Scrum Master med erfaring søges


Er du passioneret omkring scrum, og er du klar til at understøtte både teamene og virksomheden i deres agile arbejde, så er det måske dig vi søger?

Din rolle som Scrum Master

I Logicmedia er vi ved at bygge fremtidens platform for boligadministration – og det er slet ikke så tørt, som det kunne lyde. Boligsektoren er i en rivende udvikling, og vi har fokus på, hvordan nye teknologier og software kan gøre hverdagen lettere for vores brugere. 

Til at lykkes med den mission leder vi efter en Scrum Master som i samarbejde med Logicmedias anden Scrum Master skal stå i spidsen for virksomhedens agile processer og indgå som en del af vores fire udviklingsteams. Din primære rolle vil være at udvikle teamene ved hjælp af agile metoder og principper, som understøtter deres modning og guider dem til selvorganisering. Du vil desuden vejlede den øvrige virksomheds agile omstilling og sørge for, at de agile processer glider let og ubesværet, og at de giver værdi for både kunder og virksomhed.

Dine opgaver vil være mangeartede, men du vil hovedsageligt fokusere på:

  • Facilitering af Scrum-events
  • Opdyrkning af teammiljøer med gode vaner og effektive arbejdsprocesser
  • Sikring af kreativitet, motivation og effektivitet i teamet
  • At hjælpe vores Scrum-teams til at levere forretningsværdi i ensartet og høj kvalitet

Kvalifikationer

Du interesserer dig for mennesker, arbejdsprocesser og gode produktløsninger, og du motiveres af at skabe et arbejdsmiljø, hvor kreativitet kan blomstre, hvor høj kvalitet er en selvfølge, og hvor fejl og forhindringer er noget, man lærer af.

Du bruger dine menneskelige egenskaber til at reagere på og korrigere praksis, så vi altid omgiver os med kollegaer, som er motiverede, engagerede og ambitiøse.

Du har erfaring med Scrum-frameworket, som du bevæger dig hjemmevant i, og du er dygtig til at formidle teorier og praksisser til andre. Du bruger din kreative side til at udfordre og forny din egen måde at formidle og facilitere, og motiverer på den måde til procesarbejdet.

Du er struktureret, du kan holde overblik og så er du udadvendt, opsøgende, nysgerrig og selvstændig.

Du har gerne 2 års erfaring som Scrum Master og det er et stort plus, hvis du er certificeret.

Det er en stor fordel, hvis du har forståelse for det tekniske i en moderne udviklingsafdeling eller erfaring fra en softwarevirksomhed.

Hvem er vi?

Vi går op i, at vores medarbejdere har det godt. Derfor vægter vi personlig udvikling, samarbejde og sparring højt. Atmosfæren er afslappet, og vi prioriterer det sociale fællesskab. Vi mødes til sociale arrangementer som fredagsbarer, sommerfester og faglige events. Derudover har vi attraktive personalegoder.

Vi er en del af Unik-koncernen med i alt 205 medarbejdere fordelt på kontorer i Aalborg, Vejle og København. Du vil komme til at arbejde på kontoret i Aalborg sammen med 40 passionerede kolleger og samtidig indgå i et fælles scrum arbejde på tværs af vores lokationer.

Hvis du vil søge jobbet

Vedhæft relevante eksamensbeviser og/eller certificeringer samt referencer. Bemærk at vi afholder samtaler løbende, og ansætter så snart, vi finder den rette kandidat.

Har du yderligere spørgsmål, så kan du kontakte Scrum Master, Michala Thode Harild Strandbech på tlf. 24 94 43 07.

Ansøgningsfrist: 14-12-2021.

Gem job

Logicmedia
Publiceret: 25 November 2021

Arbejdssted

Location Aalborg