Stra­te­gisk og hel­heds­o­ri­en­te­ret Java-udvikler


Vi søger en erfaren, imødekommende og ambitiøs Java-udvikler, der ikke er bange for at gå forrest, når der skal realiseres løsninger til glæde for de 75.000 virksomheder, der bruger Danløn som værktøj til at gøre kompleks lønberegning nem i hverdagen.

Vi er markedsførende leverandør af it-løsninger til løn- og HR-området til små og mellemstore virksomheder i Danmark, og vores målsætning er at gøre Danløn endnu mere brugervenligt for vores eksisterende kunder og skabe den enkleste, tryggeste og mest tilfredsstillende ibrugtagning for nye kunder.

Vi er ret gode til det, vi laver, og der er gang i lønmarkedet, så det kræver et åbent sind, målrettethed, velfunderede visioner og fantastisk softwarekvalitet at blive ved med at øge det forspring til konkurrenterne, som vi har nu, og som vi skal have endnu mere af, med dig ombord.

Agilt team med fokus på samarbejde

Som udvikler bliver du en del af et af de erfarne teams, der varetager hele paletten af udviklingsopgaver – fra vedligeholdelse til udvikling af nye funktioner og løsninger. Der er tale om komplekse systemer, der håndterer store pengetransaktioner og kritiske indberetninger, og derfor stiller vi store krav til kodekvaliteten.

Mark Thuun, som er Scrum Master i softwareudviklingsteamet, fortæller om arbejdet:

”I Danløn teamet er vi på en rejse mod et agilt setup. Vi er på plads med store dele af vores basis struktur, men har mange forbedringsområder, som vi arbejder løbende med. Det er vigtigt at vi alle samarbejder og eksperimenterer med løsninger, for fortsat at bevæge os i den rigtige retning.  

Vores mål er at sikre høj kvalitet, stor transparens, robusthed i teamet og give forretningen mulighed for løbende at sætte den rette kurs. Alt sammen naturligvis med fokus på slutproduktet.” 

Nyudvikling og videreudvikling

Vi leverer software til omkring 75.000 danske virksomheder, og vores løsninger bliver kontinuerligt tilpasset gældende lovgivning.

Morten Eriksen Head of SMB-solutions uddyber: ”Vi har fokus på at optimere funktionaliteten og brugervenligheden og arbejder både med videreudvikling og optimering af platforme. Vi har konstant fokus på udvidelser og forbedringer af eksisterende løsninger, og vi accelererer på vores API'er, på sikkerhed og på automatisering”.

”Vi både vedligeholder, tilpasser og videreudvikler det eksisterende system (legacy code). Samtidig introducerer vi helt nye features og teknologier for at løse de kommende behov”.

Dine faglige og personlige kvalifikationer

Du er robust og en god samarbejdspartner, som kan omstille dig til nye forhold og tilegne dig ny viden. Du fokuserer på de langsigtede mål og er god til at planlægge.

Danløn har været på markedet i mere end 20 år og er en omfattende SaaS-løsning, som har koblinger til en række serviceudbydere, og som også selv anvender andre services. En del af dit arbejde – ud over at levere velfungerende kode af høj kvalitet - bliver derfor også at være knudepunkt for projekter, der går på tværs af projektteams og virksomheder.

Vi forventer, at du har erfaring med:

  • Java-programmering
  • Kotlin og Ktor
  • Spring, Hibernate, Jpa
  • Html, Jsp, Thymeleaf, Javascript/ Jquery
  • Linux-servermiljø (bash scripts m.m.)
  • GIT. Continous Integration (CI/CD)
  •  Kubernetes

Derudover skal du have god forståelse for kodestandarder, for eksempel design patterns, og relationsdatabaser.

Lessor tilbyder dig

Først og fremmest tilbyder vi dig en virksomhedskultur, der er kendetegnet ved, at vi værdsætter hinanden. Du kan være sikker på at blive taget godt imod, og at vi har en onboardingsplan klar til dig. Stemningen er afslappet og uhøjtidelig, og døren til ledelsen står altid åben.

Preben Hendel Pedersen Senior Udvikler fortæller:  

”Vi er et team med stor åbenhed og villighed til at dele viden og information. Vi arbejder tæt sammen og hjælper hinanden, og vi føler et stort ejerskab for softwaren som vi betragter som vores. Du får en varm velkomst og en god introduktion til forretningen, og du bliver en del af et team, der sætter kvalitet i højsædet og værdsætter godt håndværk.”  

Du får en spændende stilling i et softwarehus i vækst med attraktiv løn- og pensionspakke. Det er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores dejlige lokaler med mulighed for også at arbejde hjemmefra.

Du får mulighed for at gøre brug af vores lækre fitnessrum såvel som en god kantineordning og en aktiv personaleforening. 

Vi indkalder løbende til samtaler, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Morten Eriksen på tlf. +45 2557 8039.

Ansøgningsfrist: 06-12-2021.

Gem job