Proces- og com­pli­an­ce­kon­su­lent


Hvis vi skal lykkes med den grønne omstilling, så skal der være orden i penalhuset og styr på processer. Kan du skabe struktur og samtidig facilitere de gode processer, så de sætter sig fast i organisationen? Har du interesse for IT, og mod på at have en synlig position i organisationen? Og kan du arbejde ind i både ledelse og direktion, såvel som vores medarbejdere? Så er du måske den helt rigtige kollega vi mangler til vores team.

Du bliver en del af en organisation, hvor fleksibilitet og arbejdsliv i balance står højt på dagsordenen. Du får derfor tilbudt udstyr til en god hjemmearbejdsplads for at kunne afveksle bedst muligt med at være på vores hovedkontor i Fredericia og hjemme.

Vi sikrer compliance på tværs af hele Energinet

Du bliver en del af afdelingen Bæredygtighed og Compliance, som er en del af koncernstabene. Vores ansvar er at sætte koncernens rammer for områderne bæredygtighed, IT-sikkerhedscompliance, beskyttelse af persondata og forretningsmæssigt følsomme data. Det er også os, som sikrer at vi overholder lovgivning og politikker generelt i Energinet. Samtidig sikrer vi effektive processer på tværs af koncernen, og vægter god kommunikation om vores arbejde højt. Vi sidder 6 kollegaer i afdelingen, hvor vores faglighed spænder bredt. Vi har alle fokus på at arbejde sammen og afprøve nye arbejdsmetoder, både i og udenfor afdelingen. Vi vægter en uformel omgangstone og frihed under ansvar.

Vi arbejder i områder og i en branche, hvor hverdagen er meget varierende og hvor vi må være åbne for at ændre retning så snart det kræves. Selvom en del af stillingen er udefineret fra start, ligger der blandt andet følgende opgaver du kan kaster dig over:

  • Forankring af Energinets praksis for håndtering af dataetik
  • Projektledelse af vores nye IT-system til håndtering af GDPR
  • Skabe en tæt relation til Indkøb ift. at skabe processer for opfølgning på vores Code of Conduct for leverandører
  • Formulere koncernpolitikker og -retningslinjer samt opsætte tilhørende kontrolmiljø
  • Formulere sagsfremstillinger og andet skriftligt materiale

Rollen kommer til at udvikle sig i den retning, som giver mening for både Energinet og dig og dine udviklingsønsker. Det er derfor vigtigt, at du i høj grad trives i en uforudsigelig hverdag, hvor vi sammen finder svaret.

Struktureret generalist med viden om auditering og facilitering

Du har gerne en bred profil med en kombination af en eller flere fagområder indenfor IT, jura, GDPR og klima/miljø. Du er generalisten fremfor specialisten. Det vigtigste er dog, at du har erfaring med interne audits, hvor du har fået en forståelse for processer og opfølgning på, om de fungerer. Da vi arbejder meget ind imod IT organisationen, er det vigtigt, at du har en interesse for – og gerne erfaring med - IT-sikkerhed.

Du er klar på at byde ind hvor behovet opstår og er ikke bange for at tage en udfordring op. Du har fokus på at skabe gode samarbejdsrelationer på tværs af koncernen og være nysgerrig på hvordan tingene bliver gjort. Samtidig er du god til at skabe struktur, overblik og fremdrift.

Ansøgning og kontakt

Send din ansøgning med CV og andre relevante bilag via linket ”søg jobbet her”, så vi har den senest 5. december 2021. Vi forventer at holde samtaler 9./10. december 2021 (1. samtale online) og 17. december 2021 (2. samtale i Fredericia). Har du spørgsmål til jobbet, er du meget velkommen til at kontakte afdelingsleder Rikke Pfänner, på telefon 23 33 88 94. Du kan læse mere om vores virksomhed på www.energinet.dk.


Energinet varetager samfundets interesser, når Danmark skal forsynes med el og gas, og energisystemet omstilles til grøn energi. Vi er en selvstændig offentlig virksomhed med ca. 1300 engagerede og højt uddannede medarbejdere. Vores kultur hænger tæt sammen med vores samfundsansvar, og vi arbejder aktivt med FN’s verdensmål omkring bæredygtig energi, klimaindsats, partnerskaber for handling samt industri, innovation og infrastruktur. Ved at vise vejen for grøn omstilling kan vi være med til at løse den globale klimaudfordring. Nye løsninger kræver, at vi evner at se problemstillinger fra mange vinkler, og derfor er mangfoldighed et nøgleord i vores kultur. Vi bestræber os på at lytte, involvere og dele vores viden. Med afsæt i værdierne mod og tillid lægger vi vægt på hele tiden at udvikle os som organisation og som mennesker.

Se film om Energinet.

Gem job

Energinet
Publiceret: 19. november 2021

Arbejdssted

Location Fredericia