HR-ud­vik­lings­kon­su­lent med et stærkt blik for data og di­gi­ta­li­se­ring


Kender du vigtigheden af datadrevet HR og ledelse, og har du erfaring med at digitalisere arbejdsgange? Har du også lyst til at stå i spidsen for udvælgelse og implementering af et nyt HR-system? Så er det måske dig, vi leder efter.

Om os 

Kræftens Bekæmpelses vision om et liv uden kræft står klart for mange, og kræftsagen giver vores 400.000 medlemmer, 46.000 frivillige og 800 medarbejdere et tydeligt fælles omdrejningspunkt. Engagementet er højt, fagligheden er stor, og vi leverer anerkendt forskning, viden og rådgivning, der gør en forskel for kræftpatienter og deres pårørende - og for os som samfund.

Om jobbet 

Du bliver en del af HR & Organisationsudvikling, og du vil have organisationsudvikling som din primære opgave. Vi er konstant optaget af, hvordan vi udvikler og fremtidssikrer os som forening og arbejdsplads, og det bliver du en aktiv del af og meddrivende på.

Stillingen er nyoprettet, og du kommer derfor til at være med til at forme den. Nogle behov kender vi allerede, og andre skal du være med til at få øje på og finde løsninger til. Intentionen er, at vi leverer den bedst mulige understøttelse til resten af organisationen, og vi tror på, at bedre brug af data og digitalisering er vigtige elementer heri. Din indsats skal hjælpe os med at få mere effektive arbejdsgange og til at levere endnu bedre ledelsessparring og beslutningsgrundlag i udviklingen af vores arbejdsplads.

På tværs af vores organisation er der udarbejdet et ERP-grundlag, der entydigt bekræfter behovet for en mere digital understøttelse af vores HR-processer samt bedre data om vores organisation. Din første store opgave bliver som projektleder for udvælgelse, indkøb og implementering af et HR-system. Du vil få et tæt samarbejde med dine kolleger i HR & Organisationsudvikling, med den tekniske projektleder fra IT og med andre centrale aktører og brugere af HR-systemet. Og selvfølgelig med leverandøren af det kommende HR-system, som du er med til at vælge.  

Om dig 

Som udviklingskonsulent hos os har du fingeren på pulsen internt, følger samfundstendenser eksternt og bringer begge dele relevant i spil.

Du er en dygtig projektleder, du er vant til at arbejde projektorienteret, og du er eminent til interessenthåndtering. Du opbygger nemt relationer og skaber tillid omkring din person og din faglighed. Du agerer sikkert i projektets forskellige faser, og du kender betydningen af, at de store linjer og de praktiske detaljer går hånd i hånd for at nå de opstillede milepæle og for en fuldkommen oplevelse og implementering. Og du går engageret til hele paletten.

Du kender arbejdsgangene i HR – lige fra den tidlige indsats med employer branding til rekruttering, pre-, on-boarding og til off-boarding – og alt det ind imellem. Du ved også hvor vigtigt det er, at der er styr på stamdata, entydigt dataejerskab og integrationer mellem vores systemer for at få det fulde udbytte af et HR-system. Du har blik for, hvad der er relevante data om vores organisation, og du er en ørn til at omsætte det til let og god ledelsesinformation, uanset om det gælder fravær, CSR eller diversitet.

Du er den kollega, som alle gerne vil arbejde sammen med. Du bidrager til den gode stemning og sætter en ære i at levere gode løsninger, der gør en forskel.

Vi er åbne over for din uddannelsesbaggrund, og hvor du har dine erfaringer fra. Til gengæld har vi brug for dine personlige og faglige kompetencer, der matcher ovenstående.

Vi tilbyder 

En spændende stilling i en forening og organisation, der i den grad arbejder for en sag, der giver mening for mange.

Du bliver en del af afdelingen HR & Organisationsudvikling og kommer til at arbejde i et bredt samspil med dine kolleger her og på tværs af hele organisationen. Der er rig mulighed for både selvstændighed, fagligt samarbejde og sparring, og du vil indgå i en dygtig kollegakreds med højt engagement og godt humør.

I HR & Organisationsudvikling understøtter vi, at Kræftens Bekæmpelses pejlemærker får liv og gror i organisationen. Vi arbejder for, at Kræftens Bekæmpelse er en dynamisk arbejdsplads - at kolleger trives, vokser med opgaverne, bliver endnu dygtigere og samarbejder tæt om de fælles formål, så Kræftens Bekæmpelse fortsat kan levere markante resultater og bruge de indsamlede midler så effektivt som muligt. Afdelingen understøtter rekruttering, ansættelse og forhold under ansættelsen og har ambition om, at tiden i Kræftens Bekæmpelse gør alle til gode aktører og ambassadører for kræftsagen. Vi støtter og skubber om nødvendigt udviklingen af vores organisation – fagligt, kulturelt og med blik for det gode arbejdsmiljø. Og vi har fokus på, at den interne kommunikation er med til at binde det hele sammen og understøtter at vision og værdier står tydeligt for alle. 

Du får løn og pension efter overenskomst mellem Kræftens Bekæmpelse og relevant faglig organisation.  Vi er en landsdækkende forening, og du vil få din daglige gang på Strandboulevarden 49 i København Ø. Vi har kantine, frugtordning, aktiv idræts- og kunstforening. Vi ser positivt på hjemmearbejde med opgaven i centrum. Arbejdstiden er naturligvis røgfri.

Mere information 

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte din kommende leder, HR & Organisationsudviklingschef Maja Maar Outzen på tlf. 52 14 41 30 eller en af dine kommende kollegaer, HR-partner Sandra Krambs på tlf. 27 77 10 10 eller leder af intern kommunikation, Anne Molbech-Kuskner på tlf. 28 99 01 87.

Send din ansøgning via cancer.dk/job senest den 5. december 2021. Vi forventer, at holde 1. samtaler den 10. december 2021 samt 2. samtaler den 16. december 2021 med ansættelse hurtigst muligt herefter. Vi ser frem til at høre fra dig.


En ud af tre danskere bliver på et tidspunkt i deres liv ramt af kræft. To ud af tre bliver pårørende. Med så mange berørte vil vi samle befolkningen i et stærkt og aktivt fællesskab mod kræft, og som medarbejder kan du være med til at gøre en vigtig forskel. Kræftens Bekæmpelse er en demokratisk forening, hvor lokalforeninger og frivillige medvirker til, at vi når vores mål om, at færre får kræft, at flere overlever kræft, og at alle får det bedst mulige liv med og efter kræft.

Gem job

Kræftens Bekæmpelse
Publiceret: 19. november 2021

Arbejdssted

Location København