In­fra­struk­tur Spe­ci­a­list


Brænder du for at arbejde med IT-infrastruktur i enterprise miljøer og vil du være med til at levere Danmarks stærkeste løsninger indenfor IT med bl.a. Hosting & Cloud løsninger, Sikkerhed, SQL-drift og BI?

Vi er Danmarks Mest Anbefalede Virksomhed 2020, og har over 90 dedikerede medarbejdere, hvis ekspertise breder sig over en vifte af teknologier og ydelser. Vores fokus er på  IT outsourcing af infrastruktur og udvalgte dybe specialistkompetencer.

Nærvær er en kerneværdi i vores samarbejde med kunderne. Men det gælder i høj grad også vores samarbejde med hinanden. Vi udvikler os gennem sparring og idéudveksling både internt i faggrupper og på tværs. Det styrker vores faglighed og vores kollegiale sammenhold.

Jobbet

Vi søger en fagligt velfunderet Infrastruktur Specialist, som vil være med til at sikre både drift og udvikling, af Unit IT’s kerneinfrastruktur, samt kunders on-prem løsninger. Du vil som infrastruktur specialist indgå som en del af platformsteamet, som bl.a. har ansvaret for driften af virtualisering, fysiske servere, storage, backup, antivirus og datacentrene.

Nøgleopgaver og ansvarsområder

 • Varetage daglig drift af infrastruktur komponenter i tæt samarbejde med resten af teamet.
 • Bidrage aktivt til den fortsatte udvikling og optimering af infrastrukturområdet via CSI.
 • Sikre at daglige opgaver/rutiner udføres rettidigt og i henhold til aftalte processer, herunder f.eks. patch management, capacity management, etc.
 • Bistå i forbindelse med kundeimplementeringer og ændringer til infrastruktur i datacenter eller hos kunder on-prem.
 • Bidrage aktivt til yderligere automatisering af infrastrukturområdet.
 • Deltage i 24x7-vagtordning, i rotation med teamet.
 • Bidrage til den fortsatte udvikling, herunder teknologi, processer og værktøjer.
 • Samarbejde med f.eks. eksterne køle- og el-teknikere.

Din faglige profil

 • Du har min. 5 års erfaring fra en lignende stilling, gerne fra en større virksomhed eller via hosting-/outsourcing-branchen.
 • Du har en solid teknisk profil og brænder for at arbejde med drift og udvikling.
 • Evner at lave løsningsdesign og at implementere disse.
 • Du har relevant uddannelsesmæssig baggrund gerne med relevant tekniske certificeringer.
  • Kendskab til og evt. certificeringen indenfor følgende områder vil være en fordel:
  • VMware vSphere, Lenovo Server Infrastruktur, PureStorage, Veeam backup software, Spectrum Protect, Cisco Datacenter networking, ITIL, ISO 27001
 • En udpræget holdspiller.
 • Ansvarlighed og vedholdende, også når du møder vanskeligheder.
 • Gode kommunikations egenskaber på såvel skrift som tale på dansk og engelsk.

Din person

Det falder dig naturligt at tage ejerskab for dine tekniske ansvarsområder og være drivkraften for at der ageres rettidigt og proaktivt både i forhold til drift stabiliteten og udviklingspotentialet. Du har en struktureret og detaljeorienteret tilgang til dine opgaver, og sætter kvalitet over kvantitet. Som person er du serviceminded, optimistisk, empatisk og bidrager med personlig og faglig interesse i dine omgivelser.

Vi tilbyder

Et spændende job i en IT­-koncern i rivende udvikling, som er kendt for at levere høj kvalitet og unikke løsninger. Du bliver en del af en arbejdsplads, hvor der er et godt arbejdsmiljø, og hvor faglighed og godt kollegaskab er omdrejningspunktet. Vi tilbyder gode og velordnede arbejdsforhold samt løn efter kvalifikationer. Arbejdssted vil være Middelfart.

Din ansøgning

Er du interesseret, og kan identificere dig med vores profil, så vil vi se frem til at høre fra dig. Har du spørgsmål til stillingen så kontakt Platform Manager, Søren Vastrup på telefon +45 28 45 14 57. Rekrutteringsprocessen vil være løbende, så send venligst din ansøgning og CV snarest på nedenstående link.


Sammenhold er en del af vores dna

Vores wingmankultur betyder, at vi har hinandens ryg. At vi tager én for holdet og giver hinanden en hjælpende hånd. Professionelt og personligt. For vi har alle en oprigtig inter esse i hinanden og lysten til at bidrage til fællesskabet. At have hinandens ryg er kernen i vores kultur. I alt hvad vi laver. Men vi går ikke rundt og er rygklappere. Her er plads til at kalde en spade for en spade. Til at give ris, ros og gode råd. Og til masser af sort humor og dårlige jokes.

Mød nogle af dine kommende kolleger her.

Gem job

Unit it
Publiceret: 30. november 2021

Arbejdssted

Location Middelfart