Teamlead og Scrum Master til Sha­repo­int-ud­vik­lings­team


Recruit IT søger på vegne af MT Højgaard i Søborg en Teamlead og Scrum Master til Sharepoint-udviklingsteamet.

Hos MT Højgaard arbejdes der meget med Office 365 og SharePoint, men du skal være åben og have interesse for andre systemer også, da man på sigt kan få flere/andre systemer ind, som også skal supporteres og udvikles.

Ansvarsområder

Som Team Lead og Scrum Master indgår du i dedikeret team med en arkitekt og en UX designer. Dine primære arbejdsopgaver vil være centreret omkring projekter, der ofte gennemføres på Microsoft Office 365/SharePoint Online/Azure, men der kan også være tale om andre produkter.

Opgaver:

  • Udvikling, implementering og support (2-3. level support) af SharePoint setup, men også andre produkter som f.eks. Intranets, Projektportaler, Team sites, Extranet, mv.
  • Automatisering af arbejdsprocesser via konfiguration af workflows
  • Udvikling og implementering af nye applikationer, funktioner og features
  • Identificere og undersøge nye funktioner og programmer, som vil skabe værdi for MT Højgaard
  • Teknisk løsningsdesign
  • Dokumentation

Hvad forventer vi af dig?

Din uddanelse er ikke afgørende, men vi forventer, at du har 3 års erhvervserfaring med internet udvikling og solid viden om og erfaring med SharePoint, Office 365 og især SharePoint online. Derudover har du erfaring med SharePoint JavaScript client side programmering (SharePoint Framework) og erfaring med brug af PowerShell mod Office 365 og SharePoint Online. Vi ser gerne, at du har erfaring med Azure og teknologier som Logic Apps og Azure Functions samt god forståelse for SharePoint sikkerhedsmodellen, indholdstyper, dokumentstyring, metadata mv.

Har du kendskab til React, TypeScript, Node Package Manager er det en fordel, men ikke et krav.

Vi tilbyder

  • Et selvstændigt og ansvarsfuldt job og en del af et engageret team i en uformel organisation
  • Gode muligheder for faglig og personlig udvikling
  • Løn og ansættelsesvilkår, der matcher dine kvalifikationer og erfaring. Mulighed for at tilkøbe en 7. ferieuge

Vil du vide mere?

Kontakt Recruit IT, Partner Johni Petersen +45 3637 7535 eller ansøg direkte via “søg jobbet her”-knappen.

Vi taler løbende med kandidater, så kontakt os hurtigst muligt.


Om MT Højgaard

Koncern-it er en del af MT Højgaard Holding. Vi servicerer koncernen, som består af flere virksomheder især skal nævnes Ajos, Enemærke & Petersen, Scandi Byg, MT Højgaard International, MT Højgaard Danmark.

MT Højgaard koncernen er en af Nordens førende bygge- og anlægsvirksomheder. Vi skaber de rum, vi lever, arbejder og bevæger os i, og det har vi gjort i mere end 100 år. Vi insisterer på samarbejde, som bygger på dialog, nysgerrighed, mod og entusiasme. Mød os på mth.dk. Følg os på Facebook, Twitter og LinkedIn.

Gem job