We­b­ud­vik­ler-elev eller stu­de­ren­de

Brænder du for online forretningsudvikling og ønsker du en karriere inden for backend- og frontendudvikling? Så har vi elevpladsen eller studiejobbet til dig hos ed A/S.

ed A/S, i Skødstrup v/Aarhus, er totalleverandør af digital IT-infrastruktur. Vi har store og velkendte kunder inden for såvel offentlige institutioner, som private erhvervsvirksomheder landet over.

Virksomheden er kendetegnet ved en visionær og moderne ledelse, der bakker op om medarbejderne og sammen skaber vi en kultur, hvor hele teamet arbejder målrettet efter at støtte op omkring forretningen i overensstemmelse med virksomhedens strategi.

EN SPÆNDENDE HVERDAG MED GODE KOLLEGAER

Vi søger en ny kollega til vores udviklingsafdeling, der er nysgerrig, idérig og har gå-på-mod. Du skal i din rolle være med til at drive online forretningsudvikling. Opgaverne varierer fra almindelige til mere avancerede webopgaver, som indimellem kræver at man sætter sig ind i programmering.

Du kommer til at sætte løsninger op på egen hånd, men kommer også til at indgå i større udviklingsprojekter på tværs af virksomheden. Der vil også være en vigtige opgave i at administrere og holde vores webshop up to date.

Hos ed A/S stiller vi store krav til dig og din udvikling. Til gengæld får du en masse spændende og forskelligartede opgaver, der virkelig kan udvikle dine kompetencer.

HAR DU VÆRKTØJSKASSEN I ORDEN?

Du har god forståelse og gerne erfaring i at arbejde med REST API, C#, ASP.net Core, Node.js,React,Python. Vi håber også, at du har en interesse i at bygge mobile apps til Android og IOS med de populære Frameworks såsom React Native, Xamarin, Flutter og Ionic.

Til at sikre den gode kundeoplevelse, har vi brug for en ny kollega, der kan bygge og implementere en fuldt responsiv moderne UI/UX-hjemmeside med HTML, CSS og de forskellige JavaScript biblioteker.

Hertil kræver vi, at du har god og grundlæggende forståelse for de mest basale kodesprog.

Vi forventer, at du har noget erfaring eller er i gang med at lære disse webteknoliger:

 • ASP.NET Core, C#, Rest API/GraphQL, Object oriented programming (OOP)
 • Design Pattern, Dapper, MS-SQL, WPF, CSS, HTML (5), JavaScript, Git og Github
 • React, React Native, Node.js og Express, PHP, Open-Source CMS basset på PHP eller ASP.NET
 • Web Programming, Debugging, fixes og dokumentation, SEO
 • Kendskab til Vue.js er en fordel men ikke et krav
 • God forståelse og interesse for generelle webteknologier

Måske har du allerede arbejdet med mobile versioner af hjemmesider samt daglig vedligeholdelse af webshops – og ellers kan vi lære dig det.

BLIV EN DEL AF EN SUCCES – OG GØR KARRIERE!

Vi forestiller os, at du er i gang med en uddannelse som fx Webudvikler, Multimedieintegrator eller Datamatiker. Du har stor interesse for udvikling af webapplikationer og sætter en ære i at levere høj kvalitet i software. Derudover kan du arbejde selvstændig på opgaverne – vi giver dig selvfølgelig støtte og sparring undervejs.

Hos ed A/S er elever, praktikanter og studerende en vigtig del af vores arbejdsplads. Vi er dygtige til at skabe gode rammer for uddannelse og udvikling. Hos os får du blandt andet:

 • En personlig udviklingsplan, hvor du kan se, hvad du skal gennemgå og lære i forløbet
 • Indflydelse på hvilke værktøjer, teknologier og programmeringssprog der benyttes
 • Mulighed for at deltage i personaleforeningens aktiviteter og arrangementer

Derudover tilbyder vi en attraktiv elevpakke med bl.a. frokostordning, sundhedsforsikring, pension og andre goder.

Er du studerende forventer vi, at du kan arbejde 8-12 timer om ugen i tidsrummet 8.30 – 16.30. Timerne planlægges sammen med dig, så de harmonerer med dine undervisningstimer på studiet, afleveringer mv. Vi foretrækker, at du forstår og taler dansk eller engelsk.

VIL DU MED PÅ HOLDET?

 • Er du interesseret i – og motiveret af at prøve dine kompetencer i praksis i en dynamisk virksomhed i vækst, og kan du se dig selv i rollen som vores nye Webudvikler-elev eller studerende? Vi glæder os til at se din motiverede ansøgning samt CV og nogle eksempler på kode du har skrevet.
 • Vi inviterer løbende til samtale. Har du spørgsmål til virksomheden eller stillingen, er du velkommen til at kontakte Full Stack Developer, Aidin på telefon 8762 5225
Gem job