Business Developer i Daily Banking


Kan du bygge bro mellem forretningen og IT, er du ambitiøs og kommercielt tænkende, og har du lyst til at spille en central rolle i et område hvor der er tryk på.

Bliv en del af endnu et stærkt fagligt miljø i SDC

Vi er et full-service IT-center for 120+ pengeinstitutter i Norden. I Advisory & Daily Banking AM afdelingen er vi 40+ specialiserede IT- og Business Developers, hvis opgave er at udvikle og vedligeholde forskellige systemer, der dækker rådgivning, selvbetjening samt back-office hos vore kunder.

Vi arbejder med Daglig Bank-området

I vores team har vi ansvaret for flere systemer indenfor Daglig Bank, som rådgiverne i 120 pengeinstitutter anvender dagligt i Danmark, Færøerne, Norge og Sverige.

Indgangsvinkler til Business Developer stillingen

Vi søger dig som motiveres af at arbejde med forvaltningsopgaver med afsæt i Daglig Bank området. Du bliver en del af et allerede stærkt fagligt team som primært arbejder med Medarbejderportalen, som er et system, der anvendes af vores pengeinstitutter på daglig basis - og som danner grundlaget for teamets arbejde.

Din rolle bliver sammen med dine kolleger, at sikre vores systemer og løsninger er funktionsdygtige ud mod vores brugere i pengeinstitutterne. I samarbejde med de øvrige i teamet skal du supportere og visitere sager på de systemer vi har ansvaret for. Det betyder du skal indgå i rollen, som 2. level i teamet og kunne betragte løsninger med et end to end perspektiv. Ligeledes vil du være en aktiv del af de releases vi har på systemerne. Du vil have et tæt samarbejde med dine kolleger og forretningen, så krav og ønsker stemmer overens med det de forventer.

Lidt om dig i stillingen

  • Forretningsviden om tinglysning i Danmark, men dette vil om kort tid blive udbygget med tinglysning i Norge.
  • Aktiv deltagelse i agile teams
  • Medvirke til at drive forandringer i vores afdeling, så vi hele tiden udvikler os.
  • Agere proaktivt og selvstændigt i dit arbejde i afdelingen.
  • Motiveres af samarbejdet på tværs af landegrænser med kollegaer og kunder i de nordiske lande samt vores kollegaer i Polen.

Du vægter team samarbejde højt og går gerne forrest med dit drive. Du tager ansvar for dine opgaver og handlinger. Du motiveres af ukendt land og nyder at navigere i det ukendte og formår at få skabt struktur. Dit fokus er på kundeværdiskabelse og end to end processer, hvorfor du er mester i at gå i dialog med kunderne, leverandører og interne interessenter.

Din baggrund

Du har en relevant videregående uddannelse samt bankfaglig viden og erfaring. Du arbejder måske allerede i dag som rådgiver i et pengeinstitut eller som forretningsudvikler i den finansielle sektor. Det vil være en fordel, hvis du har erfaring med deltagelse i større projekter samt indhentning af krav og behov. Du forstår de finansielle kundefokuserede løsninger og processer og er ikke bange for, at faciliterer møder og workshop. En forudsætning for stillingen er, at du kan begå dig på engelsk i skrift og tale, samt har forståelse for de nordiske sprog.

Ansøgning og kontakt

Er du blevet nysgerrig på at høre mere om Business Developer stillingen og SDC, er du velkommen til at kontakte Teamleder Stig Elkær Nielsen på mobil 5148 1596. Vi ser frem til at modtage din motiverede ansøgning, dit CV og dine uddannelsespapirer.


Om SDC

It all started back in 1963, when a series of small savings banks went hand in hand with a dream of economies of scale and electronic bookkeeping. That dream still drives us. Today, we are 100+ both small and large banks from all over the Nordic region, who are part of the community, because shared solutions make us stronger.

We are over 700 colleagues in Ballerup and Warsaw, who work together every day to deliver a good banking experience to the users of 100+ Scandinavian banks. Many of our solutions are developed jointly for all customers - some for a small group. Common to them is that we want to maximize the customers’ benefit from the solutions and minimize the risk of not meeting the customers' needs.

The future demands more of SDC. The banks are working to adapt to the needs of the market, at the same time they are being met with increasing demands for regulation and efficiency. SDC works hard to be at the forefront of the customers’ needs and continue to be the preferred provider of solutions to Scandinavian banks.

SDCs mission is to offer small and medium sized Nordic banks efficient, user-friendly and open systems via a balanced mix between self-development and collaboration with the best partners in the market.

Gem job

SDC A/S
Publiceret: 27. december 2021

Arbejdssted

Location Ballerup