Service Delivery Manager


Vil du være en del af Service Delivery teamet i Unit IT, hvor vi dagligt bidrager med leverance af Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. hosting & Cloud løsninger, Sikkerhed, SQL-drift og BI?

Vi er Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020, og har over 90 dedikerede medarbejdere, hvis ekspertise breder sig ud over en vifte af teknologier og ydelser. Vores fokus er på IT-outsourcing af infrastruktur og udvalgte dybe specialistkompetencer.

Nærvær er en kerneværdi i vores samarbejde med kunderne. Men det gælder i høj grad også vores samarbejde med hinanden. Vi udvikler os gennem sparring og idéudveksling både internt i faggrupper og på tværs. Det styrker vores faglighed og vores kollegiale sammenhold.

Jobbet

Vi søger en erfaren Service Delivery Manager, som kan sit håndværk, har en solid kommerciel baggrund og som har erfaring med drift af IT­-løsninger baseret på Microsoft teknologi, både on­premise og i Cloud. Du vil indgå i et stærkt team med opgaver og kontakt på tværs af de forskellige units i koncernen og med stor berøringsflade til vores kunder.

Nøgleopgaver og ansvarsområder

 • Bidrage til at vores kunder får en sublim og nærværende oplevelse som kunde hos Unit IT.
 • Facilitere og sikre afholdelse af statusmøder samt at  rapportering leveres som aftalt.
 • Fungere som Situation Manager på højprioritets incidents, deltage i 24x7 vagt ordning samt være eskalationspunkt.
 • Deltage i tilbudsgivning samt presale støtte til salg.
 • Medvirke til at forretningsomfanget med kunden hele tiden fastholdes og øges hvor det er til gavn for begge parter.
 • Fungere som trusted advisor for kunden i sager, hvor  kunden ønsker at rådføre sig med Unit IT.
 • Støtte op omkring kundens rejse imod øget modenhed.
 • Bidrage til den fortsatte udvikling af teamet, herunder processer og værktøjer.

Din faglige profil

 • Du har min. 5 års erfaring fra en lignende stilling.
 • Du har en solid kommerciel baggrund og er vant til en tæt dialog med kunder.
 • Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund suppleret med relevante tekniske certificeringer.
 • Du kan forstå og tale ind til tekniske løsninger og således være bindeled mellem vores tekniske specialister og kundens IT-driftsafdelinger.
 • Grundlæggende forståelse for IT (SW/HW). Godt kendskab til ITIL discipliner.
 • En udpræget holdspiller med sans for ekstraordinær god og nærværende kundeservice.
 • Ansvarlighed og vedholdende, også når du møder vanskeligheder.
 • Gode kommunikations egenskaber på såvel skrift som tale på dansk og engelsk.

Din person

Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver. Dit arbejde er præget af kvalitet, præcision og ansvarsbevidsthed. Du arbejder selvstændigt, er samarbejds-­ og kundeorienteret. Du har stor forståelse for IT’s anvendelse i forretningen og har kunden i fokus. Du evner at holde mange bolde i luften, sætte dig ind i kundernes behov samt skabe stærke relationer til disse. Som person er du serviceminded, optimistisk, empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser.

Vi tilbyder

Et spændende job i en IT­-koncern i rivende udvikling, som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke løsninger. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø, og hvor faglighed og godt kollegaskab er omdrejnings­punktet. Vi tilbyder gode og velordnede arbejdsforhold samt løn efter kvalifikationer. Arbejdssted vil være Kolding.

Din ansøgning

Er du interesseret, og kan identificere dig med vores profil, så vil vi se frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Service Delivery Manager Claus Friis på telefon +45 30 24 12 64. Rekrutteringsprocessen vil være løbende, så send venligst din ansøgning og CV snarest på nedenstående link.

Sammenhold er en del af vores dna

Vores wingmankultur betyder, at vi har hinandens ryg. At vi tager én for holdet og giver hinanden en hjælpende hånd. Professionelt og personligt. For vi har alle en oprigtig interesse i hinanden og lysten til at bidrage til fællesskabet. At have hinandens ryg er kernen i vores kultur. I alt hvad vi laver. Men vi går ikke rundt og er rygklappere. Her er plads til at kalde en spade for en spade. Til at give ris, ros og gode råd. Og til masser af sort humor og dårlige jokes.

Mød nogle af dine kommende kolleger her.

Gem job