VP Tech til Kraftva­erk


Vil du have en ledende og central rolle i en voksende international IT Consulting virksomhed, hvor du bl.a. vil tage del i at skabe fremtidens Kraftvaerk, nye organisationsformer og skabe high performing tech afdeling til at løse de mange kunders behov for digitale løsninger. Så har du muligheden nu – hvor vi til Kraftvaerk søger en dygtig og ambitiøs VP til Tech/udviklingsafdelingen.

Kraftvaerk lægger stor vægt på at arbejdet med kunderne er en kontinuerlig udviklingsproces – også når første projekt er leveret. Du vil have ansvaret for at eksekverer på virksomhedens overordnede tech strategy og roadmap, for kompetencer, teknologi og approach samt være med til at sikre, at vi er på forkant med markedstendenserne, og at Kraftvaerk forbliver relevante og værdiskabende for kunder såvel som på markedet.

Som VP hos Kraftvaerk får du stort ansvar for at vi kontinuerligt leverer løsninger af højeste kvalitet. Du vil være ansvarlig for, at tech organisationen når deres mål, og hvis dette ikke er tilfældet, følge op og sammen med virksomhedens Tech Leads identificere årsagsforklaringer samt finde metoder der sikre, at målene er realistiske og opnåelige.

Det forventes at du

 • har hentet de første ledelsesmæssige erfaringer og føler dig parat til at fortsætte din personlige og professionelle udvikling
 • har erfaring med alle faser af arkitektur- og udviklingsarbejdet
 • er uddannet Bachelor eller Kandidat i Softwareteknologi, Datalogi eller tilsvarende baggrund
 • har en udpræget forretningsmæssig tankegang
 • er professionel, tillidsskabende og har en stærk teknisk baggrund med gode leder og kommunikations egenskaber
 • sikkert har erfaring fra en lignede virksomhed, hvor der leveres komplekse digitale løsninger
 • har erfaring med konsulentverdenen og gerne et godt kendskab til web- og integrationsløsninger
 • er god til at skabe struktur og kan skabe overblik gennem proces og planlægning
 • har erfaring med programmering generelt og meget gerne specifikt C#
 • sikket har indsigt i Cloud-løsninger
 • har god menneskelig indsigt og forstår at tage afsæt i individuelle kompetencer og kombinere deres både faglighed og motivation med forretningens overordnede strategi

Du bliver en del af en organisation, hvor din primære base er København, men hvor din organisation omfatter kompetente kollegaer med lokation i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg – ligesom det forventes at du deltager i kundemøder i ind- og udland, hvorfor der skal påregnes et vist antal rejsedage. Der forventes ca. 1 uge hvert kvartal.

Tech består af 70 kompetente medarbejder, hvoraf 5 stk. Tech leads og ca. 10 medarbejdere vil referere til dig som VP tech. Du vil referere til Kraftvaerks CTO.

Bag dig har du hele Kraftvaerks organisation, hvor der er gode muligheder for både faglig og personlig vækst i et internationalt miljø, hvor videnudvikling og videndeling er i højsædet, og hvor du vil skulle birdrage og være med til at styrke kompetenceniveauet.

Om dig

Du har god forretningsforståelse og er fortrolig med både små og store løsninger. Din erfaring betyder, at du er inkluderende og kan tage ansvar. Samtidig formår du – og motiveres af – at skabe resultater gennem din organisation, også uden selv at have behov for, at fremstå som den med den bedste tech knowledge. Du skaber rum og får det bedste frem i dine direkte referencer. Du formår gennem et coachende approach at skabe Tech Leads, der udviser samme egenskaber og som ser og optimerer tech organisationens ressourcer og performance.

Derudover har du en naturlig evne til at være observerende, lyttende og til at deltage i kundemøder og se løsningerne fra kundens synsvinkel og tager en formidlende rolle – som gør at du er i stand til at støtte dine kollegaer i at kunne omsætte kundernes behov og ønsker for at hjælpe kunden til de bedst mulige løsninger i deres fortsatte partnerskab med Kraftvaerk.

Som person er du nysgerrig, inspirerende, videbegærlig og passioneret i forhold til dit arbejde. Du har drive og smittende energi, og du kan arbejde under pres, når det virkelig gælder. Du føler dig hjemme i en virksomhed og i en rolle, hvor du har ansvar, og du udfordrer gerne status quo.

Om Kraftvaerk

Kraftvaerk er et Nordisk konsulenthus etableret i januar 2004 og har i dag 140 ansatte på kontorer i København, Aarhus, Stockholm, Helsinki og Skt. Petersborg.

Filosofien bag Kraftvaerk har sine rødder i håndværk, passion og viden. Kundernes interesser sættes forrest, og de vedligeholder den viden og de kundskaber, der kræves for effektivt at kunne skabe resultater for deres kunder. Kraftvaerks løsninger skal være profitable for deres kunder og for dem selv.

I Kraftvaerk er de stolte af at blive kaldt specialister. De er blandt de bedste til digital forretningsudvikling. De er organiseret i en flad struktur uden fordyrende stabsfunktioner. De fokuserer på at udvikle sig indenfor områder, der kan tilføre deres projekter og kunder værdi. De er kendt for at levere meget høj kvalitet og få tingene gjort!

Kontaktperson

Brian Rønnemoss
brian@recruit-it.dk
Mobil: +45 42 50 32 32

Gem job