RPA-konsulent


Er du parat til at tage din viden op på næste niveau? Bring alle dine kompetencer i spil, når du laver intelligent automatisering eller automatiserer arbejdsprocesser for nogle af Danmarks største virksomheder.

Capgemini er frontløber inden for både automatisering af test og intelligent automatisering, og efterspørgslen på vores løsninger er stødt voksende.

Fra RPA til Intelligent Automation

Som RPA-konsulent indgår du i vores skræddersyede løsninger inden for RPA og Intelligent Automation. Du bliver en del af vores Intelligent Automation team og vil deltage i udvælgelse af processer, udvikling af robotter og implementering i tæt samarbejde med kunderne. Vores kunder er spredt ud over hele landet, og vi har mange spændende opgaver på tværs af brancher og virksomheder, som du får mulighed for at prøve kræfter med.

Derudover bliver du en del af et solidt specialistfællesskab, heriblandt vores testanalytikere, testmanagers og andre testautomatiserings- og RPA-specialister. Her er rig mulighed for sparring på et højt fagligt niveau (både nationalt og internationalt), og vi sørger for løbende intern træning, så vi altid holder os selv og hinanden opdaterede. Selvom vi ofte er ude hos kunderne i mindre grupper, har vi et stærkt sammenhold, og vi har månedlige møder, hvor vi udveksler erfaringer på kryds og tværs.

Kvalifikationer

Vi leder efter en kandidat med akademisk baggrund fra ITU, DTU eller anden IT-relateret uddannelsen. Du er kendetegnet ved at være Initiativrig og i stand til at arbejde både selvstændigt og i teams. Det er vigtigt, du har evner til hurtigt at få en forståelse af kundens organisationen og har erfaring med kodning i et RPA-værktøj. Den RPA-konsulent vi leder efter, har succesfuld erfaring med:

  • At arbejde i spændingsfeltet mellem udvikling og forretning
  • Identificering af processer i tæt samarbejde med kunden
  • At udarbejde operating model design
  • Udvikling og test af robotter i eksempelvis UiPath og Power Automate
  • Brug af ML i RPA-projekter

Derudover er erfaring med Business Process Management (BPM) en fordel. Dansk og engelsk i skrift og tale er at fortrække.

Er du interesseret?

For yderligere spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Practice Lead & Team Manager for Quality Assurance, Testing & Intelligent Automation Thomas Oxbøll på telefon +45 52 189 050 eller Intelligent Automation Lead Jakob Højmark på telefon +45 52 189 045.

Application Deadline: Dec. 31, 2021

About the company

Capgemini is a global leader in consulting, digital transformation, technology and engineering services. The Group is at the forefront of innovation to address the entire breadth of clients’ opportunities in the evolving world of cloud, digital and platforms. Building on its strong 50-year+ heritage and deep industry-specific expertise, Capgemini enables organizations to realize their business ambitions through an array of services from strategy to operations. Capgemini is driven by the conviction that the business value of technology comes from and through people. Today, it is a multicultural company of 270,000 team members in almost 50 countries. With Altran, the Group reported 2019 combined revenues of €17billion.

People matter, results count.

Gem job