Jobindex Søger for kunde
Kundelogo
 

Marketing Manager til Danmarks førende formidler af tech-viden


Kan du løfte Computerworlds marketing-aktiviteter til næste niveau med et stærkt datadrevet og digitalt fokus? Så er det dig, vi leder efter som vores digital marketing manager

Som digital marketing manager kommer du til at beskæftige dig med alle vores aktiviteter i medieforretningen.

Vi har et af Danmarks stærkeste brands inden for tech-journalistik og kommunikation med professionelle it-brugere. Vi har samtidig en unik position, hvor vi streamer mere end 50 digitale events hvert år direkte til it-folk i hele Danmark.

Du bliver den samlende og udviklende kraft for alt marketing i Computerworld, og du får stor indflydelse. Du kommer til at kunne sparre og samarbejde med koncernmarketing-afdelingen i Jobindex.

Udvikling af Computerworlds marketingstrategi og operationelle opgaver

Med reference til vores direktør for Jobindex Media A/S får du en central rolle i et spændende mediehus med en bred berøringsflade og ansvaret for at udvikle og implementere vores marketingstrategi. Desuden er du med til at sikre, at vi fremstår endnu stærkere på den digitale del.

Derudover skal du:

 • Være frontløber og go-to-person på alle marketingaktiviteter i Computerworld.
 • Udarbejde og eksekvere Computerworlds marketingstrategi.
 • Opsætning, eksekvering og opfølgning på kampagner.
 • Udarbejde analyser, digitale surveys og rapportering.
 • Være ansvarlig for kommunikation og kampagner på sociale medier – primært på LinkedIn.
 • Videreudvikle vores kommunikative udtryk.
 • Være med til at løfte vores succesfulde abonnementsbaserede Computerworld Premium-univers med effektiv leadgenerering, da vi ved, at potentialet her er betydeligt.

Vi er et næsten 100 procent digitalt mediehus med mange års teknisk, forretningsmæssig og journalistisk erfaring samlet på kontoret. Da vores ambitioner er høje, skal du fra dag ét kunne gå ind og sætte dagsordenen, for du bliver en vigtig og central brik i vores puslespil. Det er desuden vigtigt, at du kan balancere mellem det redaktionelle og kommercielle og bringe dig selv og dine evner i spil i de mange projekter, som vi er i gang med og har planlagt.

Marketingprofil med digital værktøjskasse

Du har en alsidig marketing-profil og kommer med en stærk digital værktøjskasse, og du har skabt gode resultater på baggrund af din viden.

Du kender til SEO og SEM og er helt hjemme i Google Analytics, som bliver en vigtig del af din dagligdag. Derudover skal du kunne formulere og skrive tekster til kampagner, mails og lignende. Har du også arbejdet med abonnement før er det en fordel.

Desuden ser vi gerne at du:

 • Har minimum fem års erfaring med digital marketing samt en relevant videregående uddannelse.
 • God forståelse for SEO, SEM, analytics samt e-mail marketing.
 • Gerne erfaring med brug af Photoshop, InDesign og Illustrator. Du har et kommercielt mindset og er handlekraftig.
 • Du kan arbejde selvstændigt og går metodisk til opgaverne og holder overblikket.
 • Du trives i en entreprenant, vækstorienteret kultur med korte beslutningsveje, og du er ikke bange for at udfordre dine kollegaer med nye tilgange til opgaverne.

Højt til loftet og medindflydelse

Vi har en positiv og uformel omgangstone, hvor der er højt til loftet og plads til den enkelte medarbejder. Hos os er det vigtigt at vores medarbejdere har medindflydelse på opgaverne og at vi alle har frihed under ansvar.

Hvem er vi?

Computerworld er Danmarks førende formidler af viden om it – og er, som Jobindex Media A/S, en del af Jobindex-koncernen. Vi driver først og fremmest Computerworld.dk, der er Danmarks største teknologisite, arrangerer mere end 70 konferencer og events om året, udfører telemarketing og afholder kurser – alt sammen med it som omdrejningspunkt.

Vi er omkring 40 medarbejdere i huset og har vidt forskellig baggrund inden for journalistik, udvikling, salg og marketing. Du kan se mere om, hvordan det er at arbejde hos Computerworld her.

Interesseret?

Har du spørgsmål til jobbet er du meget velkommen til at ringe til vores direktør John Kristensen på telefon 25 48 89 10.

Send dit CV allerede i dag via nedenstående link, da vi holder samtaler løbende. Tiltrædelse er snarest muligt, men vi venter naturligvis på den rigtige kandidat.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Kontaktperson

Nadia Zaabi
HR-Konsulent

Tlf. +45 72 45 90 44

Skriv venligst i din ansøgning, at du så annoncen hos it-jobbank.

Jobindex – Find din jobglæde
Gem job

Jobindex A/S søger for Computerworld
Publiceret: 13. januar 2022

Arbejdssted

Location Herlev