Flutter App-udvikler


Brænder du for at lave virkeligt gode brugeroplevelser med apps til IOS & Android? Vil du være en del af et team med en uformel og venlig atmosfære, hvor vi har fokus på samarbejde og den gode tone? Så har du nu mulighed for at blive en del af Lessors App-team.

Markedsledende virksomhed i vækst

Med en af markedets mest populære it-løsninger til løn- og HR-området kombineret med en ekspansiv vækststrategi har vi travlt i Lessor. Vi arbejder løbende på at indtræde på flere markeder, forbedre vores løsninger og have de rette ressourcer.

Systemerne er komplekse og indeholder mange funktioner, og det er udfordrende at skabe letforståelige brugerrejser.
For at styrke vores app-team søger vi derfor en erfaren udvikler.

Keld Hjortskov, Chief Technology Officer, uddyber:

”Vores app-team arbejder efter agile principper, og vi løfter i flok for at skabe letanvendelige løsninger. Vi udvikler på flere app’s og håndterer løsningernes livscyklus i teamet. Som udvikler i app-teamet er du derfor med hele vejen i udarbejdelsen af vores løsninger.”

Dine personlige og faglige kvalifikationer

Som person er du selvkørende og samtidig dialogskabende og kommunikativ. Du ser dig selv som kreativ, og du har sans for detaljer.

Vi forventer desuden, at du har følgende erfaring:

  • Flere år med app-udvikling
  • 1+ år med Flutter/Dart
  • Backend- såvel som frontend-udvikling
  • Native IOS- og Android-udvikling
  • GraphQL

Lessor tilbyder dig

Du bliver en del af et godt team, som prioriteter et tæt samarbejde. Rasmus Jensen, som er app-udvikler, fortæller:

”Vi sætter pris på at arbejde tæt sammen i teamet - også over teams - og vi inspirerer hinanden til at lære, dele erfaringer og yde det bedste vi kan.”

Du får en spændende stilling i et softwarehus i vækst, og vi tilbyder en attraktiv løn- og pensionspakke. Stillingen er en fuldtidsstilling med arbejdssted i vores dejlige lokaler i Allerød. Du vil også få mulighed for at arbejde hjemmefra.

Desuden kan du benytte vores lækre fitnessrum, og vi tilbyder en god kantineordning og en aktiv personaleforening. Vi indkalder kandidater til samtale i takt med, at vi modtager ansøgninger, så vi glæder os til at høre fra dig snarest muligt.

Hvis du er interesseret i at høre mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Keld Hjortskov på kh@lessor.dk eller på telefon 24 99 84 50.

Gem job