Ressource manager til Statens It - bar­selsvi­ka­ri­at

Kom og vær med til at sikre de ”rigtige” ressourcer til Statens It’s projekter.

Vi søger en ressource manager, der i tæt samarbejde med projektledere, ledelse og øvrige interessenter kan sikre rette ressourcer til Statens It’s projekter, så projekterne bliver gennemført til aftalt tid, økonomi og kvalitet.

Stillingen er et barselsvikariat, men der kan blive mulighed for fastansættelse efter endt vikariat i Team PMO.

Stillingen er placeret i området 'Serviceudvikling & Projekter', hvor du som ressource manager indgår i Team PMO med øvrige PMO-medarbejdere. Området er et kompetencecenter i Statens It, der udlåner arkitekter og projektledere til projekter i Statens It. Området bidrager sammen med den øvrige organisation til at understøtte vores strategiske pejlemærke ”pålidelige projekter”. Det er her, du kommer til at spille en vigtig rolle som ressource manager i tæt samarbejde med teamets anden ressource manager.

Du får bl.a. til opgave, at:

  • behandle ressource forespørgsler til projekterne samt ressource eskalationer i tæt samarbejde med projektlederne og ledelsen
  • sikre korrekte ressource data i vores værktøj Service Now i samarbejde med teamlederne og projektlederne
  • sikre relevant sparring, rådgivning og daglig support af værktøj og proces
  • udarbejde beslutningsmaterialer til øverste ledelse omkring vores kapacitet og ressourceallokeringer
  • vedligeholde og videreudvikle ressource management processen, vejledninger og værktøjer.

Vi tilbyder et job i en åben, uformel og dynamisk organisation, præget af et højt fagligt niveau og med en uformel og fleksibel arbejdsform med dygtige og kompetente kolleger.

Om dig

Du har erfaring inden for ressource management og har et stor drive og passion med at sikre de ”rigtige” ressourcer til Statens It’s projekter.

Du er en ansvarlig og hjælpsom teamplayer, som trives med at have mundtlig og skriftlig kontakt med mange medarbejdere på alle niveauer. Du har en god forståelse for kommunikation og mennesker ved prioritering og fordeling af ressourcer til projekterne.

Værktøjsunderstøttelsen af ressourcestyringen er forholdsvis ny. Det betyder, at du i samarbejde med projektlederne og ledelsen skal sikre fortsat forankring af processen og herunder valide ressourcedata at tage beslutninger ud fra.

Du må gerne have erfaring med koordinering af it-projekter og leverancer måske som projektadministrator, projektkoordinator eller som projektleder.

Det vil være en fordel, at du har erfaring med politisk styrede organisationer og har arbejdet i et PMO.

Ansættelsesvilkår

Du ansættes efter gældende overenskomst med mulighed for individuel forhandling alt efter kvalifikationer.

Stillingen er et barselsvikariat.

Det er en forud­sæt­ning for din ansættelse, at du kan opnå en sikkerhedsgodkendelse på niveauet "Hemmeligt".

Ansættelsesområdet er Finansministeriet med tilhørende institutioner, p.t. Finansministeriets departement, Digitaliseringsstyrelsen, Statens Administration, Statens It og Økonomistyrelsen.

Yderligere oplysninger

Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte souschef Pia Batz på tlf.: 72 31 13 10 eller via mail: pia.batz@statens-it.dk.

Ansættelse primo februar 2022.

Ansøgning

Hvis stillingen har din interesse, så tryk på 'Søg jobbet her' og send din ansøgning med CV, eksamenspapirer og eventuelle bilag. Vi skal modtage din ansøgning senest den 10. december 2021.

Der afholdes samtaler løbende, så send gerne ansøgningen før fristen.

Afhængigt af udviklingen i den aktuelle COVID-19 situation, kan det komme på tale at gennemføre samtalerne via videomøde.

Alle interesserede uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap opfordres til at søge stillingen.

Specialiseret it-drift i staten

Statens It er sat i verden for at levere bedre, billigere og mere sikker it-drift og service til den danske stat. Med fokus på tilgængelighed, stabilitet, effektivitet og informationssikkerhed servicerer Statens It's mange forskellige ministerier og deres brugere.  Vi er en organisation i hastig vækst, men er også en fleksibel og dynamisk arbejdsplads, der kender værdien af alle vores medarbejdere.

Gem job