Senior IT-ad­mi­ni­stra­tor til drift af for­ret­nings­kri­ti­ske løsninger


Har du interesse for og erfaring med Microsoft-teknologier, og brænder du for at arbejde med forretningskritisk applikationsdrift? Så har du nu muligheden for at blive vores nye senior IT-administrator i Ellab, hvor du vil få en central rolle i driften af vores applikationslandskab.

Ellab er en veletableret og ambitiøs virksomhed, der er førende international producent af præcisionsmåleudstyr og analysesoftware til validering af termiske processer i fødevare-, medicinal- og hospitalsindustrien. Intelligente løsninger er vigtige hos Ellab, da vi konstant har fokus på at arbejde mere strømlinet og effektivt. Derfor søger vi lige nu en IT-administrator med stærke kompetencer inden for Microsoft Entrepriseløsninger og med en passion for at levere kvalitetssupport samt en stor variation af kritiske forretningsapplikationer.

Du vil blive en del af vores globale IT-team bestående af 6 dedikerede teknikere, der fokuserer på optimering, applikationssupport og implementering baseret på vores Microsoft backend. Du vil få ansvar og medbestemmelse fra dag ét, og du vil spille en central rolle i optimering og udførelse af support og projekter, samtidig med at du har direkte kontakt til vores slutbrugere. Vi arbejder med drift og support ud fra en vision om at gøre en forskel for vores slutbrugere og vi leverer en høj kvalitet i vores support. Vi forventer derfor, at du har et højt kvalitetsmindset, og at du er drevet af lysten til at skabe værdi med din indsats.

En udfordrende og spændende hverdag

Hos Ellab varetager vi alle led i produkternes tilblivelse. Derfor er diversiteten stor og spænder bredt fra mindre supportopgaver til store implementeringsprojekter. Vi har fokus på kvalitet og eksekvering, hvorfor vi har skåret ned på tunge og bureaukratiske arbejdsgange og fyldt hverdagen med spændende og udfordrende opgaver. Miljøet er skabt til de medarbejdere, som ønsker en alsidig og udfordrende hverdag. Vi samarbejder med dygtige eksterne IT-konsulenter og teknikere, så vi altid udvikler os og leverer den forventede support.

Dine arbejdsopgaver som IT-administrator vil være mangfoldige, men vil primært være:

 • Support af forretningskritiske applikationer (on-prem/cloud), herunder sikre dokumentation, optimering af løsningen, samt optimering af nuværende arbejds- implementeringsprocesser.
 • Samarbejde med resten af det globale team ift. fejlfinding og optimering, herunder deltagelse i incident, service request og change håndtering.
 • Deltagelse i projektarbejde som eksempelvis implementerings- og opdateringsprojekter herunder planlægning og gennemførsel af konkrete driftsopgaver.
 • Ansvarlig for indkøb af IT til DK site og O365-licenser globalt

Om vores nye kollega

I IT-teamet har vi en IT-teknisk baggrund, stor passion for IT-support og drift. Vi sætter stor ære i at levere support og projekter som aftalt, og vi håber, at du som vores nye kollega har du det på samme måde.

 • Du har 3-5 års erfaring med Microsoft-teknologier og support/drift af løsninger fra lignende stilling
 • Det forventes, at du har dyb erfaring med Microsoft-arkitektur (on-prem/cloud)
 • Det betragtes som en fordel, hvis du har erfaring med Veeam og VmWare
 • Du behersker dansk og engelsk i skrift og tale
 • Du er serviceminded, imødekommende og initiativrig og du formår at arbejde ansvarsbevidst, struktureret og selvstændigt
 • Du motiveres af komplekse problemstillinger i jobbet, og ser dig selv som en tillidsfuld teamplayer

Du vil både få mulighed for at tillære nye teknologier og tilegne dig yderligere viden i de teknologier, du allerede har erfaring med – det er derfor dit engagement, din lyst til at lære og dit store drive, der er en forudsætning for, at du får succes i stillingen.

Ellab tilbyder:

 • Spændende faglige udfordringer i en international og innovativ virksomhed med stort fokus på vækst, diversitet og bæredygtighed
 • Dynamisk og uformelt arbejdsklima med international kontaktflade
 • Fleksibel arbejdstid
 • Konkurrencedygtig løn og vilkår
 • Mulighed for fri anvendelse af Ellabs eget fitnessrum samt mulighed for tilmelding til frokostordning og sundhedsforsikring
 • Velfungerende personaleforening med sociale arrangementer

Ellab er en solid virksomhed med stolte traditioner og god vækst på markederne i hele verden. Det daglige samarbejde bygger på gensidig respekt og er med til at gøre det sjovt og meningsfyldt at gå på arbejde.

Lyder dette som stillingen for dig, så søg stillingen allerede i dag. Vi kalder løbende til samtale.

Application due: 13-12-2021.

Gem job

Ellab A/S
Publiceret: 23. november 2021

Arbejdssted

Location Hillerød