VMware-ad­mi­ni­stra­tor med Windows erfaring


Du kender sikkert vores firmanavn og vores produkter, men ved du også, at Danske Spil er til glæde og til gavn for hele Danmark? Vi bidrager hvert år til gode økonomiske rammer i dansk idræts- og foreningsliv. Hver en krone vi har i overskud, går tilbage til det danske samfund. At vi er til glæde og til gavn gør os unikke. Og selvom vi er i liga med de store internationale spiludbydere., så er der ingen andre spiludbydere, der kan konkurrere med det. Konkurrencen er benhård, og vi har derfor brug for dine kompetencer. Lige nu søger vi en VMware administrator – vil du med på holdet?  

Infrastrukturafdeling med fokus på automatisering

DevOps-teamet er en del af Infrastrukturafdelingen og varetager driften af vores Microsoft platform og VMware miljø, herunder Azure og Office365. Vi har et øget fokus på compliance, sikkerhed, konsolidering af services og omkostningsoptimering.

Dig og dine opgaver

Jobbet kræver at du som person er selvledende, formår at udfordre de vante rammer med en struktureret tilgang og samtidig er åben overfor nye tiltag. En stor del af arbejdet forgår i dialog med andre områder, hvorfor det er vigtigt at du kan kommunikere med de fleste. Derudover forventer vi at du:

  • Har stor erfaring med drift af VMware ESXi og vSphere
  • Erfaring med HPE Nimble Storage er en stor fordel
  • Har erfaring med drift af Windows server
  • Har arbejdet med automatisering via PowerShell

Som medarbejder i DevOps vil dit fokus, i samarbejde med de nuværende 8 medarbejdere, være at styrke det nuværende fundament, og fortsætte arbejdet med at sikre en stabil og driftssikker platform. Vi har 24/7 drift, hvilket betyder at du ca. hver 4 uge kommer til at deltage i en vagtordning og skal være standby i tilfælde af drift nedbrud.

Vil du gøre karriere hos os?

Du starter ansøgningsprocessen ved at klikke på ”Søg jobbet her”. Send din ansøgning, så vi har den senest den 30-12-2021. Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kenney Cruse på kebc@danskespil.dk. Såfremt du har spørgsmål til rekrutteringsprocessen, er du velkommen til at kontakte HR Business Partner, Mette Overgaard Holm på meho@danskespil.dk


Om Danske Spil

Danske Spil er danskernes foretrukne spiludbyder. Hver uge har vi mere end 1,1 million danskere, som spiller hos os enten online eller via en af vores 3.900 forhandlere. I 2020 leverede vi 2,4 milliarder kroner tilbage til samfundet. Men vi er ikke kun sat i verden for at sikre penge til samfundet. For i Danske Spil er vi 460 medarbejdere, der med et stærkt etisk kompas arbejder for at begrænse ludomani, hvidvask og matchfixing, så spil kan være ansvarlig underholdning. I Danske Spil er vi ét hold, fordi vi mener, at det er nemmere at vinde sammen end hver for sig. Du vil opleve en arbejdsplads, hvor der ikke er langt fra idé til handling, og derfor er to dage aldrig ens. Vi har vores egen sportsforening, som har eksisteret i mere end 30 år, men bare rolig, du behøver ikke være verdensmester i fodbold eller atletik – det vigtigste er, at du er dit ansvar og indsats bevidst. I sidste ende er det nemlig alle os i Danske Spil, som skal sikre, at vi er til glæde og gavn for hele Danmark. 

Gem job

Danske Spil A/S
Publiceret: 26. november 2021

Arbejdssted

Location Brøndby