Uniconta A/S søger Danmarks skarpeste produkt- og driftschef


Vi har vokseværk og skal derfor bruge en kollega, der kan hjælpe os med at tilrettelægge og styre processerne for vores fremtidige udvikling og drift.

Uniconta er et topmoderne økonomisystem til små og mellemstore virksomheder. Produktet leveres gennem forhandlere som Software-as-a-Service i et cloud-baseret multi-tenant format. Via et veldokumenteret API kan både forhandlere, samarbejdspartnere og kunder tilpasse Uniconta til netop deres behov, hvilket de i meget vid udstrækning benytter sig af.

En meget omfattende funktionalitet, tilpasningsmulighederne og usædvanligt korte svartider har været med til på blot få år at skaffe Uniconta en ledende position på det danske marked.

Vi søger en erfaren og teknisk kompetent person, der kan hjælpe os med at skalere både produktet og driftsmiljøet, så vi kan udbygge denne position.

Med direkte reference til direktionen bliver du ansvarlig for at løfte vores udviklings- og releaseprocesser samt tekniske infrastruktur op på et niveau, hvor vi fortsætter en stabil og effektiv drift for det stærkt stigende antal kunder, forhandlere og samarbejdspartnere i Danmark såvel som internationalt.

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling i en softwarevirksomhed, er godt hjemme i C#, .Net og SQL, og har arbejdet med tilsvarende opgaver i en årrække. Da du vil være i hyppig kontakt med kolleger, kunder og forhandlere i ind- og udland, må du være flydende på skriftligt og mundtligt engelsk og dansk, ligesom du skal være komfortabel med at præsentere overbevisende i større forsamlinger på begge sprog.

Stillingen er nyoprettet, og du forventes derfor at medvirke til at definere det helt præcise indhold i jobbet samt fastlægge snitfladerne til de andre funktioner i vores organisation.

Du tilbydes

Som produkt- og driftschef spiller du en meget afgørende rolle i designet og afviklingen af vores fremtidige produktplatform, og vi er derfor parate til at honorere krav og forventninger med en attraktiv lønpakke samt nogle meget frie arbejdsforhold.

Ansøgning

Har du lyst til at være med til at skabe fremtiden for Uniconta, send din ansøgning til salgsdirektør Per Pedersen via ansøgningsknappen "Søg jobbet her" nederst på siden.

Tiltrædelse er snarest muligt og der afholdes samtaler løbende.

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Om Uniconta

Bag Uniconta står Erik Damgaard og nogle af de mest erfarende folk i den danske softwarebranche. Produktet er udviklet til at løse økonomistyringsopgaver for små og mellemstore virksomheder uden at der dog er nogen tekniske begrænsninger på omfanget af anvendelsen. Produktet er baseret på Microsoft-teknologi og leveres udelukkende på abonnementsbasis fra et public-cloud multi-tenant-baseret miljø. Uniconta benyttes dagligt af tusindvis af kunder på tværs af mange lande.

Du kan læse mere om Uniconta her: http://www.uniconta.com/da/om-os/.

Gem job

Uniconta
Publiceret: 23 November 2021

Arbejdssted

Location Ballerup