i rollen, at du motiveres af specialistrollen, af at analysere, designe og implementere ETL-processer og bygge brede, valide datamodeller, via dit kendskab til SQL og data modellering. Derudover er du ambitiøs og ønsker at løfte niveauet i afdelingen og Telenor, for hvordan vores datamodeller bruges til at arbejde med datadrevne beslutninger og visualiseringer.

Fagligt forventer vi, at du har en relevant baggrund – eksempelvis datalog, datamatiker, software/IT-ingeniør eller lignende; men det er ikke afgørende, hvad der står på eksamensbeviset, hvis du har den rette motivation for arbejdet. Det vigtigste er, at du kan og vil arbejde med SQL, ETL, data og dimensional datamodellering. Dertil har du et forretningsorienteret syn på løsninger og leverancer, så du kan identificere og frembringe løsninger til konkrete problemstillinger.

Du kan have et par års erhvervserfaring eller være nyuddannet. Du behøver ikke være 100-meter-mester inden for alle områder, så længe du har motivationen til at lære og bygge på.

En arbejdsplads fyldt med Fantastiske forbindelser

Du bliver en del af en dynamisk organisation, hvor der, på tværs af forretningen, venter dedikerede og kompetente kolleger, som kontinuerligt arbejder for at udvikle fremtidens teleselskab. Vi arbejder agilt, fokuserer indsatsområder ved hjælp af Kanban og praktiserer Tight-Loose-Tight som ledelsesfilosofi. Du kommer til at indgå i et team, med mange forskellige kompetencer, som arbejder på tværs af vores kommercielle og tekniske områder.

Som arbejdsplads har vi fokus på at skabe Fantastiske forbindelser imellem hinanden og vores kunder. Med de nyeste løsninger og det mest effektive netværk skaber vi små mirakler i en verden, der aldrig står stille. Som mennesker er vi ligetil og udvikler hinanden. Vi udfordrer os selv og markedet ved at gå nye veje med vores innovative tankegang og teknologier. Vi er den digitale livsnerve, der forbinder mennesker, virksomheder og samfund.

Du er også velkommen til at læse mere om os her.

Interesseret?

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Jacob Boesen Madsen, BI Manager,  på tlf. +45 6050 6215.

Du er også meget velkommen til at søge stillingen via linket her på siden. Ansøgningerne behandles løbende. Vi ser frem til at modtage dit CV senest den 7. december!

Gem job