Softwa­re­ud­vik­ler hos Rambøll Sta­ke­hol­der In­tel­li­gen­ce


Vil du have gode karrieremuligheder i et fagligt, ungt og dynamisk miljø, hvor vi tror på værdien i data og arbejder for at beslutninger kan ske på et datainformeret grundlag? Så bliv en del af familien og vær med til at udvikle verdensklasse produkter der støtter beslutningstagere ved at indsamle, koble og præsentere data for de rette interessenter på det rette tidspunkt.

Din rolle som softwareudvikler

 • Fullstack udvikling i React/TypeScript, GraphQL og Java med automatiserede tests i JUnit, Jest, Selenium m.v.
 • Code reviews og deltagelse i pair programming efter behov
 • Tæt samarbejde i teamet om hvad det rigtige er at bygge, hvordan det skal virke for brugerne og hvordan det rent teknisk kan realiseres

Dine kompetencer

 • En uddannelse i IT-produktudvikling, datalogi, datamatiker eller lignende med gode resultater
 • Brænder for at lave moderne, værdifulde og digitale produkter og forstår hvad der skal til
 • Erfaring med at programmere fra et tidligere job/studiejob, projekter i din fritid eller projekter under uddannelse
 • Klare holdninger til, hvad der er et godt teknisk design og pæn kode
 • Flydende på dansk i skrift og tale
 • Ambitiøs og har lyst og evne til hele tiden at forbedre og udvikle dig

Vi tilbyder dig

 • Agilt miljø med kort fra ide til kode, hyppige releases og stor autonomi i teamet
 • Stærkt fagligt miljø med dygtige kolleger, som booster dine muligheder for at udvikle dig
 • Høj grad af fleksibilitet omkring arbejdstid og hjemmearbejde
 • Ungt, positivt og socialt miljø med mange virksomhedsbetalte sociale arrangementer
 • Mulighed for at deltage i samtaler med kunder og brugere omkring deres behov, arbejdsgange og brug af produktet
 • Markedssvarende løn, sundhedsforsikring, pensionsordning, 6. ferieuge og gode barselsvilkår
 • Attraktiv frokostordning i Aarhus’ måske bedste kantine

Du bliver en del af vores Stakeholder Intelligence-afdeling

Vi udvikler webbaserede produkter, der hjælper beslutningstagere i offentlige og private organisationer med at få samlet og visualiseret de data, der er relevante for dem, når de skal træffe beslutninger. Vi fokuserer på data om de mennesker, der er i eller omkring en organisation. Gennem egenudviklede spørgeskemateknologier indsamler vi ”bløde” data fra folk i form af deres holdninger og vurderinger, men vi kobler det også med ”hårde” data, såsom økonomi, karakterer og lignende fra eksterne integrationer. Vi er optaget af at lave enkle intuitive løsninger, der er værdifulde og velfungerende for brugerne i deres hverdag. Læs mere om nogen af vores eksisterende produkter her:

Vi arbejder efter DevOps-principperne og er organiseret i tværfaglige autonome produktteams med ansvar for både udvikling og drift, samt et infrastrukturteam. Arbejdsmiljøet er ungt, dynamisk og fagligt. Stemningen er afslappet og hyggelig. Der er et stærkt sammenhold i afdelingen både i og på tværs af teams, og der er altid nogen, der står klar, hvis du har brug for hjælp.

Velkommen til vores Management Consulting division

Rambøll Management Consulting er en af de største rådgivningsvirksomheder i Norden med en stærk historie inden for udvikling af den offentlige sektor. Med 500 eksperter klæder vi top-virksomheder og offentlige kunder på til at handle i en bæredygtig fremtid. Vi er især efterspurgt, fordi vi kombinerer managementrådgivning med tekniske kompetencer.

Rambøll i Danmark

Rambøll er Danmarks førende ingeniør-, design- og rådgivningsvirksomhed. Vi er flere end 3.500 eksperter på 13 kontorer i hele landet, der arbejder passioneret for at skabe løsninger inden for byggeri, transport, arkitektur & byudvikling, vand, miljø, energi og management consulting. Hos os kan du være med til at skabe innovative og bæredygtige løsninger for vores kunder, borgere og samfundet.

Sådan ansøger du

Ansøg online. Vedhæft dit CV, eksamensbevis, motiveret ansøgning og relevante dokumenter, der viser, hvorfor du er den bedste kandidat til jobbet, og hvornår du kan starte. Hvis du vil vide mere om stillingen, kan du kontakte Business Manager Mathies Boile Christensen på telefon 51618230.

Vi indkalder løbende til samtaler. Vi glæder os til at læse din ansøgning. Deadline: søndag d. 2. januar 2022.

Gem job