Project Director

Er du en erfaren projektlederprofil, der har potentiale til at varetage kunderelation og leveranceansvar for en af KMD’s største SAP kunder? Så er det måske dig, vi søger til KMD’s SAP-enhed.

KMD har som en af Danmarks største og mest succesfulde IT-virksomheder i en årrække haft fokus på projektledelse som disciplin. Vi er i KMD mere end 150 kompetente projektleder-kollegaer med mange års erfaring inden for projektledelse for offentlige og private kunder. Vi har kontinuerligt fokus på vidensdeling, opbygning af kompetencer og på at være på forkant med udviklingen inden for projektledelse.

KMD har ligeledes i en årrække været en af de store spillere, når det gælder udvikling, vedligehold og drift af SAP-systemer. Med NEC som nye ejere i ryggen og et skarpt fokus på vækst, tegner der sig en spændende fremtid med kundeleverancer på det danske, nordiske og nordeuropæiske marked.

Om jobbet 

Der søges konkret efter en Project Director, der skal være ansvarlig for gennemførelsen af SAP-baserede udviklings- og leveranceprojekter centreret omkring en af den offentlige kundes helt centrale applikationer. Ændringerne vil variere i størrelse fra relativ små opgaver til større projekter af nogen tusinde timers omfang. Din opgave vil være at lede et eller flere KMD teams bestående af udviklere, testere, arkitekter og funktionelle SAP- konsulenter og varetage relationen til system- og procesejerne på kundesiden, hvor du sikrer en høj kundetilfredshed og rentabilitet.

Der er en forventning fra kunden om en månedlig levering af ny funktionalitet, hvor du løbende skal aftale krav og omfang med kunden og i hele processen bruge dine kommunikative færdigheder til at afstemme forventninger, sikre indsigt og høj kundetilfredshed. Dialogen med kunden kan til tider være krævende, og du forventes at være en robust og veltalende person, der kan modstå et vist pres og evner at etablere en god dialog med kunden.

Du forventes at have erfaring med agile udviklingsprincipper, som du bringer i anvendelse, når du strukturer din leveranceorganisation og tilhørende modus operandi. I dagligdagen har du både overblik og indsigt i detaljen på kørende features og relaterede tasks, impediments, risks, dine ressourcer, prioritering af backlog, erfaringsopsamling mv. Du får det hele til at gå op i en højere enhed og sikrer høj effektivitet, kvalitet og præcision.

Dine ressourcer vil være geografisk spredt. Det være sig over flere af vores danske afdelinger eller ofte i et setup, hvor en del af teamet sidder i vores afdeling i Warszawa og i vores Offshore Development Center i Bangalore, Indien. 

Du bliver en del af et større KMD leveranceteam centrerer omkring kunden, hvor du vil opleve et stort engagement og ekspertise hos alle omkring dig. Vi arbejder hårdt hver dag for at blive de bedste, til de vi laver. Vi skal alle træffe vores egne beslutninger og turde lave fejl. Og det er med et dedikeret bidrag fra alle, at vi lykkedes sammen som et team.

Om dig 

Du forventes at være en person med en hel del erfaring, hvor du har ledt flere større projekter og/eller programmer. Du er vant til at agere i et kunde-leverandørforhold, hvor du er ansvarlig for håndtering kunderelationen. Som person har du et højt energiniveau og en solid gennemslagskraft, hvor man tydeligt mærker, at du er den centrale person i rummet, når det er nødvendigt. 

Det vil være vigtigt for dig at besidde et vist niveau af IT teknisk forståelse og erfaring, hvor konkret erfaring med SAP eller lignende teknologier vil være en fordel. Du er godt hjulpet af dit team, der har alt den nødvendige ekspertviden, hvor du er ansvarlig for at sikre det effektive samarbejde ml. arkitekterne, de SAP funktionelle, udviklerne og testerne. I din dialog med kundens system- og procesejere vil du have behov for at have en vis grad af selvstændig teknisk indsigt.

Samlet forventer vi, du har erfaring med:

  • Kundestyring og håndtering af kunderelation herunder forhandling af mindre aftaler – dette er meget vigtigt
  • Ledelse af større projekter og/eller programmer
  • Agile udviklingsprincipper – etablering og eksekvering
  • Teknisk projektledelse og gerne med udgangspunkt i SAP

Vi kan tilbyde en enestående mulighed for en karriere i en af Danmarks største IT-huse. Som projektleder i KMD får du mulighed for at arbejde sammen med fagligt engagerede kollegaer og opnå en indsigt i store IT-projekter inden for forskellige brancher og industrier. I KMD er der gode muligheder for faglig udvikling og for at få en karriere enten opad eller i dybden som specialist.

Er du interesseret?

Vil du vide mere, er du velkommen til at kontakte Head of Department Christian Dahl Nielsen på + 45 23 71 56 77.

Ansøgningsfrist er d. 5. december 2021, men vi afholder samtaler og ansætter løbende, så send din ansøgning allerede i dag.


KMD (an NEC company) is committed to provide equal opportunities. Hence, we invite all qualified interested applicants to apply for career opportunities. At KMD all aspects of employment and cooperation including the decision to hire /cooperate with will be based on merit, competence, performance, and business needs without regard to race, colour, religion, sex, sexual orientation, gender identity, national origin, age, disability, or any other status protected under local anti-discrimination legislation.

Om KMD

KMD er den største danskbaserede it-virksomhed som udvikler og leverer software, løsninger og IT-tjenester primært til Danmarks offentlige og finansielle sektor og med et voksende fodaftryk i den private sektor og i Norden.
Vores unikke domæneviden, pålidelighed og tilgang til sikkerhed og driftsstabilitet gør, at KMD i dag er en af de mest anerkendte og benyttede leverandører i den danske it-branche.

KMD’s løsninger er med til at effektivisere processer og skabe bedre service for kunder hver dag hele året rundt. Vores systemer håndterer eksempelvis udbetalinger af løn og sociale ydelser. I alt bliver det til cirka 400 mia. kroner om året, hvilket svarer til mere end 20 % af Danmarks BNP.

KMD-koncernen har en årlig omsætning på mere end fire milliarder danske kroner og har omkring 3.500 ansatte. KMD's hovedkontor er i Ballerup, men har også kontorer i Odense, Aarhus og Aalborg. Derudover har KMD også medarbejdere i Polen, og hos samarbejdspartner i Indien.

KMD er ejet af NEC - en global leder inden for integration af banebrydende IT og netværksteknologier, der gavner virksomheder og mennesker over hele verden. NEC beskæftiger mere end 100.000 mennesker globalt. KMD's størrelse betyder, at vi tilbyder en stor variation af faglige udfordringer og et unikt fagligt miljø. Med stor knowhow indenfor komplekse arbejdsområder og kompetente, ambitiøse og ikke mindst innovative medarbejdere står KMD over for en international rejse med NEC. I KMD forsøger vi ikke kun at leve op til vores kunders forventninger, men stræber mod at overstige dem.

I KMD forventningsafstemmer vi med vores medarbejdere gennem målaftaler og løbende dialog. Det bidrager til den gensidige tillid, det kræver for at give vores medarbejdere frihed under ansvar, fleksibilitet og plads til at være dem, de er. KMD er en virksomhed i forandring, hvor tempo, agilitet og ukendte parametre er hverdag.

Gem job