SAP Customer Delivery Director

Befinder du dig bedst i brændpunktet mellem kunde, udvikling og drift? Har du talent for at skabe gode resultater og sikre overblik, kvalitet og fremdrift i din leverance?  Vil du være med på holdet i en stor dansk virksomhed med stærke internationale relationer? Så er det måske dig, vi søger i KMD.

KMD er en attraktiv arbejdsplads med mere end 3.000 medarbejdere som vores vigtigste ressource. Sammen med vores kunder over hele landet, er vi med til at digitalisere Danmark. Vores it-eksperter og forretningsspecialister er landets førende til at omsætte komplekse processer til enkle og effektive it-løsninger, der kan gøre livet lettere for dig, din nabo og alle andre danskere. Vi har udviklet og drifter i dag over 400 it-systemer, og vi har en ambition om at være den foretrukne leverandør for det offentlige og private marked - og det er den ambition, du kan være med til at føre ud i livet.

Om jobbet 

I KMD udvikler, vedligeholder og drifter vi en række af Danmarks største og mest avancerede SAP-systemer. Porteføljen vokser, og vi har således behov for flere kræfter til at stå i spidsen for vores leverancer.
Som Customer Delivery Director får du ansvaret for den samlede leverance. Leverancen har en størrelse, der gør det nødvendigt at underopdele i forskellige delleverancer og teams. Din opgave vil være at lede dette team af leverance- og teamledere, og derigennem sikre den samlede leverance.

 Du vil således stå i spidsen for den operationelle ledelse af leverancen. Her vil du bringe din viden om ledelse og planmæssig eksekvering i anvendelse og sikre at eventuelle kontraktuelle, ledelses- og planlægningsmæssige antagelser og usikkerheder afklares. Sammen med dit team udarbejder du detaljerede ledelsesartefakter, såsom leveranceplaner, business- og cost-cases, risikoanalyser, stakeholderplaner etc. 

Du sikrer kommunikationen med alle interessenter. Herunder vil du have en meget tæt dialog med kunden. En dialog, der både vedrører aktuel status på leverancen, strategiske overvejelser om systemet samt både kontraktuelle og kommercielle forhold vedrørende leverancen. 

Dit team vil være geografisk spredt. Kernen i leverancen er typisk placeret i Ballerup, mens der også vil være deltagere placeret i flere af vores øvrige afdelinger i Danmark og Warszawa samt i vores Offshore Development Center i Bangalore, Indien. 

Du bliver en del af en organisation med meget stærke SAP-faglige kompetencer og dyb domænespecifik viden samt med en række kolleger, der ligesom du selv i højere grad dyrker leveranceledelse som disciplin. Du bliver en af de tunge profiler på holdet, som dels vil skulle påtage sig ansvaret for en af de helt store opgaver, og dels vil bidrage til at udvikle resten af holdet. 

Om dig 

Som person, er du ambitiøs og får energi af at vide, at netop din indsats kan være forskellen mellem succes og fiasko. Du nyder at løse opgaver med mange ubekendte. Du kan lide at løbe noget i gang og forme et team, men først og fremmest motiveres du af at lykkes – hvad enten det gælder at vinde opgaven eller lykkes med implementeringen af den. Du har et højt energiniveau og solid gennemslagskraft. Med dit engagement præger du dine omgivelser, også på tværs af forretningen. Du forstår vigtigheden af at agere i et team og skabe fælles fodslag, såvel internt som eksternt.

Vi ser gerne at:

  • Du har 5-10 års erfaring med leveranceledelse af større IT-udviklingsprojekter og -vedligeholdelsesopgaver – heraf gerne en del erfaring på programleder/director niveau.
  • Du er hjemmevant i rollen som profit/loss ansvarlig.
  • Du har erfaring med gennemførelse af offentlige udbudsprojekter og efterfølgende eksekvering med kontraktstyring.
  • Du har konkret erfaring med større udviklings- eller implementeringsprojekter baseret på SAP
  • Du har en videregående uddannelse suppleret med projektledelsescertificering f.eks. IPMA B eller PRINCE2
  • Du har erfaring med anvendelse af forskellige projektledelsesmodeller, Agil udvikling og ITEL
  • Du formår at bygge bro mellem forretning og IT

Du kendetegnes ved overblik og overskud til at organisere, lede og facilitere såvel dine egne leverancedeltagere som de eksterne interessenter.

Love it_Live it

KMD er Danmarks største, sjoveste og mest seriøse legeplads for it-talenter. Vi er 1.000 it-specialister, der arbejder med Java, Microsoft, Mainframe, SAP, arkitektur, test og projektledelse. I KMD er vi ligeglade med, hvor du får dine gode ideer. Bare du deler dem med os. Er du klar til at logge på dit livs stærkeste netværk?

Er du interesseret?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Area Director Peder Greve på +45 25 66 58 36.

 Vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning allerede i dag. Ansøgningsfristen er d. 5. december 2021. 


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job