Digital ildsjæl med Business Central-kom­pe­ten­cer


Kan du drøfte løsninger med kunder og samtidig være i stand til at udvikle på et vist niveau? Og har du lyst til at være med til at løfte dansk landbrug på det digitale område? Så er du måske vores nye forretningsudvikler.

SEGES søger en digital ildsjæl med Business Central (BC) kompetencer, som brænder for at udvikle værdiskabende digitale løsninger.

Som vores nye forretningsudvikler bliver du en vigtig del af at opgradere vores brancheløsning til Business Central. Brancheløsningen anvendes hos 20 rådgivningsvirksomheder i dansk landbrug. Endvidere vil du blive sparringspartner for rådgivningsvirksomhederne og hjælpe dem med at få det optimale ud af deres digitale platform.

Du bliver en vigtig brik i vores arbejde med at skabe værdi og effektive digitale løsninger for vores kunder, og i vores overordnede vision om at være det naturlige omdrejningspunkt for digital værdiskabelse i dansk landbrug og hele fødevareklyngen.

Du får ansvar og indflydelse

Du bliver en del af et digitalt team sammen med 5 andre kollegaer. Teamet er i opstart med omlægning af brancheløsningen til BC samtidig med at teamet vedligeholder og supporterer den nuværende løsning (NAV 2016).

I rollen som forretningsudvikler vil du blive involveret i en bred palette af opgaver.

Du bliver involveret i alle faserne, herunder kundedialog, løsningsdesign, udvikling og vedligehold/support. Du kommer til at arbejde med en række spændende digitale værktøjer såsom SharePoint/WorkPoint og Continia m.fl.

Som vores nye forretningsudvikler, vil du også få en vigtig rolle i at sikre, at de digitale produkter som SEGES leverer, er integrerede i tilstrækkeligt omfang, så brugerne får den bedst mulige oplevelse. Det betyder, at du vil blive involveret i opgaver på tværs af teams i SEGES Digital.

Om dig

Du har erfaring med Microsoft Dynamics Business Central og gerne NAV 2016, og er teoretisk velfunderet indenfor dit område. Du trives i teamarbejde, hvor vi arbejder med Scrum modellen og har stor fokus på videndeling.

Derudover søger vi en kollega der:

  • har en systematisk arbejdsform, gode samarbejdsevner og en serviceminded tilgang
  • forstår at kombinere arbejdet med nyudvikling med support på de kørende løsninger
  • brænder for at gøre en forskel for kunder og samarbejdspartnere og er villig til at yde en ekstra indsats for at løse disses udfordringer
  • har gejst og humør og trives med at være en del af et team

Om os

SEGES Digital er et forretningsområde i SEGES, landbrugets innovations- og udviklingshus (under Landbrug & Fødevarer) med ca. 170 medarbejdere og en omsætning på ca. 200 MDKK. Vi udvikler digitale værktøjer og løsninger til et helt erhverv, særligt indenfor planteproduktion, økonomi og kvæg. Hos SEGES kobler vi høj agrofaglig viden med it-udvikling i særklasse, hvilket er én af de ting som gør os unikke. Vi arbejder med agile udviklingsprincipper, inspireret af SAFe, som blev implementeret i efteråret 2018.

Omgangstonen hos os er uformel, organisationen er flad, og vi har fokus på at udvikle medarbejderne både fagligt og personligt, så vi er klædt på til at arbejde med de innovative og udfordrende opgaver, der er en del af hverdagen.

Du kan læse mere om, hvordan det er at arbejde i Landbrug & Fødevarer her.

Kontaktperson

Vibeke Christensen
Kompetenceleder
vic@seges.dk
+45 30 92 17 23


Det danske fødevareerhverv har en vision om at være klimaneutralt i 2050. Sammen med vores medlemmer fra landbruget, fødevare- og agroindustrien, vil vi vise, at der findes en økonomisk bæredygtig vej til en klimaneutral fødevareproduktion. Som repræsentant for hele fødevareklyngen med 186.000 beskæftigede og en eksport på 166 milliarder, repræsenterer vi en værdikæde med tyngde og vilje til at finde løsninger på verdens klimaudfordringer i tæt samspil med resten af DanmarkLæs mere på www.lf.dk

Mød nogle af vores medarbejdere her.

Gem job