Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Pro­jekt­le­de­re med am­bi­tio­ner


Vi ved ikke præcis, hvor du er i dag, men vi forestiller os, at du har god erfaring som projektleder, og at du nu har lyst til en karrierestilling med indflydelse på store og små projekter inden for sundhedsområdet.

Inden for projektledelse bliver det ikke mere udfordrende, komplekst og meningsfuldt. Det er et slaraffenland for projektlederen, der har lyst til at have hænderne i morgendagens løsninger inden for sundhedsområdet.

”Jeg valgte stillingen på grund af projekterne. Vi har en lang række projekter i pipeline, som eksempelvis it-understøttelse af vores nye supersygehus i Køge, udrulning af MitID, COVID19-projekter i forhold til test og vaccinering, nye implementeringer til Sundhedsplatformen, nye innovative tiltag inden for Det Nære Sundhedsvæsen og mange andre betydningsfulde projekter, som gør en forskel for tusindvis af mennesker hver dag og styrker vores sundhedsvæsen,” fortæller projektleder Johan Vedel Madsen.

Vær med til at sætte retningen for Koncern IT’s fremtid

Du kan se frem til en meget attraktiv stilling i Region Sjælland, hvor du er med til at sætte retningen for vores fremtid inden for alle it-projekter i hele Region Sjælland. Mere præcist spiller du en vigtig rolle ved at understøtte både sygehuse og vores tværgående koncerncentre. I afdelingen går vi meget op i at spille hinanden gode, både i form af buddyordninger og videndeling på tværs af projekterne.

Spil en nøglerolle med it-projektledelse i centrum

Som projektleder får du ansvar for at udføre professionel projektledelse samt udarbejde analyser og beslutningsgrundlag, ligesom du deltager i den løbende udvikling af projektmodeller og processer. En stor del af vores projekter er it-anskaffelsesprojekter inden for områderne; sundhed, administration og infrastruktur. Fællesnævneren er, at de typisk er store og komplekse med mange interessenter.

Derudover har vi også projekter inden for informationssikkerhed samt øvrige tekniske projekter, der blandt andet skal styrke vores it-infrastruktur. På sigt kan du komme med på nye og innovative projekter, eksempelvis inden for telemedicin, AI, mv.

En engageret afdeling med høj faglighed

Du kan se frem til en meget bred samarbejdsflade, da du kommer til at arbejde sammen med en lang række kolleger i en engageret projektafdeling med meget høj faglighed. En afdeling, hvor vi agerer sparringspartnere for hinanden, og hvor der er fokus på din udvikling. Vi har fælles høje ambitioner om at gøre en forskel, som skaber værdi for regionen og dens borgere.

”Vi har ikke kun de mest spændende projekter, vi har det også rigtig godt. Der er mulighed for at arbejde hjemmefra til tider, og så er det klart, at det er meget udviklende, at du sidder sammen med 50 andre projektledere, som laver det samme som dig.” – Johan Vedel Madsen

Nysgerrig projektleder

  • Du har omkring 5 års erfaring fra en lignende projektlederrolle.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring med udbud og interesse for teknik, så du kan gå i dialog med driftsfolk.
  • Vi ser gerne, at du har certificeringer – IPMA og/eller PRINCE2 – men ellers skal vi nok sørge for, at du får dem.
  • Du har en analytisk og metodisk tilgang til dine opgaver samt ikke mindst gode kommunikationsevner, både på skrift og i tale.

Vil du gøre karriere hos os?

Jobindex er rekrutteringspartner på denne stilling. Har du spørgsmål til jobbet, kan du kontakte rekrutteringskonsulent hos Jobindex Jens Wang på 72 45 90 74. Vi indkalder til samtaler løbende, så send din ansøgning og dit CV allerede i dag via nedenstående link.

Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis gerne på den helt rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Om Region Sjælland

Koncern IT i Region Sjælland arbejder målrettet efter værdisættet FLER – Forandringsparat, Loyal, Engageret, Respektfuld – og forventer derfor, at vores nye kollega konstruktivt vil bidrage til, at vi får FLER gode arbejdsdage. Region Sjælland har et mål om at nå endnu længere med at skabe sammenhængende it-løsninger. Vi er desuden på forkant med at være innovative og nytænkende i forhold til at sikre fremtidens løsninger. Region Sjælland er med ca. 17.000 medarbejdere regionens største arbejdsplads med et budget på kr. 18 mia. kr. Vi varetager opgaver inden for sundhed, regional udvikling og drift af en række sociale institutioner for i alt 811.000 borgere.

For at sikre en fornuftig balance mellem arbejds- og privatlivet tilbyder vi flekstids-ordning og mulighed for til tider at arbejde hjemme. Arbejdssted vil være i Ringsted, men det forventes, at du er mobil og jævnligt kan deltage i møder på andre lokationer.

Kontaktperson

Senior IT-rekrutteringskonsulent
Jens Frederik Wang

Tlf. +45 72 45 90 74

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job