Backend developer & architect

Lemvigh-Müller søger en skarp, top of the line Backend-udvikler med e-commerce erfaring og arkitekt potentiale til markedsledende udviklerteam. 

Du bliver en central del af en stor og professionel IT organisation på over 50 dedikerede medarbejdere. Din rolle bliver at hjælpe med implementering af en ny commerce platform, da Lemvigh-Müller overgår fra .NET baseret commerce platform til en Java-baseret SAP Commerce Cloud platform.

Der er meget få i Danmark, der har den nødvendige erfaring med den komplekse backend i SAP CC. Det betyder, at stillingen bliver et kæmpe aktiv og et meget attraktivt punkt på dit CV.

Jobbet

Lemvigh Müller ved, at kontinuerlig investering i digitale teknologier er en meget vigtig konkurrenceparameter. Derfor er det en essentiel del af forretningen at anvende nyeste og 'best of breed' teknologi.

Lemvigh-Müller går derfor all-in på implementeringen af et omfattende og forretningskritisk commerce projekt – ny-implementering af SAP Commerce Cloud.

Og det er her, du kommer ind i billedet:

Som Lemvigh Müllers nye udvikler og arkitekt får du afgørende indflydelse på en platform, der omsætter for flere milliarder kroner årligt.

Du får frihed under ansvar og mulighed for at skabe dig en stor karriere i Lemvigh-Müller, efterhånden som du sætter dit præg og påvirker virksomheden i en positiv retning.

Dine arbejdsopgaver bliver følgende:

  • Deltage i principielle diskussioner omkring udveksling af data mellem systemer
  • Udvikle og vedligeholde vigtige services og features, så Lemvigh-Müller er best in business på SAP Commerce Cloud
  • Indgå i tæt samarbejde og samspil med salgs- og marketingkonsulenter, så dine produkter er skræddersyede til slutbrugeren
  • Varetage flere forskellige udviklingsopgaver på samme tid – og være i stand til at prioritere din indsats

Backend-systemet er komplekst, og det er derfor vigtigt, at du kommer med den førende viden på markedet og er klar til at teste din absolutte formåen som udvikler.

Personen

Din uddannelse er mindre væsentlig. Vi går derimod op i, at du er en dygtig Java-udvikler og har erfaring med backend arkitektur. 

Vi forventer, at:

  • Du er bidt af- og mestrer dit fag
  • Har en god forståelse af, hvordan løsningerne hænger sammen
  • Du har gode kommunikationsevner og er i stand til både at lære – og lære fra dig
  • Du er tålmodig, anerkendende og venlig i din omgang med kollegaer
  • Du er struktureret, målrettet og resultatorienteret – du går detaljeorienteret til dit arbejde, men kan samtidig sætte det sidste punktum ved både små og store projekter
  • Du formår at kombinere en god forretningsforståelse med teknisk indsigt

Hvis du har erfaring fra lignende stilling, er det et stort plus. Det vigtigste er dog, at du kan styre og gennemføre dine opgaver på et niveau, der sikrer en kontinuerligt høj kundetilfredshed.

Dine muligheder

Du får 50 engagerede, dygtige og hjælpsomme kolleger, der hver dag arbejder for at være højt performende teams. Vi arbejder i et uformelt miljø, og du vil i din stilling opleve et stort selvstændigt ansvar, få gode ansættelsesvilkår og modtage sparring på højt fagligt niveau. 

Hos Lemvigh-Müller vægter man medarbejdertrivsel og godt kollegaskab højt og tilbyder en række personalegoder samt fleksible arbejdsforhold med moderne og åbne kontorfaciliteter i Herlev. Lemvigh-Müller er en organisation uden tungt bureaukrati, hvor der kan være kort vej fra idé til handling.

Ansøgning

Lemvigh-Müller samarbejder med GML-HR om denne rekruttering. Du er velkommen til at kontakte Partner hos GML-HR Lars Halsboe på telefon 2425 8808 for at høre mere om stillingen. Enhver henvendelse behandles fortroligt. Søg stillingen ved at klikke på “Søg jobbet her” knappen.


Hos Lemvigh-Müller, som en af Danmarks 100 største virksomheder, arbejder vi for, at vores kunder i industrien, byggeriet og installationsbranchen skal føle sig godt hjulpet. Det gør vi gennem god ledelse af vores 1.300 medarbejdere. Vi brænder for at skabe det bedste arbejdsmiljø med varierende opgaver, spændende udviklingsmuligheder og ikke mindst godt kollegaskab. Efter mere end 170 år som Danmarks største stål- og teknikgrossist har vi erfaret, at arbejdsglæde skaber de bedste resultater. Læs mere på www.lemu.dk/om-os

Gem job