Midt- og Syd­dan­mark - Intern di­gi­ta­li­se­rings­kon­su­lent til spe­ci­a­list­funk­tion


Synes du også, at manuelle opgaver er tidsrøvere? Og har du prøvet at digitalisere dine eller kollegers opgaver, så de blev håndteret meget smartere? Så får du chancen for at bruge din erfaring inden for økonomi, automatisering og digitalisering til at gøre nogle af Danmarks dygtigste bogholdere og deres værktøjer endnu bedre. Her bliver du med din erfaring, iderigdom og lyst til at formidle værdsat i vores motiverende og indholdsrige rammer. Du kan glæde dig over en høj grad af frihed og muligheden for at balancere arbejdsliv og privatliv.

Digital udvikling skaber forretningsværdi

Som digitaliseringskonsulent bliver du en central figur i implementeringen af vores digitale ydelser hos kunderne i Midt- og Sydjylland. Med din viden, interesse og erfaring kommer du til at bidrage til udviklingen af Beierholm, så vi går fremtiden i møde i en endnu bedre udgave.

Vi løfter udviklingen i flok

Som konsulent i Beierholms digitaliseringsafdeling træder du ind i nogle frie og åbne rammer og bliver en del af et sammenspillet hold af stærke specialister indenfor bogføring og digitalisering. Når du selv har sat dig grundigt ind i vores digitale ydelser, kommer du til at arbejde meget selvstændigt, hvor du har den gode kontakt med vores bogholdere og hjælper dem med at digitalisere kundernes bogholderi. I digitaliseringsafdelingen er vi 8 medarbejdere, som arbejder godt sammen, og vi glæder os til, at du kommer og styrker vores stærke hold yderligere.

Hvilke opgaver skal du løse?

Vi anvender og tilbyder vores kunder Business Central tilpasset efter behov og med mulighed for relevant integration til andre systemer. Som vores nye digitaliseringskonsulent er du hurtig til at sætte dig ind i vores eksisterende digitale ydelser, særligt vores digitale værktøj, Beierholm Bejour, og dine opgaver bliver derfor:

 • Sparring med Beierholms bogholdere og revisorer om implementering af digitaliseringsydelserne ifm. kundernes bogholderi
 • Support af brugere af de digitale ydelser
 • Undervisning og oplæring af Beierholms egne bogholdere og revisorer i brugen af de digitale ydelser
 • Kundeopgaver i mindre grad
 • Evt. deltagelse i udviklingen af fremtidige digitale ydelser

Hvad kommer du med?

 • Du har styr på debit og kredit
 • Du er god til at skabe sammenhænge mellem økonomi og it og til at se muligheder for automatisering
 • Du har kendskab til Business Central
 • Du er god til at videndele og inspirere andre
 • Du har flair for at netværke med kolleger

Hvad får du som digitaliseringskonsulent i Beierholm?

Du træder ind i et værdifuldt og udviklende samarbejde med dygtige og engagerede kolleger, herunder

 • Relationer med mange kolleger, som er brugere af de digitale ydelser
 • Mulighed for at sætte dit præg på stillingen og specialisere dig i dét, du finder mest interessant, f.eks. undervisning, udvikling i Business Central eller integrationer
 • En høj grad af selvstændighed og frihed til selv at tilrettelægge dit arbejde
 • Mulighed for fordybelse
 • De bedste rammer for din trivsel og et balanceret arbejdsliv

Vi har brug for en konsulent til at dække Midt- og Syddanmark. Din arbejdsplads vil være ét af vores kontorer i nærheden af din bopæl. Der vil være en del rejseaktivitet til vores øvrige kontorer. Der vil desuden være oplæring, uddannelse og møder i Aalborg og evt. andre dele af landet. Du skal bruge egen bil i stillingen.

Hvordan ser din ansøgning ud?

Fortæl, hvorfor du kommer til at løfte vores afdeling. Send også CV og andre relevante papirer. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Digitaliseringschef, Claus Lykke Sørensen på tlf. 2812 3683. Du kan også ringe til en af dine kommende kolleger, Merethe S. Erbs for at høre, hvad hun synes om at være i en lignende stilling. Hun har tlf. 96 10 67 70. Vi glæder os til at høre fra dig.

Vi gør opmærksom på, at ansøgningerne vil blive håndteret løbende.

Ansøgningsfrist: 19-12-2021.

Gem job