Teknisk sik­ker­hed­skon­su­lent (stud­er­ende)


Kan du se dig selv som en del af en ny, anderledes og ambitiøs virksomhed med iværksætterånd? En virksomhed, som udmærker sig inden for it-sikkerhed – så læs videre her!

Vi ser os selv som banebrydende i vores tankegang inden for cyber risk. Vi ønsker at hjælpe virksomheder med en lettere og mere tilgængelig ageren i trusselslandskabet. Vi udvikler konstant nye idéer, som skal udfordre markedet og måden, vi tænker cyber risk på i dag. Vi tilbyder en service til vores kunder, som udfordrer en gammeldags tankegang omkring scanning og håndtering af sårbarheder.

Vi søger en studerende, som vil blive en del af et dedikeret team, som alle har samme mål for BlackstoneOne. Som vores nye kollega skal du have lyst til at være med på en rejse. En rejse, som helt sikkert bliver ud over det sædvanlige. Du skal være med til, sammen med teamet, at give vores kunder den bedste service og oplevelse, de til dato har fået.

Du læser på en videregående uddannelse på ITU, DTU eller lignende (cand.it, cand.merc.it, cand.scient.dat, diplom- eller civilingeniør) og ønsker dig brændende at arbejde med cybersikkerhed i fremtiden. Du søger et studiejob med stort ansvar i en selvstændig rolle, men med kollegaer der støtter dig og udvikler dig.

Men nok om det, og nu til det vigtigste – dig som person, og også lidt om dine kompetencer. Fortæl os, hvem du er – giv os et godt billede af, hvordan du er som kollega.

Vi søger en profil, der kan krydse mindst halvdelen, og helst flere, af nedenstående af:

  • Grundlæggende kendskab til Linux og command-line interface.
  • Kendskab til og forståelse af de mest benyttede netværksprotokoller.
  • Kendskab til og forståelse af de mest benyttede krypteringsprotokoller.
  • Har erfaring med værktøjer som nmap, sslscan, openssl, wireshark eller lignende.

Du vil i dagligdagen:

  • Verificere scanningsresultater, så eventuelle falske positiver elimineres.
  • Udarbejde rapporter, hvori scanningsresultater præsenteres for kunden på en overskuelig og fyldestgørende måde.
  • Deltage i afrapporteringsmøder, hvor resultater præsenteres og eventuelle spørgsmål fra kunden besvares.
  • Sørge for generel vedligeholdelse af scanningsværktøjet.

Dine kompetencer er vigtige, men man kan hele tiden dygtiggøre sig, og det støtter vi op om. Så det allervigtigste er et gensidigt match.

Send din ansøgning snarest muligt, og senest den 17. januar 2022 til Senior Marketing og HR Manager, Lise Christoffersen, lch@ifcr.dk

Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Gem job

One Cyber Group
Publiceret: 7 December 2021

Arbejdssted

Location Virum