Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Softwa­re­ud­vik­ler til ener­gi­kon­cern med fart på


Kunne du tænke dig at være med til at udvikle, supportere og konvertere både nye og eksisterende systemer i et komplekst setup i et mindre udviklingsmiljø med frie rammer?

”Du bliver en del af et vigtigt forretningsområde i stor vækst. Og du får selvfølgelig en grundig oplæring, ligesom du kommer til at vokse i rollen,” fortæller softwareudvikler Palle Nowack.

Jysk Energi – på rette kurs

Vi er en forbrugerejet energikoncern med hovedsæde i Holstebro og stærke rødder i den vestjyske region. Vores forretningsområder er elforsyning, elsalg til privat og erhverv, fibernet og tekniske højspændingsydelser.

Vores 80 medarbejdere laver bæredygtige løsninger inden for vedvarende energi og arbejder målrettet for en grøn omstilling af det danske samfund.

Du bliver en del af vores IT-driftsafdeling, som hører under forretningsområdet Fibernet. Her arbejder vi med vores egenudviklede systemer og beskæftiger os med projektering, dokumentation og fiberdrift.

Nyudvikling af funktioner og drift af eksisterende systemer

I hverdagen får du et tæt samarbejde med vores systemadministrator, sikkerhedsspecialist og applikationskonsulent samt vores anden udvikler. Vi arbejder både i egne interne og kundevendte systemer i et agilt arbejdsmiljø, som du også får rig mulighed for at sætte dit præg på.

Du får en hverdag med plads til fordybelse, hvor du arbejder med frontend på webapplikationer. I samarbejde med dine kolleger får du ansvar for at:

  • videreudvikle og supportere eksisterende systemer samt konvertere ældre systemer
  • udvikle nye funktioner til vores systemer – fx udvikling af software i forbindelse med åbning af fibernet
  • deltage i forretningsudvikling – fx udvikling af applikationsløsninger til beregning af priser for boligselskaber
  • være en del af den interne drift og supportere dine kolleger.

Har du interesse for deployment til Azure og DevOps vil det være en fordel, men det er ikke et krav.

Er det dig, vi leder efter?

  • Du har nogle års erfaring med frontend-webudvikling i .NET og/eller C#.
  • Du har kendskab til frontend-webframeworks, som fx JavaScript eller lignende samt API’er.

Dygtige kolleger, masser af humor og et fedt sammenhold

Hos Jysk Energi gør alle det godt og bidrager hver især til at vi udvikler os og skaber de imponerende resultater, som vi gør. De største succeser fejrer vi med fælles champagnebrunch.

Herudover kan du glæde dig til at få muligheden for at deltage i masser af sociale arrangementer udover vores årlige julefrokost. Vi ser nemlig både koncerter og musicals, ligesom vores konkurrencegen bliver plejet på fx go-cart-banen – og ellers kan du altid få sved på panden i vores motionsrum.

”Vi har en fri tone og den gode vestjyske humor fylder meget hos os. Og så er der ingen 0-fejlskultur” uddyber din kommende leder Ole Bjerre Nielsen med et smil.

Interesseret?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte IT-rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74.

Send din ansøgning og dit CV allerede i dag og senest den 30. november 2021 via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på det helt rigtige udviklertalent.

Vi glæder os til at høre fra dig!

Kontaktperson

Senior IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job